המלצה למערכת 5.1 למחשב עד 1000 שקל
אני צריך המלצה למערכת 5.1. התקציב שלי עד 1000 שקל.
חבר שרכש לפני כמה ימים את ה-X23 של מיקרולאב מרוצה ממש, והסאונד שהמערכת מפיקה באמת מדהים. השאלה שלי אם יש משהו יותר טוב מימנה עד 1000 שקל?
ראיתי שיש את ה-X15 שהיא יקרה מימנה ב-150 שקל בסך הכול, האם היא שווה יותר?
תודה לעוזרים.
חבר שרכש לפני כמה ימים את ה-X23 של מיקרולאב מרוצה ממש, והסאונד שהמערכת מפיקה באמת מדהים. השאלה שלי אם יש משהו יותר טוב מימנה עד 1000 שקל?
ראיתי שיש את ה-X15 שהיא יקרה מימנה ב-150 שקל בסך הכול, האם היא שווה יותר?
תודה לעוזרים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עומרי - לגבי מיקרולאב -אתה יכול לעשות חיפוש לכתבה שהח"מ כתב על מיקרולאב (נראה לי ה-25), בתנאים מסויימים הם היו מעולים מלבד הסאב, בתנאים אחרים קצת אחרת.
שווה גם לבדוק מה יש ללוג'יטק.
האם יש לך אפשרות למתוח מעט את התקציב ? או שאין מצב ממש?
אני הייתי מעדיף לקנות רסיבר פשוט יד שנייה (אפשר למצוא דברים טובים עד כ-700 ש"ח) - גם ישן למדי ולהוסיף סט סטליטים פשוט בסביבות ה-1000 ש"ח לחדשים, או להרכיב אט אט מערכת יד שנייה.
היתרון הוא בכמות החיבורים, באיכות הקול, ובאפשרויות השדרוג.
אני הייתי מעדיף לקנות רסיבר פשוט יד שנייה (אפשר למצוא דברים טובים עד כ-700 ש"ח) - גם ישן למדי ולהוסיף סט סטליטים פשוט בסביבות ה-1000 ש"ח לחדשים, או להרכיב אט אט מערכת יד שנייה.
היתרון הוא בכמות החיבורים, באיכות הקול, ובאפשרויות השדרוג.
כרגע אני לא רואה צורך להשקיע יותר מזה במערכת.Itay_Pollak כתב:עומרי - לגבי מיקרולאב -אתה יכול לעשות חיפוש לכתבה שהח"מ כתב על מיקרולאב (נראה לי ה-25), בתנאים מסויימים הם היו מעולים מלבד הסאב, בתנאים אחרים קצת אחרת.
היתרון הוא בכמות החיבורים, באיכות הקול, ובאפשרויות השדרוג....
הכתבה נמצאת בפורטל?
בכל מקרה, אשמח אם אנשים פה יתנו חוות דעתם על אחת מהמערכות הנכנסות בתקציב.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

הצרות הגדולות עם מערכות מחשב
א. בד"כ אין איפה לשמוע אותם בעצמך לפני, שווה לחפש ביקורות.
ב. חיבורים - ממליץ לך לחשוב טוב טוב על זה - כי אח"כ מצטערים. בX25 היה דווקא אפשרויות חיבורים ושליטה נוחות יחסית.
ב. חיבורים - ממליץ לך לחשוב טוב טוב על זה - כי אח"כ מצטערים. בX25 היה דווקא אפשרויות חיבורים ושליטה נוחות יחסית.
א. אני מבין שאם ה-X25 נשמעו אחלה, אני לא רואה סיבה שה-X15 יפשלו.Itay_Pollak כתב:הצרות הגדולות עם מערכות מחשב
ב. חיבורים - ממליץ לך לחשוב טוב טוב על זה - כי אח"כ מצטערים. בX25 היה דווקא אפשרויות חיבורים ושליטה נוחות יחסית....
ב. חיבורים כמו?