אל תחפש יותר מידי טכנולוגיות במסך ליד גש וראה בעיניים מי מבין המסכים הכי הכי נראת לך טוב ותרכוש .
אני אישית נסעתי במיוחד לראות את מסך הליד של סוני שהוא RGB LED שהוא נחשב לסופר מסך ליד .
והוא לא בדיוק קרץ לי מי יודע . המחיר של המסך נע בסביבות 40k לגודל 55 .
לעומת זאת ראיתי את מסך הליד של סמסונג דגם 7000 והא נראה לי פשוט פנומנלי . מכל הבחינות .
אל תחפש יותר מידי טכנולוגיות במסך ליד גש וראה בעיניים מי מבין המסכים הכי הכי נראת לך טוב ותרכוש .
אני אישית נסעתי במיוחד לראות את מסך הליד של סוני שהוא RGB LED שהוא נחשב לסופר מסך ליד .
והוא לא בדיוק קרץ לי מי יודע . המחיר של המסך נע בסביבות 40k לגודל 55 .
לעומת זאת ראיתי את מסך הליד של סמסונג דגם 7000 והא נראה לי פשוט פנומנלי . מכל הבחינות .
בהצלחה .
...
מציע לך לבחון גם את 46SV685D של טושיבה, שהתחיל להמכר
בארץ וזוכה לביקורות טובות מאד בחו"ל וגם ע"י רן לוי ב"רייטינג".
תזהר מהאמירה "ראה בעיניים",אתה חייב לודא במקרה כזה כי
הטלביזיות מכויילות,מחוברות לאותו מקור(איכותי), עם כבלים זהים וטובים
באותם תנאי סביבה.
הלכתי לראות בקניון 7 הכוכבים את ה 9704 LED היא פשוט מדהימה...
הפיליפס מלמעלה והסמסונג מלמטה יש הבדלים ברורים לטובת הפיליפס הלבן זה לבן השחור זה שחור התמונה חדה מאוד של הפיליפס יותר מאשר הסמסוג.
וכרגיל כאשר ביקשתי לראות תחנות TV הם אמרו לי שהיא לא מחוברת לכבלים
הם מצפים שאנחנו נרכוש את הTV מבלי לראות את איכות השידור שלהם !! מעצבן מאוד.....!!!!!!
erezm_1 כתב:הלכתי לראות בקניון 7 הכוכבים את ה 9704 LED היא פשוט מדהימה...
הפיליפס מלמעלה והסמסונג מלמטה יש הבדלים ברורים לטובת הפיליפס הלבן זה לבן השחור זה שחור התמונה חדה מאוד של הפיליפס יותר מאשר הסמסוג.
וכרגיל כאשר ביקשתי לראות תחנות TV הם אמרו לי שהיא לא מחוברת לכבלים
הם מצפים שאנחנו נרכוש את הTV מבלי לראות את איכות השידור שלהם !! מעצבן מאוד.....!!!!!!
ארז
...
נו, אז כמה עולה ה-9704 ?
והאם היא 46" או 47" ?
ובקשר לרכישת TV בלי לראות איכות שידור - הרי זה תמיד ככה. מה היה קורה אם היו מחברים אותה לכבלים,
ללא כיול רציני, והיית רואה תמונה מזעזעת... האם זה היה פוסל את הטלויזיה?
אין מה לעשות. בקשר לאיכות השידור צריך להסתמך על ביקורות מקצועיות, או חוות דעת של בעל ניסיון...