שאלה בנוגע ל MeedioTV
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני מעוניין לקנות כרטיס PVR-150 ולהוסיף יכולת זו ל HTPC שלי. מכיוון שאני משתמש ב Meedio כ front-end נראה לי טיבעי להשתמש ב MeedioTV עבור יכולת PVR.
מעיון קצר באתר של Meedio נראה לי שהאפשרות היחידה שעומדת בפני להורדת EPG זה בעזרת XMLTV. ביקרתי באתר של האירגון אבל לא מצאתי ברשימה graber עבור ישראל. האם מישהו יודע על graber מתאים (אני מנוי של Yes)?
במידה ואין האם מישהו יודע על דרך אפשרית אחרת לתושבי מדינת ישראל לטעון EPG ל MeedioTV?
יש למישהו ניסיון עם MeedioTV באופן כללי ויכול לחלוק את התרשמותו?
במידה ואין אפשרות כיום להשתמש ב MeedioTV עם EPG של Yes האם ניתן לשלב תוכנה אחרת כגוןsage (שראיתי שמאוד נפוצה כאן) יחד עם meedio essentials?
תודה.
מעיון קצר באתר של Meedio נראה לי שהאפשרות היחידה שעומדת בפני להורדת EPG זה בעזרת XMLTV. ביקרתי באתר של האירגון אבל לא מצאתי ברשימה graber עבור ישראל. האם מישהו יודע על graber מתאים (אני מנוי של Yes)?
במידה ואין האם מישהו יודע על דרך אפשרית אחרת לתושבי מדינת ישראל לטעון EPG ל MeedioTV?
יש למישהו ניסיון עם MeedioTV באופן כללי ויכול לחלוק את התרשמותו?
במידה ואין אפשרות כיום להשתמש ב MeedioTV עם EPG של Yes האם ניתן לשלב תוכנה אחרת כגוןsage (שראיתי שמאוד נפוצה כאן) יחד עם meedio essentials?
תודה.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
1. כל תוכנת HTPC בארצנו הקטנטונת יכולה לקבל EPG אך ורק דרך XMLTV.
2. יש תוכנה קטנה שנקראת HEBEPG בגרסה 3.13 - שניתן להוריד מאתר הבית שלי...היא מורידה לוח משדרים של YES לקובץ XML. בנוסף אתה יכול לנסות את TVXB ואת התוכנה של ALON24. - עשה חיפוש באתר ותמצא המון אינפורמציה עליהן.
3. יש מישהו (או יותר מאחד) פה בפורום שמשלב בין SAGETV ל-MEEDIO - עדיף שהוא יתן לך מספר עצות - וכמובן שווה לעשות חיפוש בפורום.
4. אתה כמובן יכול להשתמש במידע XML של לוח המשדרים בכל תוכנת HTPC שתרצה כולל GB-PVR, WINDOWS MCE ועוד.
אורן.
2. יש תוכנה קטנה שנקראת HEBEPG בגרסה 3.13 - שניתן להוריד מאתר הבית שלי...היא מורידה לוח משדרים של YES לקובץ XML. בנוסף אתה יכול לנסות את TVXB ואת התוכנה של ALON24. - עשה חיפוש באתר ותמצא המון אינפורמציה עליהן.
3. יש מישהו (או יותר מאחד) פה בפורום שמשלב בין SAGETV ל-MEEDIO - עדיף שהוא יתן לך מספר עצות - וכמובן שווה לעשות חיפוש בפורום.
4. אתה כמובן יכול להשתמש במידע XML של לוח המשדרים בכל תוכנת HTPC שתרצה כולל GB-PVR, WINDOWS MCE ועוד.
אורן.
- White-Trash
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
MeedioTV
אני משתמש כבר זמן מה ב meedio ומשוטט די הרבה בפורומים שם, רציתי רק שתדע שרוב המשתמשים מעוד לא מרוצים מהחלק של ה MeedioTV והרוב משתמשים לצורך זה בתוכנות אחרות.
אישית אני לא יודע לנמליץ משום שאני מסתפק בתוכניות שאני מוריד ולא מבצע הקלטות בעצמי.
