כבל SCART

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
אורעדי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

איך יודעים האם כבל SCART TO SCART הוא מה שמכונה FULL RGB/SCART. למשל באתר של MONSTER יש כבלים איכותיים ויקרים מסוג SCART עם ציון RGB בשם המודל ואחרים לא פחות איכותיים ויקרים בלי זה.האם זה אומר שאינם תומכים RGB ?
תודה.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

כל הכבלים של מונסטר מעבירים RGB. בדרך כלל כל כבל עבה שבנוי טוב יעביר.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3 

אורעדי, במבחינה טכנית כבל שמסוגל להעביר RGB אינו בהכרח Fully Wired. המונח Fully Wired SCART אומר שכל הפינים הדרושים להעברה דו כיוונית של S-Video, Composite ואודיו סטיריאופוני + העברה חד כיוונית של RGB ו הפינים להעברת אותות בקרה ושליטה מחווטים.

עבורך כצרכן ההבדלים במינוח הרבה פחות חשובים כי זה כבר כמה שנים שלא ראיתי כבלים שאינם Fully Wired.

נקודה נוספת היא שאין בהכרח מתאם בין המחיר, עובי הכבל והאיכות שלו או היכולת שלו להעביר RGB. ברוב המקרים תוכל להעביר RGB באופן תקין לחלוטין גם עם כבלים שלכאורה נראים פשוטים ושמחירם הוא עשירית ממה שחברות יודעות מבקשות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

Catskinner כתב:אורעדי, במבחינה טכנית כבל שמסוגל להעביר RGB אינו בהכרח Fully Wired. המונח Fully Wired SCART אומר שכל הפינים הדרושים להעברה דו כיוונית של S-Video, Composite ואודיו סטיריאופוני + העברה חד כיוונית של RGB ו הפינים להעברת אותות בקרה ושליטה מחווטים.

עבורך כצרכן ההבדלים במינוח הרבה פחות חשובים כי זה כבר כמה שנים שלא ראיתי כבלים שאינם Fully Wired.

נקודה נוספת היא שאין בהכרח מתאם בין המחיר, עובי הכבל והאיכות שלו או היכולת שלו להעביר RGB. ברוב המקרים תוכל להעביר RGB באופן תקין לחלוטין גם עם כבלים שלכאורה נראים פשוטים ושמחירם הוא עשירית ממה שחברות יודעות מבקשות.
...
כל הכבוד על ההסבר המפורט.
אני מציע שתעתייק את התגובה שלך לכאן -> http://www.hometheater.co.il/vt96576
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”