טושיבה AV500 בגודל 32 אינץ' REGZA - כניסת HDMI1 לא פועלת

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
section1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

לאחרונה התחברתי לHOD-HD וכשבאו הטכנאים וניסו לחבר את הממיר ליציאת הHDMI1 שיש בטלוויזיה זה לא עבד ולכן חיברו את זה לHDMI2.

עד היום המחשב היה מחובר ליציאה HDMI2 ולא ניסיתי בכלל לעבוד עם יציאת HDMI1 ככה שאני לא יודע אם היא היתה תקולה מההתחלה או לא.

עכשיו אני תקוע עם יציאת אחת שלא עובדת ולא יודע מה לעשות.
הכבל תקין (עבד ביציאה HDMI2) וניסיתי גם להחליף כבל ללא הצלחה.
אחריות שיש על הטלוויזיה דרך ניופאן היא 1+4, משמע היתה שנה מלאה ו4 שנים על המסך, מיותר לציין שעברה כבר שנה וחצי מאז שרכשתי את הטלוויזיה (דרך אגב יש אותו דגם של 42 בסלון ששם 2 היציאות עובדות).

דרך התמיכה של ניופאן הפנו אותי והזמין טכנאי מהחנות שנותנת שירות לאזור שלי אבל הם רוצים 170 ש"ח רק על ביקור ולא ממש יודעים לתת לי איזשהו הסבר בטלפון על עלות תיקון או אפ אפשר בכלל לתקן במידה וזה תקול.

לפני שאני זורק כסף סתם לאוויר החלטתי להתייעץ עם המומחים כאן,
האם יש למישהו הצעה או רעיון איך אפשר לבדוק את הנושא הזה ?
מישהו יודע כמה זה עלות תיקון של דבר כזה במידה ואפשר בכלל לתקן ? והאם תיקון כזה מצריך לקחת את המכשיר למעבדה או יכול להיעשות במקום ?

תודה מראש

Analizer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שם מלא: eran
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

...
מה הטעם אם שוחחת עם התמיכה ואמרו לך שיש תקלה ?
...
כשאתה מתחבר לכניסה מס' 1 , ובורר את המסך לכניסה , רקע כחול או שחור ?
מישהו יודע כמה זה עלות תיקון של דבר כזה במידה ואפשר בכלל לתקן ?
...
עלות כרגע לא ניתן לדעת מהסיבה שלא בהכרח יודעים מה מהות התקלה ואם יש דברים מעבר
לתקן ניתן .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !

section1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

...
מה הטעם אם שוחחת עם התמיכה ואמרו לך שיש תקלה ?
...
ה"תמיכה" זו בחורה שעונה לטלפון ומתייעצת עם מישהו שאומר לה "זה מצריך טכנאי במקום" אבל טכנאי במקום זה 170 שקל ואני לא צריך מישהו שיבוא ויגיד לי שיש לי תקלה את זה אני יודע לבד, בשביל זה אני מנסה לברר בכל מקום לפני, אולי אני אוכל לפתור את התקלה הזו בעצמי או לחילופין להבין מה הבעיה ואם ניתן לטפל בה ואז אזמין טכנאי בכיף כשאני יודע שאני לא זורק סתם לאוויר 170 שקל שיגידו לי בסוף שיש לי תקלה ולא ניתן לפתור אותה.
...
כשאתה מתחבר לכניסה מס' 1 , ובורר את המסך לכניסה , רקע כחול או שחור ?
...
כשאני מחבר את המחשב יש מסך כחול רגיל, כשאני מחבר את הממיר יש מסך כחול רגיל שמייד מתחלף לכחול בהיר עם רעשי רקע בתמונה (לא סאונד) נראה כזה כמו שלג שבקושי רואים אותו.

Analizer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

ה"תמיכה" זו בחורה שעונה לטלפון ומתייעצת עם מישהו שאומר לה "זה מצריך טכנאי במקום"
...
ה "תמיכה" כמו שאתה מציין במרכאות , יכולה להעביר אותך שיעור או שתיים בנוגע להרבה דברים שיש לך ספק , חבל שאתה יוצא מנקודת הנחה שמדובר במחלקה שיטחית שמספקת תשובות חלמאיות .
סביר להניח ששוחחת עם נקודת שירות שמטפלת באזור שלך ועל סמך מה שציינת זה מה שנמסר לך מה גם שעם כל הכבוד לאדוני , אתה מנסה לקצר הליכים ולקבל תשובה קונקרטית בטלפון על סמך סימפטום , זה לא עובד כך ובטח שלא מקצועי לקבוע טלפונית מה מהות התקלה .
כשאני מחבר את המחשב יש מסך כחול רגיל, כשאני מחבר את הממיר יש מסך כחול רגיל שמייד מתחלף לכחול בהיר עם רעשי רקע בתמונה (לא סאונד) נראה כזה כמו שלג שבקושי רואים אותו.
...
כלומר בשני המקרים המסך נשאר כחול , עושה רושם שהכניסה פשוט "מתה" כתוצאה מקצר חשמלי או נתק בתושבת הפנימית. בכול אופן ניתן לתקן .

