מיקרוסופט נותנת באן ל 600000 קונסולות פרוצות
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73384
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://pinoycosplay.blogspot.com/2009/1 ... 0bdc8f93dc
המטרה הסופית של החברה היא להגיע למיליון באנים בקרוב. לידעתכם, בגל הבאנים הנוכחי החברה לא רק חסמה את הקונסולה משירותי ה LIVE לחלוטין אלא גם מונעת מהקונסולה להשתמש בדיסק הקשיח שבה.
המטרה הסופית של החברה היא להגיע למיליון באנים בקרוב. לידעתכם, בגל הבאנים הנוכחי החברה לא רק חסמה את הקונסולה משירותי ה LIVE לחלוטין אלא גם מונעת מהקונסולה להשתמש בדיסק הקשיח שבה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לגבי חסימת השמוש בדיסק הקשיח זה נכון רק עם חובר לקונסולה דיסק קשיח שהוא לא מקוריHuber כתב:http://pinoycosplay.blogspot.com/2009/1 ... 0bdc8f93dc
המטרה הסופית של החברה היא להגיע למיליון באנים בקרוב. לידעתכם, בגל הבאנים הנוכחי החברה לא רק חסמה את הקונסולה משירותי ה LIVE לחלוטין אלא גם מונעת מהקונסולה להשתמש בדיסק הקשיח שבה....
באן משמעו נטרול היכול להתחבר ו/או לשחק ONLINEiziko כתב:סורי על הבורות אבל בתור אחד שפזל לקונסולה..
הכוונה היא שאם אני אקנה קונסולה עם צ'יפ ואנסה לשחק (או אחבר אותה לרשת) ברשת בעצם אקבל רכיב שישתק לי אותה לחלוטין?...
אין כל מניעה מלהפעיל את המשחקים עצמם מבלי להיות מחובר לרשת.
ובמילא כדי לשחק ברשת צריך לשלם למיקוסופט 50 דולר לשנה וזה די נאיבי מצד מי שפורץ את הקונסולה לעלות ONLINE מבלי שיתגלה בסופו של דבר על ידי מיקרוסופט
החיים פשוטים כשאין לך ברירה.
האקסבוקס שלי חטפה BAN אז אני יכול לתת קצת פרטים ממה שאני יודע וקראתי.
עקרונית מדובר בגל שקורה פעם או פעמיים בשנה - MS מבצעת בדיקות לאורך כל השנה בצורות שונות על מנת לזהות מכונות פרוצות - כמו שנאמר, זו מכונה שחיה אונליין ותמים מי שחושב שהוא מוגן מזיהוי כאשר בכל דקה כשהוא מחובר השרתים של MS יכולים להריץ איזה שאילתא שהם רוצים מול המכונה שלו.
MS רושמת את מי שהיא זיהתה בפנקס שחור קטן או משהו מקביל וכשמגיע הגל (הם לא ממש מסתירים את זה מטבע הדברים) שנמשך לתקופה משתנה, הם מתחילים לחסום. החסימה היא חסימה של המזהה האישי של הקונסולה בשרתים המרוחקים של הלייב וגם שינוי של מידע מקומי על המכונה הנחסמת עצמה הגיימר טאג לא נחסם ב- BAN רגיל.
החסימה עצמה היא מניעה של כל גישה לשירותי האונליין. לכל עניין ודבר מה שקורה למי שחטף BAN זהה לחלוטין כאילו למצב שבו הוא מנתק את הכבל רשת מהמכונה ולא מחזיר אותו אף פעם.
לכל מי שיש שאלה "האם ה- BAN ימנע ממני X?" תחשוב שנייה האם X דורש חיבור לרשת האינטרנט - אם התשובה היא כן אז כן - ה- BAN ימנע ממך לעשות את זה.
