זקוקה לעזרה בבחירת lcd

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ליהי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

התקלקלה לי הטלוייזיה הותיקה ,21 ששירתה אותי בנאמנות אין קיץ 16 שנה...
ובכן חייבת לרכוש חדשה.. ההבנה שלי בדברים האלו היא אפסית,אבל לבסוף הוחלט ללכת כל lcd סמסונג b450,
בהתחלה היה לי ברור שזה 32 ,אבל שהגעתי לחנויות זה נראה לי פתאום קטן והתחילתי לחשוב על 37.
יש לציין שהמרחק מקיר לקיר עומד על 2.80 , יש להוריד 20-30 ס"מ ממקום הישיבה ז"א בערך 2.5 מטר.
מתלבטת קשות, פוחדת שה-37 גדול מדי לגודל חדר כזה והעיינים שלי ילכו הלוך ושוב ומצד שני שה-32 אולי יהיה קטן מדי?
יש לציין שהשימוש הוא לשידורים רגילים (הוט ערוץ 2 וכו') .
ה-32 הוא ready וה-37 הוא full .האם מומלץ בכלל לרכוש full לשידורים רגילים, הבנתי שלא רואים טוב
מה אתם ממליצים,אשמח לתגובות ולקצת סדר הן לגבי הגודל המומלץ והן לגבי ה-ready-- full/

דרך אגב בחנות עצמה אחרי 5 דקות אני כבר כולי בבלבלות מכל המסכים שרצים שם..

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

ברוכה הבאה לפורום!
הסמסונג B450 מסך מצויין, ובהחלט אפשר ללכת על ה-37 ואפילו על 40 אינץ'. זה נראה גדול למי שרגיל ל-CRT 21, אבל מתרגלים מהר. הייתי מציע לך לבדוק את ה-LA40B550, נחשב מסך מצויין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #3 

ברוכה הבאה.

הסמסונג מסך טוב אבל חסר לו כניסת scart שחשובה למעבר אוטומטי בין יחסי תמונה:
חלק גדול מהסדרות והסרטים ביס משודרים ביחס תמונה 16:9. כמו כן גם הוט משדרים חלק מהסרטים ביחס 16:9.
ערוצים 2 ו- 10 משדרים ביחס תמונה 4:3.

כאשר עוברים מערוץ שמשדר 16:9 (מלבן) ל- 4:3 (קרוב יותר לריבוע) המסך ימתח את התמונה ויגרום לכולם להיראות שמנים.

במצב כזה את יכולה:
1. לבחור להשאיר את התמונה על 16:9 ולהתרגל לתמונה מעוותת.
2. בעזרת השלט של הטלוויזיה לשנות את יחס התמונה כך שהדמויות יראו יותר טוב - אך זה חייב להתבצע כל פעם כשמעבירים ערוץ.
3. להשאיר את התמונה על 2 ואז כשעוברים לערוץ שמשדר 16:9 הדמויות יראו קצת יותר גבוהות.
4. לרכש טלוויזיה עם scart שיודעת לשנות את יחס התמונה באופן אוטומטי בהתאם לשידור.

כל זה נכון כל עוד את עובדת עם ממיר רגיל שאינו HD.
כמידה ואת מחברת ממיר HD אז עין משמעות לכניסת scart.

37 אינטש נראה מתאים בגודל אבל זה מאד אינדיבידואלי.
הייתי ממליץ לך לבדוק גם את ה- philips 37pfl8404

חשוב לראות את המסך שמעניין אותך במספר חנויות מכיוון שהמסך יכול להיות מחובר או מכויל שונה מיתר המסכים בחנות שאליו משווים.
חשוב מאד לבקש לראות את הערוצים וסדרות שאת רגילה לצפות בבית ולא רק ערוצי HD שבד"כ יראו מצוין על כל מסך.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

ליהי כתב:התקלקלה לי הטלוייזיה הותיקה ,21 ששירתה אותי בנאמנות אין קיץ 16 שנה...
ובכן חייבת לרכוש חדשה.. ההבנה שלי בדברים האלו היא אפסית,אבל לבסוף הוחלט ללכת כל lcd סמסונג b450,
בהתחלה היה לי ברור שזה 32 ,אבל שהגעתי לחנויות זה נראה לי פתאום קטן והתחילתי לחשוב על 37.
יש לציין שהמרחק מקיר לקיר עומד על 2.80 , יש להוריד 20-30 ס"מ ממקום הישיבה ז"א בערך 2.5 מטר.
מתלבטת קשות, פוחדת שה-37 גדול מדי לגודל חדר כזה והעיינים שלי ילכו הלוך ושוב ומצד שני שה-32 אולי יהיה קטן מדי?
יש לציין שהשימוש הוא לשידורים רגילים (הוט ערוץ 2 וכו') .
ה-32 הוא ready וה-37 הוא full .האם מומלץ בכלל לרכוש full לשידורים רגילים, הבנתי שלא רואים טוב
מה אתם ממליצים,אשמח לתגובות ולקצת סדר הן לגבי הגודל המומלץ והן לגבי ה-ready-- full/

דרך אגב בחנות עצמה אחרי 5 דקות אני כבר כולי בבלבלות מכל המסכים שרצים שם..
...
ליהי שלום לך .

ראשית מרחק הצפייה שלך טוב למסך 37 וגם ל 40 אינצ' .

אז נתמקד במסך 37 אינצ' . שיתאים לך לשימושים שלך .

המלצתי היא מסך LCD של סוני דגם s-5500 גודל 37 FHD רזולוצייה 1920-1080 .

המסך בעל שתי כניסות סקרט תומכות RGB ומתיכה חכמה .
שיתמוך בצורה הטובה ביותר לחיבור לממיר הוט בחיבור סקרט SD ..

המסך נותן תמונה מעולה במצב SD . ובעל יכולת מצויינות בשאר החיבורים שיש לו .
בעתיד אם יהיה ברצונך להתחבר לשידורי HD המסך הזה יבצע לך את העבודה בצורה מושלמת .

בהצלחה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”