PANASONIC X10 / PHILIPS 5604 / SAMSUNG B450 מה כדאי?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
lalzar שלום לך .lalzar כתב:PANASONIC X10 / PHILIPS 5604 / SAMSUNG B450
מה כדאי?...
הסמסונג b-450 פלזמה או LCD .
תפרט יותר .
לגבי המסכים וכמובן גודל מסך.
מרחק צפייה .
ושימוש בתכנים ועוד מרכיבים שעומדים להיות מחוברים למסך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
3 מטר צפייה
42 אינץ'
צפייה בעיקר בערבים
תכני מחשב כגון מדיה סנטר סרטים מוזיקה כנראה HD אולי קצת גלישה
YES
פלייסטיישן 3
את הX10 עוד לא ראיתי רק קראתי המון ביקורות בהתחלה בכלל רציתי פיליפס 5604 ואז ראיתי עוד טלוויזיות והחלטתי לשמוע עוד קצת ביקורות
42 אינץ'
צפייה בעיקר בערבים
YES
פלייסטיישן 3
את הX10 עוד לא ראיתי רק קראתי המון ביקורות בהתחלה בכלל רציתי פיליפס 5604 ואז ראיתי עוד טלוויזיות והחלטתי לשמוע עוד קצת ביקורות
- 9000es
- חבר במועדון 10K

lalzar .lalzar כתב:3 מטר צפייה
42 אינץ'
צפייה בעיקר בערבים
YES
פלייסטיישן 3
את הX10 עוד לא ראיתי רק קראתי המון ביקורות בהתחלה בכלל רציתי פיליפס 5604 ואז ראיתי עוד טלוויזיות והחלטתי לשמוע עוד קצת ביקורות...
לצרכים שלך הייתי ממליץ מסך LCD גודל 40 או 42 .
מיכוון שאתה מתכוון לגלוש באינטרנט מסך הפלזמה אינו יתאים לך .
מסך הפילפס יכול להתאים לך יותר מאשר שאר המסכים שרשמת .
בהצלחה .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

lalzarlalzar כתב:תודה על התגובה המהירה
הגלישה באינטרנט באמצעות המסך תהיה ממש זניחה אולי מס דקות בשבוע, האם זה משנה תשובתך?
האם אתה ממליץ על עוד דגמים?
תודה...
אני אישית נגד לרכוש מסך פלזמה לכל מי שיעבוד סטטי על המסך.
הרי זה מתחיל עם כמה דקות וממישיך ליותר זמן לכן למה לרכוש מוצר שיגביל אותך ואת ההנאות שלך .
בהצלחה .
שלום לך !
, לאחר קריאה של ביקורות ומאמרים ברשת בנוגע לX10 החלטתי ללכת עליה , קיבלתי אותה לפני כשבועיים , חוץ מבעית ההשתקפות שבעצם בתנאים שאני צופה בא זה לא בעיה , טלוויזיה עם תמונה כזו בשידורי SD עדין לא ראיתי , עברתי במספר רב של חנויות וראיתי הרבה דגמים , כרגע הטלוויזיה מחוברת אצלי לממיר של הוט VOD דרך קומופזיט , עד עכשיו לא ראיתי שום חיסרון , תמונה פשוט מדהימה בSD , לגבי HD ו PC לא יצא לי לבדוק , לדעתי הטלוויזיה הזו משאירה מאחוריה הרבה דגמים אחרים של חברות אחרות.
, לאחר קריאה של ביקורות ומאמרים ברשת בנוגע לX10 החלטתי ללכת עליה , קיבלתי אותה לפני כשבועיים , חוץ מבעית ההשתקפות שבעצם בתנאים שאני צופה בא זה לא בעיה , טלוויזיה עם תמונה כזו בשידורי SD עדין לא ראיתי , עברתי במספר רב של חנויות וראיתי הרבה דגמים , כרגע הטלוויזיה מחוברת אצלי לממיר של הוט VOD דרך קומופזיט , עד עכשיו לא ראיתי שום חיסרון , תמונה פשוט מדהימה בSD , לגבי HD ו PC לא יצא לי לבדוק , לדעתי הטלוויזיה הזו משאירה מאחוריה הרבה דגמים אחרים של חברות אחרות.
תתחדש. אכן, פנסוניק זה רמה אחרת. יש לי את ה-C10. תחבר עם אס-וידאו, תקבל תמונה אפילו טובה יותר.cobmetal כתב:שלום לך !
, לאחר קריאה של ביקורות ומאמרים ברשת בנוגע לX10 החלטתי ללכת עליה , קיבלתי אותה לפני כשבועיים , חוץ מבעית ההשתקפות שבעצם בתנאים שאני צופה בא זה לא בעיה , טלוויזיה עם תמונה כזו בשידורי SD עדין לא ראיתי , עברתי במספר רב של חנויות וראיתי הרבה דגמים , כרגע הטלוויזיה מחוברת אצלי לממיר של הוט VOD דרך קומופזיט , עד עכשיו לא ראיתי שום חיסרון , תמונה פשוט מדהימה בSD , לגבי HD ו PC לא יצא לי לבדוק , לדעתי הטלוויזיה הזו משאירה מאחוריה הרבה דגמים אחרים של חברות אחרות....
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
ברוך הבא למועדון משתמשי הפנסוניק!cobmetal כתב:שלום לך !
, לאחר קריאה של ביקורות ומאמרים ברשת בנוגע לX10 החלטתי ללכת עליה , קיבלתי אותה לפני כשבועיים , חוץ מבעית ההשתקפות שבעצם בתנאים שאני צופה בא זה לא בעיה , טלוויזיה עם תמונה כזו בשידורי SD עדין לא ראיתי , עברתי במספר רב של חנויות וראיתי הרבה דגמים , כרגע הטלוויזיה מחוברת אצלי לממיר של הוט VOD דרך קומופזיט , עד עכשיו לא ראיתי שום חיסרון , תמונה פשוט מדהימה בSD , לגבי HD ו PC לא יצא לי לבדוק , לדעתי הטלוויזיה הזו משאירה מאחוריה הרבה דגמים אחרים של חברות אחרות....
תתחדש ותיהנה
אתה יכול להסביר למה , האם לא אוכל להשתמש בפלסמה כמסך מחשב?9000es כתב:lalzarlalzar כתב:תודה על התגובה המהירה
הגלישה באינטרנט באמצעות המסך תהיה ממש זניחה אולי מס דקות בשבוע, האם זה משנה תשובתך?
האם אתה ממליץ על עוד דגמים?
תודה...
אני אישית נגד לרכוש מסך פלזמה לכל מי שיעבוד סטטי על המסך.
הרי זה מתחיל עם כמה דקות וממישיך ליותר זמן לכן למה לרכוש מוצר שיגביל אותך ואת ההנאות שלך .
בהצלחה ....