אני בטוח ש-MS היו מתים לשלוח איזו פקודת פורמט למכונות האלו אבל יש עם זה בעיות משפטיות אז זה מה שהם עושים במקום - שזה לא מעט בהתחשב בכך שה- XBOX נשענת רבות על שירותי הרשת שלה.
לגבי הכונן: אפשר להמשיך לשחק משחקים צרובים באופליין ואפשר לשמור משחקים לכונן הקשיח (הכוונה לשמירות save של התקדמות במשחק), כמו כן תוכן שנקנה במרקט פלייס עובד בינתיים, אבל אי אפשר שום דבר אחר.
השנה בנוסף, הם חסמו את האפשרות להתקין משחקים להרד דיסק - שיש אנשים שזה מפריע להם פלצות בגלל הרעש שהמכונה מייצרת בקריאת דיסקים.
למי שמסתכל קדימה לגבי קניית מכונה חדשה (חוקית או לא) אי אפשר להעביר את הכונן הקשיח סתם ככה ממכונה שחטפה BAN למכונה אחרת. כל המידע שקיים על המכונה החסומה לא קריא במכונה אחרת. אפשר להעביר את הכונן ולפרמט אותו ולשחזר את הגיימר טאג מהשרתים של הלייב לאותו מצב שהוא היה ביום הנעילה. תצטרך להוריד מחדש תכנים שנרכשו ואין אפשרות להעביר משחקים שמורים מהמכונה הישנה.
אם ההרד דיסק לא היה מחובר למכונה ברגע החסימה ולא חובר אליה לאחר מכן אז הדיסק "עוד לא יודע" שהוא חסום ולכן אפשר להעביר אותו למכונה חדשה כמו שהוא.
מה זה BAN ולמה?
עד עכשיו, הכללים היו פשוטים - היה הליך מסויים שצריך לעבור לפני שמעלים משחק צרוב בשביל לצמצם את הסיכוי ל-BAN וזה פחות או יותר היה מספיק.
לגבי הגל הנוכחי - ההיקף הגדול של ה-BAN והעובדה שמשתמשים מכל הסוגים (כולל רבים שצייתו "לכללים" וגרסאות שונות של הפריצה) נחסמו מעלה את הסברה ש-MS עלו על דרך לגלות את הפריצה נוכחית גם אם נעשו הבדיקות שעד עתה "הבטיחו" שהמשחקים הצרובים לא יזוהו - שוב, מי שחשב שזה לא יקרה היה תמים. זה לא ש-MS לא יכלה לפרוץ מכונה אחת במעבדות ולהתחיל לבדוק לאיזה שאילתא היא עונה אחרת ממכונה לא פרוצה..
עד כאן דיווח יבש שמבוסס על מה שאני חוויתי ויודע.
מכאן דעתי האישית:
קניתי את המכונה בגלל שרציתי להיות בטוח שאני אהנה מכל מה שיש לדור הנוכחי של הקונסולות להציע (יש לי גם את ה-PS3). מבחינתי ביום הקנייה האמינות והמחיר המקומי שלה הגיעו למקום סביר .
פרצתי אותה מהסיבות שלי כאשר אני ידעתי כל הזמן שאני חי על זמן שאול.
צייתתי לכללים בבדיקת המשחקים כמו ילד טוב אבל לא ציפיתי שזה ימשך לנצח ולכן כאשר חטפתי את ה- BAN התבאסתי לרגע והמשכתי הלאה.
It's been a fun ride כמו שנאמר. יצאה להם מכונה מצויינת עם מערך משחקים ושירותים נלווים מעולים שנתנה לי שעות רבות של הנאה.
משעשע אותי לראות אנשים שמקללים את MS על החסימה ומתעצבנים על כך ש-MS "העיזה" לחסום להם את הלייב. חמודים אבל בלי מוח.
אני כרגע שוקל לרכוש מכונה נוספת שתפעל באופן חוקי למהדרין עם אותם משחקים שאני רוצה לשחק עם חברים ברשת ותתן לי גישה לשאר שירותי הרשת אבל עוד לא נסגרתי על זה.
