צריך ייעוץ בקניית טלוויזיה LCD (בתקציב עד 7 אלף + -)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
eladh7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
שם מלא: eladh7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

אני רוצה לשדרג את חווית הצפייה שלי בטלוויזיה ועל כן החלטתי שאני מסלק את ה CRT הישנה שלי מהסלון וקונה טלוויזיה LCD.
אני מעונין במסך בגודל 42 אינץ, זה נראה לי בסדר בהתאם לסלון שלי.
אני מחפש טלוויזית LCD באיכות תמונה המירבית והטובה ביותר שאפשר למצוא ביחס לתקציב שלי.
כדי לבחור אם המסך יהיה FHD או HDR אני מדדתי את המרחק צפייה בין מסך הטלוויזיה שבסלון שלי לבין העין כאשר אני יושב בספה.
כדי שתדעו את תמונת המצב של הסלון שלי, שירטטתי את השירטוט הבא אשר מציג גם את מרחקי הצפייה מכל המקומות בספה:

תמונה

הספה הגדולה שמול הטלווזיה היא במרחק של 3 מטר ו 30 סנטימטר מהטלוויזיה. הבנתי שמרחק צפייה כזה לטלוויזיה בגודל 42 אינץ מספיק שהטלוויזיה תיהיה 720P וכי 1080P לא יתרום עקב מרחק הצפייה.
הבעיה היא שהספה הקטנה שמצד ימין באיור יותר קרובה לטלווזיה ומי שיושב שם הוא יהיה במרחק של בין 2 מטר ו 40 סנטימטר לבין 2 מטר ו 90 סנטימטר, כפי שמצויין באיור.
ובמרחק כזה רצוי שהטלוויזיה תיהיה 1080P.

עקב הפרשי המרחקים ביו הספות אני לא יודע איזה רזולוציה לבחור. 720P או 1080P.
ועל כן אני זקוק לעזרתכם.

השימושים העיקריים שלי בטלוויזיה יהיו הרוב צפייה בתכני HD מהמחשב שיחובר לטלוויזיה ושידורי SD רגילים.
כך שאני מצפה שהטלוויזיה תדע להתמודד בצורה טובה עם שידורי SD וגם שתדע להתמודד ולהציג טוב את התכנים שהיא עושה להם UPSCALE ו DOWNSCALE.

כרגע אין לי שום דגמים שעולים במוחי לקנות כי אני לא מכיר דגמים טובים, ולכן אני צריך ממכם הצעות לטלוויזיות LCD טובות בתקציב עד 7 אלף שקל + -.

תודה רבה והמשך יום טוב

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

פיליפס 8404 בגודל "42.

itsik123
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 684
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

dodi88 כתב:פיליפס 8404 בגודל "42.
...
לדעתי ב SD היא לא משהו, כך זאת בחשבון.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

eladh7 כתב:שלום לכולם

אני רוצה לשדרג את חווית הצפייה שלי בטלוויזיה ועל כן החלטתי שאני מסלק את ה CRT הישנה שלי מהסלון וקונה טלוויזיה LCD.
אני מעונין במסך בגודל 42 אינץ, זה נראה לי בסדר בהתאם לסלון שלי.
אני מחפש טלוויזית LCD באיכות תמונה המירבית והטובה ביותר שאפשר למצוא ביחס לתקציב שלי.
כדי לבחור אם המסך יהיה FHD או HDR אני מדדתי את המרחק צפייה בין מסך הטלוויזיה שבסלון שלי לבין העין כאשר אני יושב בספה.
כדי שתדעו את תמונת המצב של הסלון שלי, שירטטתי את השירטוט הבא אשר מציג גם את מרחקי הצפייה מכל המקומות בספה:

תמונה

הספה הגדולה שמול הטלווזיה היא במרחק של 3 מטר ו 30 סנטימטר מהטלוויזיה. הבנתי שמרחק צפייה כזה לטלוויזיה בגודל 42 אינץ מספיק שהטלוויזיה תיהיה 720P וכי 1080P לא יתרום עקב מרחק הצפייה.
הבעיה היא שהספה הקטנה שמצד ימין באיור יותר קרובה לטלווזיה ומי שיושב שם הוא יהיה במרחק של בין 2 מטר ו 40 סנטימטר לבין 2 מטר ו 90 סנטימטר, כפי שמצויין באיור.
ובמרחק כזה רצוי שהטלוויזיה תיהיה 1080P.

עקב הפרשי המרחקים ביו הספות אני לא יודע איזה רזולוציה לבחור. 720P או 1080P.
ועל כן אני זקוק לעזרתכם.

השימושים העיקריים שלי בטלוויזיה יהיו הרוב צפייה בתכני HD מהמחשב שיחובר לטלוויזיה ושידורי SD רגילים.
כך שאני מצפה שהטלוויזיה תדע להתמודד בצורה טובה עם שידורי SD וגם שתדע להתמודד ולהציג טוב את התכנים שהיא עושה להם UPSCALE ו DOWNSCALE.

כרגע אין לי שום דגמים שעולים במוחי לקנות כי אני לא מכיר דגמים טובים, ולכן אני צריך ממכם הצעות לטלוויזיות LCD טובות בתקציב עד 7 אלף שקל + -.

תודה רבה והמשך יום טוב
...
eladh7

המלצתי היא סוני דגם - v-5500 sony גודל 40 ויכול גם ללכת לכיוון של 46 .

תתאים לך מאוד לשידורי SD כוללת שתי כניסות סקרט תומכות RGB .

יש למסך מיגוון כניסות . כולל רשת מחשב 4 hdmi ועוד .

יש למסך את מעבד התמונה המתקדם ביותר של סוני BE-3 .

גש וראה את המסך בעיניים . אני שישית רכשתי לאבי את המסך בגודל 52 והוא מעולה .
תוכל לראות בישפאר הרצליה את כל הדגמים . מחוברים גם ליס וגם להוט .

בהצלחה . (Y)
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

יש לך בפחות מ-7K את אחד המסכים המעולים והמומלצים! פיליפס סדרה 8 42 אינץ.

eladh7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
שם מלא: eladh7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

אוקי כנראה שאני יקנה את ה 8404, אבל אתם אומרים שעד כדי כך היא נותנת תמונה וידיאו גרועה בשידורי SD?
אגב, ניתנת האופציה לכבות את ה ambilight? זה נראה לי לפעמים מעצבן.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”