בעיה בהתקנת ווינדאוס 7

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
vivi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3547
נתן תודות: 1110 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה בהתקנת ווינדאוס 7
הורדתי את גרסאת 86, [32mbit] לאחר שהורדתי את Windows 7 Upgrade Advisor ווידאתי כי המחשב יוכל
להריץ את מערכת ההפעלה.
הבעיה היא כנראה ב BIOS של המחשב, הכנסתי את הדיסק והפעלתי את המחשב מחדש אך הוא לא הצליח לקרוא
את הדיסק, בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בדיסק או בצריבה, אך ניסיתי והצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה
במחשב השני שלי [שם הוא כן עלה ב BIOS] ומערכת ההפעלה עובדת מעולה. נכנסתי להגדרות של ה BIOS
ובחרתי כבחירה ראשונה את כונן התקלטורים, שמרתי ויצאתי... אך זה עדין לא עבד [זה גם לא שמר את זה].
יש עוד אופציה במחשב וזה לבחור ידני את הכונן על ידי F11. גם שם בחרתי ידנית בCDRM אך הוא לא הצליח
לקרוא מהדיסק [אני מדבר על החלק שיש 2 נקודות שמבקש ללחוץ על מקש כלשהו ואז ההתקנה עולה].
ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מתוך הווינדאוס [XP] הוא טען את הקבצים והתחיל את ההתקנה אבל אחרי
הריסט הראשון המחשב העלה את ההתקנה והיא נתקעה.
חשוב לציין כמה דברים.
1. על כונן C שעליו אני רוצה להתקין את הווינ7 יש XP מותקן אולי זו הבעיה.
2. ניסיתי לעלות התקנה של XP אך גם את ההתקנה המחשב לא קרא.

יש למישהו רעיון איך אני פותר את זה ? אני צריך לפרמט את הכונן ואז לנסות להתקין את מערכת ההפעלה דרך
הווינדאוס? או שיש משהו בהגדרות של ה BIOS שיעלה לי את ההתקנה דרך הדיסק? תודה רבה לכל העוזרים
אני מצרף תמונות של המחשב שהוא נדלק כולל ספירת זכרון וסרטון של המחשב נדלק ועד לחלק שהוא מגיע
ושואל אותי איזו מערכת הפעלה להריץ. [יש שם גם שגיאה של קובץ חסר, אולי בכלל זו הבעיה].
לינק ישיר:
http://rapidshare.com/files/303801999/problem.rar

מקוה שזה המקום הנכון לפתור את הבעיה המוזרה הזאת.
תודה מראש, אביעד.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”