בערוץ 10 מישהו כנראה השתגע.
כבר ערב שלם משדרים "פרומו" של חוזרים לאסון וורסאי ובו 15 שניות של וידאו שבו רואים את הרצפה קורסת ואנשים נעלמים מהמסך. אני משפשף עיניים ולא מאמין, מצולמים שם אנשים שנפטרו, כאילו אין גבול ?
פשוט גועל נפש, אם אני גיא מרוז אני תוקע לעצמי כדור בפיקה של הברך. ועוד אחד
ADICT כתב:לא הבנתי ..
מה יש לחזור לאסון וורסאי
מתחקרים מחדש?
...
זה בכלל לא משנה.
יהרגו את האנשים האלה ( ואת המשפחות שלהם ) עוד 150 פעם לפחות ( עד יום ראשון ) בשביל עוד 0.3% רייטינג לתוכנית שאף אחד לא צופה בה בלאו הכי.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי
קשה להאשים אותם...
הערוץ הזה הוא חיה גוססת, הם יעשו הכל לקצת רייטינג כדי להוכיח שעוד יש מה לערוץ להציע.
הקריירה של האנשים האלה קרובה לסיום, הם רוצים להוכיח אחרת בכל דרך אפשרית.
לא הייתם מוכרים את אמא שלכם לנסות להציל את הקריירה אם הייתם יודעים שאתם שיש סיכוי גדול שבקרוב אתם תהיו מובטלים?
ערוצי התקשורת כולם בארץ מתנהגים כאילו אין שום צנזורה עצמית. המושג "פוליטיקלי קורקט" בארץ מתקבל בזילזול ואנשים אומרים לי שאנחנו בעידן של פוסט פיליטיקלי קורקט עוד לפני שהיינו בעידן עצמו. ככה זה בארץ.
לא אחת אני מוצא כתבות באתרים כמו NRG, וואלה ו- ynet שאפילו הכותרת כוללת גסויות ומילים שאנחנו בדרך כלל לא אומרים בסביבה תרבותית, וכאן באתר הן מקבלות כוכבים כדי לצנזר.
אני לא מאמין בצנזורה אבל אני כן מאמין בריסון וכבוד עצמי. שאני כותב מאמר או כתבה או תגובה באתר זה או אחר (כאן למשל) אני מקפיד לעשות שימוש בשפה שבה הייתי משתמש לא הייתי מדבר עם הבן אדם פנים אל פנים.
הטלוויזיה ותכנייה הם המשך ישיר לתופעה הזאת. קיים זילזול מוחלט בתכנים שאנחנו מקבלים. זילזול מוחלט בערך החיים ובערך הצופה שמקבל את התכנים האלה בצד השני. אני הייתי שמח לראות מהדורת חדשות "מותאמת למשפחה" המשודרת בשעה 8:00 בערב. ובשעה 22:00 או 23:00 מהדורה למבוגרים. אבל זה דורש שינוי מחדש של מהות השידור, החדשות ארוכות מידי ולא מעניינות.
אני מציע את הפתרון הכי יעיל - לכבות את המכשיר בכל פעם שהוא פוגע או מעצבן. יש לנו מספיק תכנים ותמיד אפשר להחליט על ערב מונופול עם הילדים או חלילה לקרוא איזה ספר.
oferlaor כתב:אכן. הפרומו מזעזע. הילדים שלי ראו את זה (זה לא מוגבל שעה) ובעצם יש כאן צילום של הרג המוני.
בפרומו הבא - צילום חי של מישהו יורה באנשים.
...
בנושא הזה, צילום חי של מישהו יורה באנשים. לפני מספר חודשים היתה כתבה על ההתנגדות של ארגוני הטרור בעירק לצבא האמריקאי. הראו צילומים ברורים מאוד של חיילים עומדים ופתאום מקבלים כדור ונופלים. ממש Snuff לכל דבר. מאוד הופתעתי מהאייטם שלא נתן שום מידע חדשותי "חדש" ואמיתי ששודר בשעה שילדים קטנים רואים טלוויזיה ויכולים לראות כיצד אנשים מקבלים כדורים לראש ואיך נראה פיגוע על קבוצה של חיילים.
מזעזע!
אבל אני חייב הסתייגות אחת וגילוי נאות
אני מודה שאם הייתי רואה שני פרומואים לתוכנית חדשות, אחת שמבטיחה לתת לי מידע על האירוע ושנייה שאומרת שיש לה תמונות מהאירוע. באופן טבעי הייתי רץ קודם לזאת עם התמונות.
יצר הסקרנות במקרה הזה דומה להאטה ליד תאונת דרכים, אנחנו לא רוצים לראות, אבל חייבים להסתכל.
אני חושב שזאת דוגמה נהדרת התומכת בכך שערוץ שאינו עומד בדרישות צריך להסגר.
נוצר כאן מצב שאין "מקל" ביחס לערוץ. הקברניטים יודעים שלא משנה מה יעשו, לא יסגרו אותם ולא יחלטו כסף שאין להם.
בקיצור, עתידם מובטח, אין להם שום סיבה להתייחס לדרישה של מישהו בתקופה הקרובה.
לשמחתי, אני לא חושב שהם ידעו היכן הגבול, ויגיע היום שבו הם יצעדו עצד אחד יותר מדי בכיוון הלא נכון וזה גם יהיה סופם.
בקיצור, הרגולציה חייבת להיות חזקה, וכל מי שלא עומד בתנאים צריך לשלם את המחיר.