WINDOWS 7 - בעיית רזולוציה פתאומית
הכל דפק יופי לכמה ימים ואז...
בTV OUT שלי שמחובר עם RGB - אני רואה תמונה גדולה בהרבה יותר מהרזולוציה שנבחרה
המסך שלי PWD8 תמך ב852X480 ותמיד עם POWERSTRIP אני מוסיף את הרזולוציה ורואה יופי, פתאום אני רואה שהמסך "בורח" מהקצוות בכל רזולציה ולא מצליח להראות כ"מסך מלא" בטלוויזיה
מישהוא יודע למה?
בTV OUT שלי שמחובר עם RGB - אני רואה תמונה גדולה בהרבה יותר מהרזולוציה שנבחרה
המסך שלי PWD8 תמך ב852X480 ותמיד עם POWERSTRIP אני מוסיף את הרזולוציה ורואה יופי, פתאום אני רואה שהמסך "בורח" מהקצוות בכל רזולציה ולא מצליח להראות כ"מסך מלא" בטלוויזיה
מישהוא יודע למה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
קודם כל תתקין דרייבר עדכני מהאתר של ATI (או אנוידיה/אינטל, תלוי בלוח שלך). הדרייבר שמגיע עם ווינדוס בד"כ בסיסי מאוד וללא אפשרויות שליטה מתקדמות.
אחרי זה כנס להגדרות המתקדמות של כרטיס המסך, חפש הגדרות של overscan ו-underscan ונסה לשחק איתן.
אחרי זה כנס להגדרות המתקדמות של כרטיס המסך, חפש הגדרות של overscan ו-underscan ונסה לשחק איתן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם יש לך בריחה של התמונה הצידה זו בד"כ נובע מהגדרה שגויה של front porch או back porch ב PowerStrip שאותם תוכל לכוון ב advanced timing options
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- karlos
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- שם מלא: shay
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
זה בדיוק המצב אצלי.Catskinner כתב:אם יש לך בריחה של התמונה הצידה זו בד"כ נובע מהגדרה שגויה של front porch או back porch ב PowerStrip שאותם תוכל לכוון ב advanced timing options...
לאחר ריסט, הרזולוציה בסדר גמר ורואים טוב.
אחרי זמן מה, בד"כ אחרי שהמחשב מתעורר מ SLEEP, אני רואה שהמסך מוסט לצד ימין.
כדי לתקן את זה כל פעם אני צריך לשנות רזולוציה ולשנות שוב למה שהיה (מעין איפוס) או פשוט לעשות ריסט למחשב.
אני לא משתמש ב POWERSTRIP ומעולם לא השתמשתי בו.
מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי כבר.
תודה