ה- PS3 היא גם מכונה מעולה ועם uncharted 2 ועוד כמה אקסלוסיביים שלא הקדשתי להם זמן לא חסר לי מה לעשות אבל לדעתי כל הנושא של משחקים ברשת באקסבוקס מנצח ומה לעשות יש לי יותר חברים עם אקסבוקס (חוקית. הם לא יחסמו).
עד כאן.
עקרונית מדובר בגל שקורה פעם או פעמיים בשנה - MS מבצעת בדיקות לאורך כל השנה בצורות שונות על מנת לזהות מכונות פרוצות - כמו שנאמר, זו מכונה שחיה אונליין ותמים מי שחושב שהוא מוגן מזיהוי כאשר בכל דקה כשהוא מחובר השרתים של MS יכולים להריץ איזה שאילתא שהם רוצים מול המכונה שלו.
MS רושמת את מי שהיא זיהתה בפנקס שחור קטן או משהו מקביל וכשמגיע הגל (הם לא ממש מסתירים את זה מטבע הדברים) שנמשך לתקופה משתנה, הם מתחילים לחסום. החסימה היא חסימה של המזהה האישי של הקונסולה בשרתים המרוחקים של הלייב וגם שינוי של מידע מקומי על המכונה הנחסמת עצמה הגיימר טאג לא נחסם ב- BAN רגיל.
החסימה עצמה היא מניעה של כל גישה לשירותי האונליין. לכל עניין ודבר מה שקורה למי שחטף BAN זהה לחלוטין כאילו למצב שבו הוא מנתק את הכבל רשת מהמכונה ולא מחזיר אותו אף פעם.
לכל מי שיש שאלה "האם ה- BAN ימנע ממני X?" תחשוב שנייה האם X דורש חיבור לרשת האינטרנט - אם התשובה היא כן אז כן - ה- BAN ימנע ממך לעשות את זה.
אני בטוח ש-MS היו מתים לשלוח איזו פקודת פורמט למכונות האלו אבל יש עם זה בעיות משפטיות אז זה מה שהם עושים במקום - שזה לא מעט בהתחשב בכך שה- XBOX נשענת רבות על שירותי הרשת שלה.
לגבי הכונן: אפשר להמשיך לשחק משחקים צרובים באופליין ואפשר לשמור משחקים לכונן הקשיח (הכוונה לשמירות save של התקדמות במשחק), כמו כן תוכן שנקנה במרקט פלייס עובד בינתיים, אבל אי אפשר שום דבר אחר.
השנה בנוסף, הם חסמו את האפשרות להתקין משחקים להרד דיסק - שיש אנשים שזה מפריע להם פלצות בגלל הרעש שהמכונה מייצרת בקריאת דיסקים.
למי שמסתכל קדימה לגבי קניית מכונה חדשה (חוקית או לא) אי אפשר להעביר את הכונן הקשיח סתם ככה ממכונה שחטפה BAN למכונה אחרת. כל המידע שקיים על המכונה החסומה לא קריא במכונה אחרת. אפשר להעביר את הכונן ולפרמט אותו ולשחזר את הגיימר טאג מהשרתים של הלייב לאותו מצב שהוא היה ביום הנעילה. תצטרך להוריד מחדש תכנים שנרכשו ואין אפשרות להעביר משחקים שמורים מהמכונה הישנה.
אם ההרד דיסק לא היה מחובר למכונה ברגע החסימה ולא חובר אליה לאחר מכן אז הדיסק "עוד לא יודע" שהוא חסום ולכן אפשר להעביר אותו למכונה חדשה כמו שהוא.
מה זה BAN ולמה?
עד עכשיו, הכללים היו פשוטים - היה הליך מסויים שצריך לעבור לפני שמעלים משחק צרוב בשביל לצמצם את הסיכוי ל-BAN וזה פחות או יותר היה מספיק.
