אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של "40 - "42 מה דע
רועי -מה זאת אומרת לא תומך מלא בהיי דפינישן
ואני ממליץ על סמסונג כי מרנץ הוא מוצר מדבה עם מוניטין נמוך.
בתור אחד שמוכר אותן...
אני יכל להרשות לעצמי בצניעותי הרבה, להמליץ לך לבחון את טושיבה ואכן שארפ מתקדמת מאוד מבחינה טכנולוגית. ה LCD "32שלהם שהוא מתוצרת יפן (לא זה הנמכר במחסני חשמל), נחשב למסך ה-LCD המתקדם ביותר כיום.
כמו כן בכל קניה חשוב מאוד לבדוק מי נותן את האחריות... שכן קיים בארץ יבוא פרללי ליבואנים הרשמיים. וקניה מיבוא פרללי יכולה להוות בעיה בכל הנוגע לתמיכה, שרות ואחריות.
אשמח לעמוד לרשותך לגבי עניין היבואן ובכלל.
פנה אליי באי מייל .
זלנפרוינד אבי
כמו כן בכל קניה חשוב מאוד לבדוק מי נותן את האחריות... שכן קיים בארץ יבוא פרללי ליבואנים הרשמיים. וקניה מיבוא פרללי יכולה להוות בעיה בכל הנוגע לתמיכה, שרות ואחריות.
אשמח לעמוד לרשותך לגבי עניין היבואן ובכלל.
פנה אליי באי מייל .
זלנפרוינד אבי
לאחר כ 13 שנה בענף מוצרי החשמל אני שמח שאני יכול לעזור במשהו...
אם באחריות עסקינן
בנוגע ליבואן של סמסונג, סם ליין, יש למישהו נסיון איתו בכל הנוגע לטלווזיות?
בתור התחלה הוא נותן רק שנה אחריות למוצרים איכותיים ויקרים יחסית, כאשר כל השאר נותנים שנתיים ומעלה, לדעתי זה שיקול רציני. מה דעתכם?
בתור התחלה הוא נותן רק שנה אחריות למוצרים איכותיים ויקרים יחסית, כאשר כל השאר נותנים שנתיים ומעלה, לדעתי זה שיקול רציני. מה דעתכם?
יבואנים ושרות
ככלל, חשוב לברר היטב מי היבואן ומי נותן השירות.
חלק מהיבואנים מעסיקים קבלני שרות כדוגמת "רטפון" . וקבלן השירות סוגר שירות בערים מסוימות.
לא כל מעבדות השירות הן איכותיות.
לגבי סם ליין, סם ליין היא חברה בת של מיני ליין יבואני אלקטרולוקס, פריזידר, קינג, וכל המוצרים של סמסונג כולל טלפונים סלולרים.
זה נכון שהם נותנים שנה אחריות כמתחייב בחוק.
והאחריות מאוד חשובה כאשר מדובר במסכים יקרים שכאלה.
לעומת זאת במיני ליין קיימת מחלקת שירות לקוחות יעילה מאוד, ומנסיוני הם בד"כ באים לקראת הלקוח.. את הפרטים לגבי דרכי הגישה למחלקה ניתן לקבל בחנויות.
חשוב מאוד לא לקנות מיבוא פרללי , גם שהמחיר מפתה מאוד.
חלק מהיבואנים מעסיקים קבלני שרות כדוגמת "רטפון" . וקבלן השירות סוגר שירות בערים מסוימות.
לא כל מעבדות השירות הן איכותיות.
לגבי סם ליין, סם ליין היא חברה בת של מיני ליין יבואני אלקטרולוקס, פריזידר, קינג, וכל המוצרים של סמסונג כולל טלפונים סלולרים.
זה נכון שהם נותנים שנה אחריות כמתחייב בחוק.
והאחריות מאוד חשובה כאשר מדובר במסכים יקרים שכאלה.
לעומת זאת במיני ליין קיימת מחלקת שירות לקוחות יעילה מאוד, ומנסיוני הם בד"כ באים לקראת הלקוח.. את הפרטים לגבי דרכי הגישה למחלקה ניתן לקבל בחנויות.
חשוב מאוד לא לקנות מיבוא פרללי , גם שהמחיר מפתה מאוד.
לאחר כ 13 שנה בענף מוצרי החשמל אני שמח שאני יכול לעזור במשהו...