אגב, בשביל תוכניות שאתה מוריד (ואולי גם מקליט) יש פלאג אין מעולה בשם meeTV, חפש אותו שם אם זה מעניין אותך
אישית אני לא יודע לנמליץ משום שאני מסתפק בתוכניות שאני מוריד ולא מבצע הקלטות בעצמי.
אגב, בשביל תוכניות שאתה מוריד (ואולי גם מקליט) יש פלאג אין מעולה בשם meeTV, חפש אותו שם אם זה מעניין אותך
איך נעשית חלוקת העבודה בין MEEDIO לבין SAGETV, האם אני צריך לסגור אחת מהן ואז לפתוח את השנייה או שיש דרך אלגנטית לעשות את המעבר ביניהן. בזמנו מאוד אהבתי את החלק של הוידאו והמוזיקה של MEEDIO ואני מאוד לא אוהב את החלק הזה בSAGE... אשמח להסבר קצר על העבודה עם שתי התוכנות במקביל...
יפה
אכן MEEDIO לוקחת בגדול אבל:
לא בנושא הTV
חיפוש קצר בADD-IN של MEEDIO יתן פלאג ששמו MEEDIOSAGE ותפקידו לעבור בין שתי התוכנות בצורה חלקה (כמעט- יש צורך בתוכנה שלישית ,GIRDER , בכדי לחזור לMEEDIO)
היפה הוא שניתן בתפריט של MEEDIO להגדיר לאן "לקפוץ" בSAGE
ז"א אפשר להגיע ישר ללוח השידורים למשל, או לתכניות מוקלטות....
וגם, אם משתמשים בסקינים MEECEEEE בMEEDIO ובMCE של הSAGE
אפילו לא מורגש הבדל גדול במעבר בינהם
צריך קצת לשחק עם ה MEEDIO בכדי להגיע לתוצאה מניחה את הדעת
רצוי ומומלץ לקרוא בפורמים של MEEDIO על הפלאג הזה.
תכף יבוא ra11 ויוסיף משלו
מצורף קישור לדף הבית של הפלאג
http://www.mostlyfodder.com/MeedioSage/MeedioSage.htm
מומלץ בחום
ובהצלחה
לא בנושא הTV
חיפוש קצר בADD-IN של MEEDIO יתן פלאג ששמו MEEDIOSAGE ותפקידו לעבור בין שתי התוכנות בצורה חלקה (כמעט- יש צורך בתוכנה שלישית ,GIRDER , בכדי לחזור לMEEDIO)
היפה הוא שניתן בתפריט של MEEDIO להגדיר לאן "לקפוץ" בSAGE
ז"א אפשר להגיע ישר ללוח השידורים למשל, או לתכניות מוקלטות....
וגם, אם משתמשים בסקינים MEECEEEE בMEEDIO ובMCE של הSAGE
אפילו לא מורגש הבדל גדול במעבר בינהם
צריך קצת לשחק עם ה MEEDIO בכדי להגיע לתוצאה מניחה את הדעת
רצוי ומומלץ לקרוא בפורמים של MEEDIO על הפלאג הזה.
תכף יבוא ra11 ויוסיף משלו
מצורף קישור לדף הבית של הפלאג
מומלץ בחום
ובהצלחה
Re: MeedioTV
מה הפלאג הזה יודע לעשות ?White-Trash כתב: אגב, בשביל תוכניות שאתה מוריד (ואולי גם מקליט) יש פלאג אין מעולה בשם meeTV, חפש אותו שם אם זה מעניין אותך...
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

תודה לכולם על התגובות.
כבר הספקתי לקרוא קצת בפורום הפלאגינים של meedio וראיתי שיש את הפלאגין של Sage.
נראה לי שאני אקנה את הכרטיס ואנסה את ה meedioTV לתקופת הניסיון שניתן עם התוכנה ואז אני אחליט מה לעשות.
תודה אורן על הטיפ לגבי ה graber באתר שלך, אני אבדוק את זה.
בנוגע ל meeTV, אני מכיר אותו ומשתמש בו להנאתי כבר מספר חודשים, בהחלט פלאגין מצוין.
שוב, תודה לכולם.
כבר הספקתי לקרוא קצת בפורום הפלאגינים של meedio וראיתי שיש את הפלאגין של Sage.