לגבי הגל הנוכחי - ההיקף הגדול של ה-BAN והעובדה שמשתמשים מכל הסוגים (כולל רבים שצייתו "לכללים" וגרסאות שונות של הפריצה) נחסמו מעלה את הסברה ש-MS עלו על דרך לגלות את הפריצה נוכחית גם אם נעשו הבדיקות שעד עתה "הבטיחו" שהמשחקים הצרובים לא יזוהו - שוב, מי שחשב שזה לא יקרה היה תמים. זה לא ש-MS לא יכלה לפרוץ מכונה אחת במעבדות ולהתחיל לבדוק לאיזה שאילתא היא עונה אחרת ממכונה לא פרוצה..
מכאן דעתי האישית:
קניתי את המכונה בגלל שרציתי להיות בטוח שאני אהנה מכל מה שיש לדור הנוכחי של הקונסולות להציע (יש לי גם את ה-PS3). מבחינתי ביום הקנייה האמינות והמחיר המקומי שלה הגיעו למקום סביר .
צייתתי לכללים בבדיקת המשחקים כמו ילד טוב אבל לא ציפיתי שזה ימשך לנצח ולכן כאשר חטפתי את ה- BAN התבאסתי לרגע והמשכתי הלאה.
It's been a fun ride כמו שנאמר. יצאה להם מכונה מצויינת עם מערך משחקים ושירותים נלווים מעולים שנתנה לי שעות רבות של הנאה.
משעשע אותי לראות אנשים שמקללים את MS על החסימה ומתעצבנים על כך ש-MS "העיזה" לחסום להם את הלייב. חמודים אבל בלי מוח.
אני כרגע שוקל לרכוש מכונה נוספת שתפעל באופן חוקי למהדרין עם אותם משחקים שאני רוצה לשחק עם חברים ברשת ותתן לי גישה לשאר שירותי הרשת אבל עוד לא נסגרתי על זה.
ה- PS3 היא גם מכונה מעולה ועם uncharted 2 ועוד כמה אקסלוסיביים שלא הקדשתי להם זמן לא חסר לי מה לעשות אבל לדעתי כל הנושא של משחקים ברשת באקסבוקס מנצח ומה לעשות יש לי יותר חברים עם אקסבוקס (חוקית. הם לא יחסמו).
עד כאן.
מה שאמרת לגבי הרד דיסק לא נכון, אין שום צורך לפרמט. מה שנחסם זה הקונסולה עצמה ולא הגיימרsierra13 כתב:החיים פשוטים כשאין לך ברירה.
מה זה BAN ולמה?
מכאן דעתי האישית:
עד כאן....
ואת זה אני אומר מנסיון, לפני שנה וחצי נחסמתי ומאז מכרתי את הקונסולה, קניתי חדשה והעברתי את ההרד דיסק הישן אליה עם כל השמירות וכמובן בדקתי שניתן להתחבר ONLINE בלי דיסק צרוב בפנים
אין לי XBOX אבל מסקרנות.sierra13 כתב:החיים פשוטים כשאין לך ברירה.
לכל מי שיש שאלה "האם ה- BAN ימנע ממני X?" תחשוב שנייה האם X דורש חיבור לרשת האינטרנט - אם התשובה היא כן אז כן - ה- BAN ימנע ממך לעשות את זה....
האם ניתן בקונסולה כזאת לעדכן את "מערכת ההפעלה"?
האם יש משחקים שדורשים עדכון כלשהו ואז הם לא יפעלו ?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה דווקא כן נכון. זה משהו שהם הוסיפו ממש בזמן האחרון לבאן, והוא אפילו כתב שזה משהו שנוסף בשנה האחרונה, כך שמה שקרה לפני שנה וחצי לא רלוונטי.yaronco כתב:מה שאמרת לגבי הרד דיסק לא נכון, אין שום צורך לפרמט. מה שנחסם זה הקונסולה עצמה ולא הגיימר
ואת זה אני אומר מנסיון, לפני שנה וחצי נחסמתי ומאז מכרתי את הקונסולה, קניתי חדשה והעברתי את ההרד דיסק הישן אליה עם כל השמירות וכמובן בדקתי שניתן להתחבר ONLINE בלי דיסק צרוב בפנים...
