מבוסס על משחק המחשב.. פחות אוהב משחקי מחשב אבל אוהב את ה"עלילה" שעליה בנוי המשחק.. השאלה מה עם המיני סדרה הזו..
מישהו ראה את המיני סדרה Assassin's Creed ??
טוב הרגע סיימתי לראות את הפרק הראשון.. רואים שהשקיעו בתלבושת אביזרים אבל הבאסה שהחלק הוא רק 15 דק'...
הייתי נשאר לראות עוד קצת אם העלילה הייתה נמתחת כמו שצריך. עקב הזמן הקצר של הסרטוןהיא קופצת מהר... אבל מבחינת הפקה נהניתי.
הייתי נשאר לראות עוד קצת אם העלילה הייתה נמתחת כמו שצריך. עקב הזמן הקצר של הסרטוןהיא קופצת מהר... אבל מבחינת הפקה נהניתי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73360
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
נוריד ונבדוק, אני רוא שכרגע יש רק פרק אחד?
נחמד אבל קצת מבולגן מדי לטעמי. שיחקתי במשחק ואני יכול להגיד שהאוירה ממש דומה, גם את הקרבות עשו ממש דומים. אבל העלילה קצת מבולגנת, לא הסבירו כלום על מה שהולך שם רק תקציר קל וישר לעניינים.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
זה בדיוק מה שהצבעתי עליו.. מה אתה מצפה מ"סרטון" הקדמה למשחק (שזה רעיון יפה והשקעה לא מבוטלת) באורך שכזה?!shuali כתב:נחמד אבל קצת מבולגן מדי לטעמי. שיחקתי במשחק ואני יכול להגיד שהאוירה ממש דומה, גם את הקרבות עשו ממש דומים. אבל העלילה קצת מבולגנת, לא הסבירו כלום על מה שהולך שם רק תקציר קל וישר לעניינים....
אהבתי את הפן הטכני ששם (לא התייחסתי לאודיו) יש סצנה של החבורה הולכים בסמטv בחושך אצלי ראיתי הכל טוב מאוד בפלזמה.. כאילו שהם צילמו בחושך אבל עם מספיק תאורה שהפרטים לא יעלמו לאנשי הLCD והפלאזמות..
אני משחק עכשיו במשחק ASSASSINS CREED2, ומסתבר שזאת אותה העלילה- עם ג'ובאני ומשפחתו. במשחק אתה משחק את הבן שלו, ואני לא יספר יותר כלום כי זה הכל ספויילרים, אבל עכשיו הכל ברור לי מבחינת העלילה
, העלילה של המשחק הראשון בכלל התרחשה במזרח התיכון (דמשק,ירושלים,עכו...), העלילה של השני מתרחשת באיטליה.
חוק ראשון של ציידי דילים:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מה לגבי מי שלא מכיר את המשחק:
1. שווה?
2. צריך להבין את הרקע?
3. על מה מדובר (אני מאותגר משחקי מחשב...) ?
1. שווה?
2. צריך להבין את הרקע?
3. על מה מדובר (אני מאותגר משחקי מחשב...) ?
- Huber
- חבר במועדון HT

ראיתי את הראשון וזה ממש חביב ומושקע.
עופר, לא צריך לשחק במשחקים בשביל לראות את המיני סידרה. זה עוזר להבין את המשחק עצמו (נותן יותר רקע על הדמויות) ובהחלט מומלץ למי שיחליט לרכוש את המשחק, אבל גם מי שלא שיחק במשחק יהנה מזה לדעתי. מדובר על חברת מתנקשים סודית שמחסלת אנשים מושחתים על מנת להטיב עם החברה ולתקן עוולות מוסריות (קצת אירוני האמת).
מה שכן, כרגע אני מוצא רק את הפרק הראשון, יצאו עוד פרקים?
עופר, לא צריך לשחק במשחקים בשביל לראות את המיני סידרה. זה עוזר להבין את המשחק עצמו (נותן יותר רקע על הדמויות) ובהחלט מומלץ למי שיחליט לרכוש את המשחק, אבל גם מי שלא שיחק במשחק יהנה מזה לדעתי. מדובר על חברת מתנקשים סודית שמחסלת אנשים מושחתים על מנת להטיב עם החברה ולתקן עוולות מוסריות (קצת אירוני האמת).
מה שכן, כרגע אני מוצא רק את הפרק הראשון, יצאו עוד פרקים?
- Huber
- חבר במועדון HT

ד"א - ניתן לצפות בפרק הראשון באיכות לא רעה גם פה:
- Huber
- חבר במועדון HT