נראה לי שאני אקנה את הכרטיס ואנסה את ה meedioTV לתקופת הניסיון שניתן עם התוכנה ואז אני אחליט מה לעשות.
תודה אורן על הטיפ לגבי ה graber באתר שלך, אני אבדוק את זה.
בנוגע ל meeTV, אני מכיר אותו ומשתמש בו להנאתי כבר מספר חודשים, בהחלט פלאגין מצוין.
שוב, תודה לכולם.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

Re: MeedioTV
הפלאג הזה יודע להתחבר לאתר TV.com ולהוריד ממנו מידע לגבי פרקים של תוכניות טלויזיה שהורדת מהאינטרנט ואתה משתמש ב meedio על מנת לצפות בהן. הפלאג נחלק לשניים ה importer וה Module.shy כתב:מה הפלאג הזה יודע לעשות ?White-Trash כתב: אגב, בשביל תוכניות שאתה מוריד (ואולי גם מקליט) יש פלאג אין מעולה בשם meeTV, חפש אותו שם אם זה מעניין אותך......
ה Importer בונה את בסיס הנתונים ומייבא את המידע מן האתר וה Module יוצר את הממשק שמכיל תפריט של כל הסדרות שיש לך על המחשב מחולקות לעונות ולפרקים. עבור כל פרק הוא מציין את התאריך בו שודר הפרק בפעם הראשונה תמצית של הפרק ועוד.
אני משתמש בו כבר מספר חודשים ואני מאוד אוהב את העבודה איתו.
אני משתמש עם MEEDIO ומתממשק ל-SAGETV ע"י PLUG-IN של MEEDIO שנקרא MEEDIOSAGE בנוסף צריך להשתמש גם ב- GIRDER כדי לחזור ל-MEEDIO כאשר יוצאים מ-SAGETV
כאו יש הוראות לקינפוג MEEDIO:
וכאן הוראות לקינפוג GIRDER:
http://mostlyfodder.com/GirderSageMeedi ... essage.htm
כאו יש הוראות לקינפוג MEEDIO:
וכאן הוראות לקינפוג GIRDER:
http://mostlyfodder.com/GirderSageMeedi ... essage.htm
תודה לכולם, אולי תוכלו לעזור לי עם משהו. כשמתבצע המעבר לSAGE השלט לא עובר לשליטה על הSAGE ועובד רק אחרי שאני עושה לתוכנה של השלט restart.
אני משתמש בשלט של PVR-150 וטרם התקנתי GIRDER, אבל לפי מה שאמרתם זה רק בשביל לחזור חזרה לMEEDIO.
למישהו הפתרון לעניין?
אני משתמש בשלט של PVR-150 וטרם התקנתי GIRDER, אבל לפי מה שאמרתם זה רק בשביל לחזור חזרה לMEEDIO.
למישהו הפתרון לעניין?
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

תודה על הקישורים ra11. שבוע הבא אני אקנה כרטיס ואבדוק את השילוב הזה.
אני צריך גם sage server וגם client על ה htpc או שמספיק רק ה server?
שאלה נוספת ra11, באיזה סקין של meedio אתה משתמש ולמה יש לך את הכפתור של "מזער"? אתה משתמש ב command module כדי ליישם את המיזעור?
תודה.
שאלה נוספת ra11, באיזה סקין של meedio אתה משתמש ולמה יש לך את הכפתור של "מזער"? אתה משתמש ב command module כדי ליישם את המיזעור?
תודה.
אנימשתמש ב-SKIN שנקרא MODINEFFECTorenfe כתב:תודה על הקישורים ra11. שבוע הבא אני אקנה כרטיס ואבדוק את השילוב הזה.
תודה....
http://www.meedio.com/maid/thelist.php? ... ODINEFFECT
אכן המזער משתמש ב-COMMAND MODULE
עוד מישהו נתקל בזה? פתרון?קרמריקה כתב:תודה לכולם, אולי תוכלו לעזור לי עם משהו. כשמתבצע המעבר לSAGE השלט לא עובר לשליטה על הSAGE ועובד רק אחרי שאני עושה לתוכנה של השלט restart.
למישהו הפתרון לעניין?...