לא מצאתי התייחסות להעברת ההרד דיסק לקונסולה חדשה אבל כן מצאתי התייחסות לשינויים בהתנהגות ההרד דיסק על הקונסולה שנחסמהMalcontent כתב:זה דווקא כן נכון. זה משהו שהם הוסיפו ממש בזמן האחרון לבאן, והוא אפילו כתב שזה משהו שנוסף בשנה האחרונה, כך שמה שקרה לפני שנה וחצי לא רלוונטי.yaronco כתב:מה שאמרת לגבי הרד דיסק לא נכון, אין שום צורך לפרמט. מה שנחסם זה הקונסולה עצמה ולא הגיימר
ואת זה אני אומר מנסיון, לפני שנה וחצי נחסמתי ומאז מכרתי את הקונסולה, קניתי חדשה והעברתי את ההרד דיסק הישן אליה עם כל השמירות וכמובן בדקתי שניתן להתחבר ONLINE בלי דיסק צרוב בפנים......
So, in summary:
Your Banned 360:
* Cannot go on Xbox Live
* Cannot install games to the HDD
* Cannot use Windows Media Centre extender
* Cannot be used to get achievements from backups without corrupting your profile
מתוך
http://zotaku.com/2009/11/09/xbox-pirat ... ard-disks/
תודה. חשוב להדגיש שהחסימה היא בשרת המרוחק ולכן כל שינוי שתבצע אצלך לא ישנה. ghost לכל היותר יתן לך גישה למידע שהיה על הדיסק בקונסולה חדשה (המידע נגיש כרגיל על הקונסולה המקורית) אין כרגע שום הליך ידוע לביטול BAN.yaronkle כתב:האם אפשר לבצע ghost של המכונה לפני הפריצה ואז אם יש ban לחזור אחורה?...
כל גיבוי שעליו נוכל לדבר מתייחס רק לגיבוי של המשחקים השמורים ולמיטב ידיעתי לא ניתן לבצע ghost או משהו דומה. קח בחשבון שאני לא לגמרי מצוי בפרטים של גיבוי הכונן. בכל מקרה לא מדובר בהליך פשוט. שמעתי שקיימת דרך להחליף כונן אבל לא התעמקתי בה מעולם, מה גם שיש חששות שהחלפה כזו גם גורמת ל-BAN.
הדרך ששמעתי עליה זה לגבות את המשחקים השמורים לכרטיס זיכרון (של XBOX) מהכונן לפני ה- BAN ואז להעביר אותם.
אמורה להיות גם דרך להציל משחקים שמורים אפילו אם הם כבר corrupted אבל זה מחוץ להיקף התשובה הנוכחית.
חבל שאתה עושה ציטוט של כל הפוסט שלי שהוא ארוך במיוחד בשביל להתייחס רק לנקודה אחת מתוכו...Yaronco כתב:מה שאמרת לגבי הרד דיסק לא נכון, אין שום צורך לפרמט. מה שנחסם זה הקונסולה עצמה ולא הגיימר <snip>...
תודה malcontent אבל ייתכן ולא הייתי ברור לגמרי. כרגע אני שמעתי על כך שצריך לפרמט את הכונן הישן כפי שכתבתי בפוסט המקורי מאחר והנתונים עליו לא יקראו על ידי הקונסולה החדשה.Sierra13 כתב:אפשר להעביר את הכונן ולפרמט אותו ולשחזר את הגיימר טאג מהשרתים של הלייב לאותו מצב שהוא היה ביום הנעילה. תצטרך להוריד מחדש תכנים שנרכשו ואין אפשרות להעביר משחקים שמורים מהמכונה הישנה.
