שמועה - "ספרפרצוף" ישולב בעידכון הבא של ה PS3
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.joystiq.com/2009/11/11/rumor ... k-integra/
שמועות שרצות ברשת עפי תמונות שצצו באתר של סוני מדווחות שיתכן שנראה שילוב של FACEBOOK בעידכון FIRMEWARE הבא של הקונסולה. אני אישית לא מתלהב מרשתות חברתיות אבל אני יודע שיש אנשים שמכורים להם, אז...
שמועות שרצות ברשת עפי תמונות שצצו באתר של סוני מדווחות שיתכן שנראה שילוב של FACEBOOK בעידכון FIRMEWARE הבא של הקונסולה. אני אישית לא מתלהב מרשתות חברתיות אבל אני יודע שיש אנשים שמכורים להם, אז...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מגניב. באנצ'רטד 2 כבר היה קישור לטוויטר, אבל קישור ברמת מערכת ההפעלה יותר שווה. אפשר לעשות דיווח על כל טרופי ושטויות כאלה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כן - ככה פבל יציק גם באונליין בPS3 וגם בפייסבוק?
עכשיו הרבצתי וקרעתי את איתי, עכשיו את איתי השני, ועכשיו - את ערן...
מה שכן - תחשבו שתלחצו בPS3 - מי רוצה עכשיו UNCHARTED 2 אונליין - וכל החברים שלכם יוכלו לרוץ להדליק את הPS3 - אל תשכחו שהPS3 של רובנו לא דלוק...
זה בהחלט יכול להיות גאוני.
מה שכן - תחשבו שתלחצו בPS3 - מי רוצה עכשיו UNCHARTED 2 אונליין - וכל החברים שלכם יוכלו לרוץ להדליק את הPS3 - אל תשכחו שהPS3 של רובנו לא דלוק...
זה בהחלט יכול להיות גאוני.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני לא כזה שחקן טוב, הרבה יותר גרוע ממה שהייתי כשהייתי ילדItay_Pollak כתב:כן - ככה פבל יציק גם באונליין בPS3 וגם בפייסבוק?
זה בהחלט יכול להיות גאוני....
Need more cowbell
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כן - גם לי זה התחוור לאחרונה... תחושה שפעם הייתי מצליח ביותר משחקים...
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ככה זה - זה הגיל, גם אני כיום פחות טוב ממה שהייתי כנער. אנחנו מזקנים, הקואורדינציה ויכולת הריכוז הולכת ויורדת, זה די ברור 
לזה נוסף ד"א חוסר היכולת להשקיע הרבה מהזמן במשחקים - מה שמוביל לחוסר יכולת "להתמקצע". אף זקן כמונו שמשחק בסופיש בוע לא יגיע לרמה של נער שיושב על אותו משחק 4 שעות ביום או יותר
לזה נוסף ד"א חוסר היכולת להשקיע הרבה מהזמן במשחקים - מה שמוביל לחוסר יכולת "להתמקצע". אף זקן כמונו שמשחק בסופיש בוע לא יגיע לרמה של נער שיושב על אותו משחק 4 שעות ביום או יותר