Infra-red extender

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Jim פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

צריך עזרה. ה-HMR-700a Ellion שלי נמצא בסלון, צמוד לקיר מסוים. הצד השני של אותו קיר הוא חדר השינה, ושם ישנה טלויזיה שמחוברת כבר עתה לאליון. כלומר כרגע אנחנו מאפשרים צפיה משותפת באותו תוכן בשתי טלויזיות שונות במקביל.

היות ולמכשיר יש יציאת mini-PL שכתוב עליה IR EXTENSION, התחלתי לגשש ולברר איך אני "מרחיק" את קליטת האינפרה-רד גם לחדר השינה, כדי שנוכל לשלוט על האליון כאשר אנחנו צופים שם.

ב-manual של המכשיר לא כתוב כלום (מלבד תיעוד העובדה שהיציאה קיימת, תודה רבה...). ב-USBID אין להם מושג ספציפית, מלבד העובדה שהם לא מוכרים חלק כזה. הסתובבתי בשדירות הר ציון בחנויות האלקטרוניקה, ואמרו לי שאין תקן אוניברסלי, אלא צריך את ה-SPECS מהקוריאנים של אליון.

התכתבתי עם אליון, והם שלחו לי מסמך עלוב (והמייל בשגיאות כתיב מביכות באנגלית, ממש חבר'ה חובבנים בשיגעון) שמציין את המפרט הפיזי (!!) של המחבר. תודה באמת, שהם מספרים לי של-mini PL יש כך וכך מילימטרים בקוטר וכו'. כאילו שאני יוצק את המחבר בעצמי. ליצנים.

בקיצור, מישהו יכול לתת לי הכוונה? מה אני צריך לקנות/לבנות/לחבר כדי להוסיף נקודת IR מסכנה למכשיר שיש לו כניסה כזו?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”