אם ההרד דיסק לא היה מחובר למכונה ברגע החסימה ולא חובר אליה לאחר מכן אז הדיסק "עוד לא יודע" שהוא חסום ולכן אפשר להעביר אותו למכונה חדשה כמו שהוא....
Yaronco המקור שציטטת ממנו חלקי, הנה ההתייחסות מהמקור למקור שאתה נתת (ההדגשות שלי):
[left]The hard drive itself is left untouched - you can place it in another 360, even an unbanned one, and it will still work just fine. You do NOT need to reformat it to regain any kind of functionality. Any installed games will need to be reinstalled for the console you want to play them on. This is normal behaviour and happens when swapping HDDs on unbanned/legit 360's.
Your Gamertag may be corrupted. This does not mean your gamertag has been banned, you can recover it using any live-capable 360, however ANY ACHIVEMENTS YOU HAVE EARNED SINCE BEING BANNED WILL BE LOST. Your gamertag will be corrupted EVERY SINGLE TIME it is used on a banned console. This means you cannot use your banned console to play backups offline just to get achievements - it wont work, the second you put your profile back on a good 360, it will be corrupted and all progress lost. There is no way around this.
The same applies to game saves - if you access a game save on a banned 360, it too will be corrupted when accessed on a legit/unbanned 360! YOU HAVE BEEN WARNED! There is no way around this, either.[/left]
------------מקור------------
בקיצור - אפשר להעביר בלי לפרמט אבל המידע שעל הדיסק שהיה במכונה שחטפה חסימה לא יהיה נגיש (Corrupted) ולכן נדרש הפורמט. זה שונה ממה ש- MS היו עושים עד כה.
לגבי הגיימר טאג - עד עכשיו כולל בגל הנוכחי, מי שנחסם מ- LIVE (קיבל BAN) יכול בקונסולה תקינה לבצע recover gamer tag והפרטים שלו כפי שהם היו ברגע שהוא חטף BAN ישוחזרו.
לעומת זאת, מי ששיחק במשחק לפני תאריך היציאה הרשמי שלו, מסתכן גם בחסימה של ה- gamer tag. זה נושא נפרד ומשתמשים כאלו יקבלו אימייל מ-MS שמבשר להם את הבשורה.
לא רק שאפשר אלא גם רצוי, מתבקש וקורה כל הזמן בשלושת הקונסולות הנוכחיות. גם סוני וגם MS שינו והוסיפו פיצ'רים וממשיכים להוציא תיקונים ועדכונים למערכת ההפעלה וגם למשחקים עצמם. (חלקם מאוד גדולים ומשמעותיים, חלקם סתם תיקונים). בנינטנדו זה יותר דומה לעדכון קושחה כי אין שם כונן קשיח אבל יש ויש עדכונים.Yedua כתב: האם ניתן בקונסולה כזאת לעדכן את "מערכת ההפעלה"?
האם יש משחקים שדורשים עדכון כלשהו ואז הם לא יפעלו ?...
יש משחקים שדורשים עדכון לפני שהם עולים. יש דרכים לעדכן גם אם אתה חסום אבל אני לא אכנס לזה עכשיו.
dizingof לצערי אני לא יודע לענות לשאלתך.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זאת הסיבה שלמרות שהאקסבוקס שלי "משודרג" (קשה להשיג לא משודרגים בארץ, אגב), תמיד אמרתי שאפילו אם תהיה פריצה ל PS3, אני לא אנצל אותה. אני גם יכול להגיד שאם אי פעם אקנה בוקס נוסף, אשקיע את המאמצים שצריך להשקיע כדי שהוא יהיה לא פרוץ, אבל כרגע אין לי תכניות כאלה - יותר מדי הוצאות שלא קשורות בקונסולות בזמן הקרוב...