בעית חיבורים קטנה . תודה לעוזרים

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
MONI פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341
נתן תודות: 482 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם ותודה על ההתייחסות !

שאלה 1
ברשותי מגבר hk -avr230 מה ומקרן hp - 6210 והייתי רוצה לדעת מה שיטת החיבור הטובה ביותר בינהם SVIDEO או COAX ואם אפשר המלצה על כבל ספציפי .

שאלה 2
אם אני מחבר בו זמנית למקרן גם חיבור VGA וגם COAX האם איכות השידור או העוצמה יורדים ? ואיך פותרים את הנ"ל

שאלה 3
המרחק בין המחשב למקרן הוא בערך 7 מטרים מה העדיפות VGA / COAX והאם האורך יוריד מאיכות השידור ?
נ.ב. אם אפשר המלצה לכבל באיכות טובה VGA/COAX
הטוב מבין השניים למטרה הזו ?

בתודה
MONI

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9617
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #2 

יש לך בילבול נראה לי ..
2 סוגי החיבורים שהזכרת הינם
לתמונה בלבד(S VIDEO )
סאונד בלבד -COAX כך שאין סתירה ביניהם..
לגבי התמונה עדיף כבר הקומפוננט (הסתכל במקרן..)
כנל לגבי VGA נדמה לי זה גם תמונה בלבד
והקואקס שמיעה בלבד

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

MONI כתב:שלום לכם ותודה על ההתייחסות !
שאלה 1
ברשותי מגבר hk -avr230 מה ומקרן hp - 6210 והייתי רוצה לדעת מה שיטת החיבור הטובה ביותר בינהם SVIDEO או COAX ואם אפשר המלצה על כבל ספציפי .
שאלה 2
אם אני מחבר בו זמנית למקרן גם חיבור VGA וגם COAX האם איכות השידור או העוצמה יורדים ? ואיך פותרים את הנ"ל
שאלה 3
המרחק בין המחשב למקרן הוא בערך 7 מטרים מה העדיפות VGA / COAX והאם האורך יוריד מאיכות השידור ?
נ.ב. אם אפשר המלצה לכבל באיכות טובה VGA/COAX
הטוב מבין השניים למטרה הזו ?
בתודה
MONI
...
לא בטוח שבלבול במושגים אבל אחדד לך קצת את הפינות.
תשובה 1:
אם יש לך מכשירים שתומכים בקומפוננט אתה יכול לחבר אותם לרסיבר ולמתג בינהם דרכו. במקרה זה הכבל שיהיה מחובר בין הרסיבר למקרן הוא כבל קומפוננט. האודיו לא קשור למקרן.
מה שרשמת COAX הכוונה היתה בטח (בטוח) לחיבור קומפוזיט. במקרה זה אתה מחבר את הכבל קומפוזיט בין הרסיבר למקרן וכל המכשירים מחוברים גם בחיבור כזה.
לא תוכל לחבר כל מכשיר לרסיבר ולהשתמש בכבל אחד למקרן מהסיבה הפשוטה שרסיבר זה לא יכול לעשות קידוד מכל הכניסות ולכן לפני הכל חשוב לבדוק באיזה יציאה תומך כל מכשיר.
תשובה 2:
הVGA יהיה מחובר מהמחשב שלך והקואקס (כלומר הוידאו שבא מהרסיבר) יהיה מחובר לכניסה נפרדת ולכן אין קשר בין שניהם ומן הסתם לא תקבל שום השפעה על תמונה.
תשובה 3:
לא בטוח שיש לך קואקס (יציאה וידאו קומפוזיט) מהמחשב אך אם יש עדיין הרבה יותר טוב לחבר את המקרן בכבל VGA, ולגבי המרחק, אין בעיה.

מזכיר שוב שאם COAX שאתה מתכוון הוא שמע דיגיטאלי אז אין קשר בין השמע למקרן אלא לרסיבר בלבד.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”