איך יודעים האם כבל SCART TO SCART הוא מה שמכונה FULL RGB/SCART. למשל באתר של MONSTER יש כבלים איכותיים ויקרים מסוג SCART עם ציון RGB בשם המודל ואחרים לא פחות איכותיים ויקרים בלי זה.האם זה אומר שאינם תומכים RGB ?
תודה.
כבל SCART
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אורעדי, במבחינה טכנית כבל שמסוגל להעביר RGB אינו בהכרח Fully Wired. המונח Fully Wired SCART אומר שכל הפינים הדרושים להעברה דו כיוונית של S-Video, Composite ואודיו סטיריאופוני + העברה חד כיוונית של RGB ו הפינים להעברת אותות בקרה ושליטה מחווטים.
עבורך כצרכן ההבדלים במינוח הרבה פחות חשובים כי זה כבר כמה שנים שלא ראיתי כבלים שאינם Fully Wired.
נקודה נוספת היא שאין בהכרח מתאם בין המחיר, עובי הכבל והאיכות שלו או היכולת שלו להעביר RGB. ברוב המקרים תוכל להעביר RGB באופן תקין לחלוטין גם עם כבלים שלכאורה נראים פשוטים ושמחירם הוא עשירית ממה שחברות יודעות מבקשות.
עבורך כצרכן ההבדלים במינוח הרבה פחות חשובים כי זה כבר כמה שנים שלא ראיתי כבלים שאינם Fully Wired.
נקודה נוספת היא שאין בהכרח מתאם בין המחיר, עובי הכבל והאיכות שלו או היכולת שלו להעביר RGB. ברוב המקרים תוכל להעביר RGB באופן תקין לחלוטין גם עם כבלים שלכאורה נראים פשוטים ושמחירם הוא עשירית ממה שחברות יודעות מבקשות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כל הכבוד על ההסבר המפורט.Catskinner כתב:אורעדי, במבחינה טכנית כבל שמסוגל להעביר RGB אינו בהכרח Fully Wired. המונח Fully Wired SCART אומר שכל הפינים הדרושים להעברה דו כיוונית של S-Video, Composite ואודיו סטיריאופוני + העברה חד כיוונית של RGB ו הפינים להעברת אותות בקרה ושליטה מחווטים.
נקודה נוספת היא שאין בהכרח מתאם בין המחיר, עובי הכבל והאיכות שלו או היכולת שלו להעביר RGB. ברוב המקרים תוכל להעביר RGB באופן תקין לחלוטין גם עם כבלים שלכאורה נראים פשוטים ושמחירם הוא עשירית ממה שחברות יודעות מבקשות....
אני מציע שתעתייק את התגובה שלך לכאן -> http://www.hometheater.co.il/vt96576