כמה אתם משלמים ל-YES?
היי,
נגמרה לי ההתחייבות, אני רוצה לחדש (לא בכל מחיר)
אני רוצה YesMax HD אחד, חבילת הבסיס + ארבע חבילות נוספות.
אני יודע שההתחייבות היא ל-3 שנים, והרבה יכול לקרות ב-3 שנים... יש הרבה אלטרנטיבות...
כמה נראה לכם שאני צריך לשלם? שלא אצא פראייר...
נ.ב.
שמעתי הם נותנים גם סרטים חינם...
נגמרה לי ההתחייבות, אני רוצה לחדש (לא בכל מחיר)
אני רוצה YesMax HD אחד, חבילת הבסיס + ארבע חבילות נוספות.
אני יודע שההתחייבות היא ל-3 שנים, והרבה יכול לקרות ב-3 שנים... יש הרבה אלטרנטיבות...
כמה נראה לכם שאני צריך לשלם? שלא אצא פראייר...
נ.ב.
שמעתי הם נותנים גם סרטים חינם...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני משלם 274 ש"ח
240- TOP ושני ממירים רגילים
20 ש"ח-MAXHD בפקדון
14 ש"ח - MAX בפקדון
התחייבות נגמרת בתחילת ינואר, מקווה להוזיל את זה.
240- TOP ושני ממירים רגילים
20 ש"ח-MAXHD בפקדון
14 ש"ח - MAX בפקדון
התחייבות נגמרת בתחילת ינואר, מקווה להוזיל את זה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
כל הערוצים למעט פרמיום
ללקוחות חדשים יס מציעים 249 ש"ח ליס מקס HD ו 3 חבילות אם אני זוכר נכון. (בהתחייבות ל 3 שנים)
גם לי נגמרה ההתייחבות וביקשתי לעבור למבצע הזה, הם סירבו והציעו דברים הרבה פחות אטרטיביים, ניסיתי להסביר להם שאני לא בהתחייבות ואני יכול להתנתק מהם ולחזור אם אני רק רוצה ואז הם יתנו לי את המבצע הזה בלי שאצטרך להתווכח.
כמובן שהם עדיין סרבו והמשיכו להציע הצעות גרועות יותר, בסוף הם התחילו לשקר שללקוחות חדשים יש דמי התקנה לכל נקודה ועוד כל מיני סיפורים. התקשרתי בשם בדוי וביקשתי פרטים על המבצע וכמובן שמהר מאוד גיליתי שהם משקרים.
התרגזתי מאוד וניתקתי את המנוי, לאורך כל עשרות השיחות עד שהם ניתקו אותי הם לא הציעו לי משהו יותר טוב.
היום אני בלי יס ומאוד מרוצה, רואה הרבה יותר דברים שאני באמת רוצה לראות. לצערי אני נאלץ לגנוב אותם כרגע (מוריד) אבל ברגע שאני אמצא שירות חוקי שתשלום שמספק שירותי סטרימינג או הורדה טובים גם לארץ אני בהחלט ארשם לאחד.
הם לא גאונים גדולים שם, תכלס יכולתי להשאר לקוח שלהם עם מעט מאוד מאמץ מצידם, הם סרבו להפנים שזה שאין לי התחייבות אומר שאני יכול להתנתק
גם לי נגמרה ההתייחבות וביקשתי לעבור למבצע הזה, הם סירבו והציעו דברים הרבה פחות אטרטיביים, ניסיתי להסביר להם שאני לא בהתחייבות ואני יכול להתנתק מהם ולחזור אם אני רק רוצה ואז הם יתנו לי את המבצע הזה בלי שאצטרך להתווכח.
כמובן שהם עדיין סרבו והמשיכו להציע הצעות גרועות יותר, בסוף הם התחילו לשקר שללקוחות חדשים יש דמי התקנה לכל נקודה ועוד כל מיני סיפורים. התקשרתי בשם בדוי וביקשתי פרטים על המבצע וכמובן שמהר מאוד גיליתי שהם משקרים.
התרגזתי מאוד וניתקתי את המנוי, לאורך כל עשרות השיחות עד שהם ניתקו אותי הם לא הציעו לי משהו יותר טוב.
היום אני בלי יס ומאוד מרוצה, רואה הרבה יותר דברים שאני באמת רוצה לראות. לצערי אני נאלץ לגנוב אותם כרגע (מוריד) אבל ברגע שאני אמצא שירות חוקי שתשלום שמספק שירותי סטרימינג או הורדה טובים גם לארץ אני בהחלט ארשם לאחד.
הם לא גאונים גדולים שם, תכלס יכולתי להשאר לקוח שלהם עם מעט מאוד מאמץ מצידם, הם סרבו להפנים שזה שאין לי התחייבות אומר שאני יכול להתנתק