שלום לכולם,
אני מתכוון לרכוש xtreamer. מכיוון שאני רגיש לנושא הכתוביות , האם מישהו יכול הלגיד לי האם ניתן לשנות את המאפיינים של הכתוביות ?
1. גודל
2. פונט
3. צבע
4. רקע
5. מיקום (האם הכתוביות נמצאות על הפס השחור התחתון -במידה ויש) או על הסרט עצמו ?
6. סנכרון כתוביות , האם זה עובד כמושצריך ?
ועוד כמה שאלות :
האם שומעים DTS בחיבור ישיר לטלוויזיה (HDMI) ?
הייתי רוצה לשמוע גם חוות דעת כללית לגבי איכות התמונה ביחס למכישרים בעלי ציפ 8635.
יום טוב לכולם
ג'אק
שאלה לבעלי xtreamer
אני יכול לענות על חלק מהשאלות :
1. גודל אפשר לשלוט
2.פונט - כרגע לא, בהמשך כן לפי ההבטחות.
3. צבע - כן
4. רקע - בערך, אפשר להגדיר צבע של קו תוחם לכתוביות
5. אפשר לשלוט גם על מיקום הכתוביות וגם על מיקום הסרט, ככה שאם יש פס שחור אפשר בקלות להזיז את הסרט למעלה (שלא יהיה פס למעלה בכלל, או קטן מאד), ואת הכתוביות לפס השחור למטה. ניתן לשליטה מלאה.
6. לא נתקלתי בבעיה, אז לא יצא לי לשחק עם זה, בעקרון אפשר לשלוט בקפיצות של 0.1 שניה קדימה ואחורה.
לגבי DTS - לא בטוח, חושב שכן, כי יש DTS DOWNMIX.
לפי כל הביקורות איכות התמונה מצויינת ולא נופלת בכלום מנגני NMT. אין לי למה להשוות, אני מאד מרוצה מהאיכות.
אני יכול להגיד לך שכבר כמה חברים שלי קנו אחד לפי המלצה שלי וכולם מרוצים מהרכישה. במחיר הזה אין לו ממש מתחרים.
1. גודל אפשר לשלוט
2.פונט - כרגע לא, בהמשך כן לפי ההבטחות.
3. צבע - כן
4. רקע - בערך, אפשר להגדיר צבע של קו תוחם לכתוביות
5. אפשר לשלוט גם על מיקום הכתוביות וגם על מיקום הסרט, ככה שאם יש פס שחור אפשר בקלות להזיז את הסרט למעלה (שלא יהיה פס למעלה בכלל, או קטן מאד), ואת הכתוביות לפס השחור למטה. ניתן לשליטה מלאה.
6. לא נתקלתי בבעיה, אז לא יצא לי לשחק עם זה, בעקרון אפשר לשלוט בקפיצות של 0.1 שניה קדימה ואחורה.
לגבי DTS - לא בטוח, חושב שכן, כי יש DTS DOWNMIX.
לפי כל הביקורות איכות התמונה מצויינת ולא נופלת בכלום מנגני NMT. אין לי למה להשוות, אני מאד מרוצה מהאיכות.
אני יכול להגיד לך שכבר כמה חברים שלי קנו אחד לפי המלצה שלי וכולם מרוצים מהרכישה. במחיר הזה אין לו ממש מתחרים.