section1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

Analizer כתב:
ה"תמיכה" זו בחורה שעונה לטלפון ומתייעצת עם מישהו שאומר לה "זה מצריך טכנאי במקום"
...
ה "תמיכה" כמו שאתה מציין במרכאות , יכולה להעביר אותך שיעור או שתיים בנוגע להרבה דברים שיש לך ספק , חבל שאתה יוצא מנקודת הנחה שמדובר במחלקה שיטחית שמספקת תשובות חלמאיות .
סביר להניח ששוחחת עם נקודת שירות שמטפלת באזור שלך ועל סמך מה שציינת זה מה שנמסר לך מה גם שעם כל הכבוד לאדוני , אתה מנסה לקצר הליכים ולקבל תשובה קונקרטית בטלפון על סמך סימפטום , זה לא עובד כך ובטח שלא מקצועי לקבוע טלפונית מה מהות התקלה .
...
כלומר בשני המקרים המסך נשאר כחול , עושה רושם שהכניסה פשוט "מתה" כתוצאה מקצר חשמלי או נתק בתושבת הפנימית. בכול אופן ניתן לתקן .
...
חלילה שלא תחשוב שאני מזלזל בתמיכה, בתור נציג לשעבר מי כמוני יודע שתמיכה טלפונית יכולה לפתור הרבה בעיות וזה מה שאני מנסה לקבל , העניין הוא שלא ממש הגעתי לתמיכה אלא למוקדנית שהתייעצה עם מישהו והוחלט שאני צריך טכנאי.
כמו שאמרתי טכנאי זה הרבה כסף ואם הייתי מקבל איזשהו כיוון בטלפון כמו " זה נשמע כמו בעייה כזו או כזו וניתן להחליף או לתקן בעלות של...." הייתי יותר פתוח להחליט אם להזמין את הטכנאי או לוותר על היציאה הזאת וזהו.

ושוב אני ישאל, יש לך אולי מושג של מה עלות במקרה הכי גרוע של החלפה\תיקון של תקלה כזאת ??
אני פשוט רוצה לדעת לאיזה עלויות לצפות וככה להחליט מראש.

תסכים איתי שבתור אחד שקצת מבין ומעורה בדברים אתה לא רץ לקרוא לטכנאי על כל פיפס קטן (בכל תחום) כי מי כמוך יודע שהעלות גבוהה לא תמיד משתלמת כדי לשמוע מה שכבר ידעת.

Analizer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

כמו שאמרתי טכנאי זה הרבה כסף ואם הייתי מקבל איזשהו כיוון בטלפון כמו " זה נשמע כמו בעייה כזו או כזו וניתן להחליף או לתקן בעלות של...." הייתי יותר פתוח להחליט אם להזמין את הטכנאי או לוותר על היציאה הזאת וזהו.
...
כיוון קיבלת כשאמרו לך שמדובר בתקלה על סמך מה שהסברת . כלומר לך אין את האפשרות לפתור ברמה טלפונית ולהעזר בתמיכה מה שמצריך בדיקה של טכנאי במקום כדי לאבחן ולאשר שאכן מדובר בתקלה .
בסה"כ שתבין אתה אמנם משלם עבור ביקור אך מקזזים לך את עלות הביקור מהסה"כ הכללי במידה והחלטת לתקן
אחרי שטכנאי איתר את התקלה ונתן הצעת מחיר לתיקון , כך שבכול מקרה אתה מזדכה.

section1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

Analizer כתב:
...
כיוון קיבלת כשאמרו לך שמדובר בתקלה על סמך מה שהסברת . כלומר לך אין את האפשרות לפתור ברמה טלפונית ולהעזר בתמיכה מה שמצריך בדיקה של טכנאי במקום כדי לאבחן ולאשר שאכן מדובר בתקלה .
בסה"כ שתבין אתה אמנם משלם עבור ביקור אך מקזזים לך את עלות הביקור מהסה"כ הכללי במידה והחלטת לתקן
אחרי שטכנאי איתר את התקלה ונתן הצעת מחיר לתיקון , כך שבכול מקרה אתה מזדכה.
...
סבבה, תודה רבה לך על העזרה בכל מקרה. (Y)

מחר אני ארים טלפון, אתאם טכנאי ונקווה לטוב :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”