רק לי יש בעיה עם הורדת טורנטים?
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
כבר שבועיים/שלושה שאני לא מצליח להוריד טורנטים:
1. הורדת קובץ ה-torrent. עצמו פשוט תקועה. להוריד קובץ של 3K לוקח לפעמים 20 דקות!!! ולפעמים הקובץ פשוט לא יורד. ניסיתי במס' אתרים שונים והבעיה חוזרת בכולם.
2. כשהטורנט כבר מתחיל לרוץ, אני לא מצליח להגיע ל-100% מהירות (2.5MB) אלא תקוע על 60-70Kb/sec בלבד.
מחובר בזק עם נטויז'ן.
לעוד מישהו זה קורה?
1. הורדת קובץ ה-torrent. עצמו פשוט תקועה. להוריד קובץ של 3K לוקח לפעמים 20 דקות!!! ולפעמים הקובץ פשוט לא יורד. ניסיתי במס' אתרים שונים והבעיה חוזרת בכולם.
2. כשהטורנט כבר מתחיל לרוץ, אני לא מצליח להגיע ל-100% מהירות (2.5MB) אלא תקוע על 60-70Kb/sec בלבד.
מחובר בזק עם נטויז'ן.
לעוד מישהו זה קורה?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

אני לא מצליח להוריד את קובץ ה-torrent בכלל. לא חשוב של מה הוא, חוקי או לא חוקי.
(ניסיתי טורנטים חוקיים ב-mininova).
אגב, ניסיתי גם מהנייד, וגם שם לא עובד. כלומר - לא בעיה ב-PC.
(ניסיתי טורנטים חוקיים ב-mininova).
אגב, ניסיתי גם מהנייד, וגם שם לא עובד. כלומר - לא בעיה ב-PC.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

כן. כל הבדיקות עוברות בצורה תקינה. אני מוריד טורנטים עם המון סידרים, לפעמים אלפים.
לא שיניתי שום הגדרה בשום מקום. זה עבד מצוין עד לפני שבועיים/שלושה.
הקטע המוזר באמת הוא הורדת קובץ ה-torrent עצמו. כמובן שאין לי בעיה להוריד שום קובץ אחר, ואין לי בעיה לגלוש HTTP באתרים השונים, כולל באתרים שמחזיקים את הקבצים עצמם.
truejoker - אם אתה מתכוון לכך שאסור לדבר על הורדות לא חוקיות, אז אף אחד כאן לא רומז שהוא מוריד דברים לא חוקיים. טורנט היא לא טכנולוגיה אסורה בחוק, כל זמן שמשתמשים בה להוריד תוכן חוקי (אגב, ב-mininova יש מדור שלם, בראש הדף, של לינקים חוקיים, ואני משתמש בו המון).
הקטע המוזר באמת הוא הורדת קובץ ה-torrent עצמו. כמובן שאין לי בעיה להוריד שום קובץ אחר, ואין לי בעיה לגלוש HTTP באתרים השונים, כולל באתרים שמחזיקים את הקבצים עצמם.
truejoker - אם אתה מתכוון לכך שאסור לדבר על הורדות לא חוקיות, אז אף אחד כאן לא רומז שהוא מוריד דברים לא חוקיים. טורנט היא לא טכנולוגיה אסורה בחוק, כל זמן שמשתמשים בה להוריד תוכן חוקי (אגב, ב-mininova יש מדור שלם, בראש הדף, של לינקים חוקיים, ואני משתמש בו המון).
אל תחלום אפילו לחשוד בי בדבר כזה , ואני כועס על עצם החשדmoti_r כתב:כן. כל הבדיקות עוברות בצורה תקינה. אני מוריד טורנטים עם המון סידרים, לפעמים אלפים.
truejoker - אם אתה מתכוון לכך שאסור לדבר על הורדות לא חוקיות, אז אף אחד כאן לא רומז שהוא מוריד דברים לא חוקיים. טורנט היא לא טכנולוגיה אסורה בחוק, כל זמן שמשתמשים בה להוריד תוכן חוקי (אגב, ב-mininova יש מדור שלם, בראש הדף, של לינקים חוקיים, ואני משתמש בו המון)....
מה שהתכוונתי היה שאם תוריד את הקובץ ההוא אתה תוכל לבדוק מה המהירות ולדעת בבירור אם הם מתעדפים תעבורה בצורה כ"כ גסה שאתה מרגיש בה
ואני מניח ששם יודעים היטב איך עובד טורנט ואיך נראים הקבצים , ומהיכן הם מגיעים , כך שזה לא בעיה לעשות את זה
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
גם אצלי נטוויז' ובזק, וגם אני ניסיתי השבוע להוריד ולקח כמה דקות עד שהטורנט עצמו נפתח, ואחר כך המהירות שלו היתה אומללה.
Silence speaks louder than words
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

truejoker - מצטער אם נעלבת. הכל בקלילות, כן?
כמובן שהמהירות מגיעה לשיא בהורדת HTTP. בדקתי גם באתר שלהם, וגם ב-openoffice.
לפי התגובה של MetalliJoe (ועוד תגובה שקיבלתי במסר פרטי) אני מבין שאכן יש בעיה עם נטויז'ן בנושא.
כמובן שהמהירות מגיעה לשיא בהורדת HTTP. בדקתי גם באתר שלהם, וגם ב-openoffice.
לפי התגובה של MetalliJoe (ועוד תגובה שקיבלתי במסר פרטי) אני מבין שאכן יש בעיה עם נטויז'ן בנושא.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

עדכון:
1. נטויז'ן טוענים שאין להם שום מידע על בעיה כלשהי בגישה לחו"ל. הבחור אמר שהבעיה אצלי או בשרתים בחו"ל.
2. החלטתי לבדוק שוב הורדה מ-openoffice - והפעם אני רואה אי יציבות בקצב! נע בין 20KB/S ל-200KB/S כמו מטורף. משהו כאן לא הגיוני, וזה הולך ומתדרדר מיום ליום!
מזל שיש לנו את הפורום. אני יודע עכשיו בוודאות שהבעיה לא אצלי אלא בנטויז'ן.
אני מציע שעוד אנשים שיש להם בעיה במהירות הורדה יכתבו כאן, כדי שנדע שאנחנו הרבה.
1. נטויז'ן טוענים שאין להם שום מידע על בעיה כלשהי בגישה לחו"ל. הבחור אמר שהבעיה אצלי או בשרתים בחו"ל.
2. החלטתי לבדוק שוב הורדה מ-openoffice - והפעם אני רואה אי יציבות בקצב! נע בין 20KB/S ל-200KB/S כמו מטורף. משהו כאן לא הגיוני, וזה הולך ומתדרדר מיום ליום!
מזל שיש לנו את הפורום. אני יודע עכשיו בוודאות שהבעיה לא אצלי אלא בנטויז'ן.
אני מציע שעוד אנשים שיש להם בעיה במהירות הורדה יכתבו כאן, כדי שנדע שאנחנו הרבה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
צרת רבים? 
Silence speaks louder than words
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
דווקא אצלי אין בעייה עם NETVISION (בינתיים).