בעית השתקפות בפלזמה X10 עד כמה קריטי?
עד כמה קריטית בעיית ההשתקפות בפנסוניק X10 פלזמה
כיום יש לי בסלום פלזמה פיוניר 435 שגם היא סובלת מהשתקפות אבל נסבלת ביותר לא קריטי באמת מציק כשהחלון מאחורי פתוח אבל הוא כמעט ולא פתוח
עד כמה ה-X 10 רגישה לאור שנמצא בחדר באופן כללי ולא ישיר עליו
כיום יש לי בסלום פלזמה פיוניר 435 שגם היא סובלת מהשתקפות אבל נסבלת ביותר לא קריטי באמת מציק כשהחלון מאחורי פתוח אבל הוא כמעט ולא פתוח
עד כמה ה-X 10 רגישה לאור שנמצא בחדר באופן כללי ולא ישיר עליו
אני תכננתי לקנות את ה -X 10 במקום קניתי היטאצ'י P42e102 בגלל ההשתקפות של ההיטאצ'י לעומת הפנסוניק.
למרות שאיני יודע אם הייתי שם את הפנסוניק הייתי רואה השתקפות אבל העפתי לשים עוד קצת לקחת 1 אם יותר "פיצ'רים" מחינתי.
והלבן שלה גם יותר לבן מהאחרות.
למרות שאיני יודע אם הייתי שם את הפנסוניק הייתי רואה השתקפות אבל העפתי לשים עוד קצת לקחת 1 אם יותר "פיצ'רים" מחינתי.
והלבן שלה גם יותר לבן מהאחרות.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אתה צריך לראות בעצמך, יש לי את ה50X10 כמה חודשים ואין לי איתה בעיות השתקפות (אני צופה בעיקר בערב)
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
lalzar כתב:עד כמה קריטית בעיית ההשתקפות בפנסוניק X10 פלזמה
עד כמה ה-X 10 רגישה לאור שנמצא בחדר באופן כללי ולא ישיר עליו...
lalzar שלום לך.
עד לפני שנה פנסוניק היו ידועים במסכי הפלזמה שלהם כטובים מאוד בהשתקפות נמוכה . אבל זה הגיע על חשבון חדות התמונה .
כיום כנראה פנסוניק שינו פאזה והחליטו שיהיה יותר השתקפות במסך ויותר חדות בתמונה .
אני אישית ראיתי את המסכים החדשים של פנסוניק בעב ההשקה של יורוקום . אפילו שהאולם היה חשוך מאוד ניתן היה לראות את ההשתקפות .
כיום שראיתי את המסכים בכמה חניות בתנאי תאורה סבירים . רואים שיש למסכים שלהם השתקפות חזקה מאוד .
על כל מקרה גש וראה בעיניים את המסכים ותוכל להחליט לעצמך מהי השתקפות חזקה .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
הייתי בכמה אולמות תצוגה וראיתי פלזמות של סמסונג וגם את ה X10 ואני חייב להגיד שלא שמתי לב
להשתקפות עד שחיפשתי אותה.
זה ממש הזכיר לי את התמונות האלה שצריך להסתכל דרכן ואז התמונה פתאום צצה לה.
מקריאה של מאות ביקורות של אנשים פרטיים (באמזון למשל) שקנו את הפנסוניק לא זכור לי יותר מאחד שטען שיש
קצת השתקפות שמפריעה.
להשתקפות עד שחיפשתי אותה.
זה ממש הזכיר לי את התמונות האלה שצריך להסתכל דרכן ואז התמונה פתאום צצה לה.
מקריאה של מאות ביקורות של אנשים פרטיים (באמזון למשל) שקנו את הפנסוניק לא זכור לי יותר מאחד שטען שיש
קצת השתקפות שמפריעה.