האם יש כבר אישור לייבא שלט מסוג nevo sl
ה-SL כבר אינו מיצר. הדגם שהחליף את ה-SL נקרא S70.
לפני כשנה וחצי הובאו מספר מכשירי S70 לארץ והוחל בתהליך אישור מול משרד התקשורת.
למיטב הבנתי התהליך נתקע כמו בדגם ה-SL בגלל השידור ב-Z-WAVE ובשורה התחתונה אין כרגע יבוא סדיר של השלט לארץ.
לפני כשנה וחצי הובאו מספר מכשירי S70 לארץ והוחל בתהליך אישור מול משרד התקשורת.
למיטב הבנתי התהליך נתקע כמו בדגם ה-SL בגלל השידור ב-Z-WAVE ובשורה התחתונה אין כרגע יבוא סדיר של השלט לארץ.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אם תיכנס לאתר של מרד התקשורת אתה תראה שם טפסים לבקשה לייבוא אישי של מכירים משדרים
תמלא טופס, תשלח ואם יאשרו לך אז תזמין... (אפשר להגיש את הבקשה לפני שהמוצר מגיע לארץ)
וכמובן, אל תשכח לעדכן אותנן
תמלא טופס, תשלח ואם יאשרו לך אז תזמין... (אפשר להגיש את הבקשה לפני שהמוצר מגיע לארץ)
וכמובן, אל תשכח לעדכן אותנן
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לא חושב שהיתה בעיה עם היבוא עצמו, לדעתי היבואן עצמו פשוט לא ממש הצליח להגיע להסכמים מספיק טובים עם מפיצים ולכן השלטים שלהם מגיעים לכאן בכמות די זניחה. חבל.
אכן חבל. באפריל 2008 קניתי בארץ ותיכנתתי Nevo S70 עבור ההורים של אשתי שעברו לדירה חדשה.
באותו זמן המחיר של ה-S70 בארץ היה נמוך ב-40% ממחיר ה-Pronto 9400.
שנה מאוחר יותר כאשר עברתי דירה בעצמי ניסיתי להשיג בארץ את ה-S70 ואז נמסר לי כי הוא אינו מיובא לארץ.
מה שמפתיע הוא שב-eBay מחיר ה-Pronto 9400 היה נמוך ב-40% מזה של ה-S70
היחס הזה נשאר על כנו עד היום.
אם אתה מתכוון ליבא/להביא שלט בעצמך לא הייתי מבזבז זמן על ה-S70 אלא הולך ישר על ה-Pronto 9400
באותו זמן המחיר של ה-S70 בארץ היה נמוך ב-40% ממחיר ה-Pronto 9400.
שנה מאוחר יותר כאשר עברתי דירה בעצמי ניסיתי להשיג בארץ את ה-S70 ואז נמסר לי כי הוא אינו מיובא לארץ.
מה שמפתיע הוא שב-eBay מחיר ה-Pronto 9400 היה נמוך ב-40% מזה של ה-S70
היחס הזה נשאר על כנו עד היום.
אם אתה מתכוון ליבא/להביא שלט בעצמך לא הייתי מבזבז זמן על ה-S70 אלא הולך ישר על ה-Pronto 9400