Gran Turismo 5 Prologue - השרשור הגדול...

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
yossigab פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

מאחר ויש שני דיונים נפרדים במשחק הנ"ל, וכבודו במקומו מונח מצאתי לנכון לפתוח שרשור חדש שבו כל אחר יוכל לשאול שאלות ולקבל תשובות/עצות לגבי המשחק הספציפי הזה.

נתחיל עם firebird שלא מצליח לעבור את משימת A-8 (התחיל בשרשור אחר), אז ככה:
firebird כתב:
yossigab כתב:
firebird - אמנם A8 זה מירוץ קשה (daytona 1 lap with F430) וגם אני לא עברתי אותו עדיין, בדיוק אתמול הגעתי אליו בפעם הראשונה, שיחקתי בו בערך שעה והגעתי למקום 6. יש סרטונים ב-youtube שמראים איך לעבור אותו, אבל אני בכוונה עדיין לא נעזר בהם.
...
ספר לי כשתתייאש
הסרטונים לא ממש עוזרים
...
טוב, אז אתמול אחרי שעה וקצת יותר, עברתי את משימת A-8 במקום שלישי.
firebird - קודם כל נתחיל מזה שאתה אמרת שניסית את כל הווריציות ולא הצלחת באף אחד מהם. השאלה היא האם אתה מכיר מה תפקידה של כל אופצייה ומה המשמעות שלה.
הרשה לי לציין שכל העזרים קיימים בשביל לעזור לך להשתפר וללמוד לנהוג נכון. אבל בכל כלי עזר שתשמש (החל מהילוכים אוטומטים, הקו "הנכון", וכלה ב-TCS וכאלה) הרכב יסע בהכרח לאט יותר, אולם למי שמתלמד זה יוצא בסופו של מהר ואני אתן 2 דוגמאות:
א. אם אתה מפעיל ABS אפילו ברמה 1 אזי בעצם זה אומר שהמשחק לא יתן לך לנעול את הגלגלים (רמה 0 מאפשרת נעילה). דבר זה עוזר לנהיגה מפני שכאשר ננעלים הגלגלים לרב מאבדים שליטה על הרכב (בדיוק כמו במציאות). מצד שני, כאשר משתמשים באופצייה זו אזי לא ניתן להגיע לניצול 100% מהברקסים ולכן הבלימות יותר ארוכות. אם מנטרלים לגמרי את ה-ABS אזי ניתן להגיע לבלימות קצרות הרבה יותר אבל תמיד ישנה סכנה שבבלימה חזקה במהירות גבוהה הגלגלים ינעלו ואתה תאבד שליטה.
ב. TCS שומר שבזמן האצה הגלגים יאיצו באופן שווה. אם אתה מדליק אותו אזי האצה איטית יותר אבל יציבה יותר. ברכב עם הנעה קדמית קל יותר ליסוע ללא TCS מאשר רכב עם הנעה אחורית.
דרך אגב, למי שמשחק עם הגה אזי יותר קל ליסוע עם TCS מכובה בהנעה אחורית מפני שקל יותר לתמרן את הגז עם הרגל מאשר עם האצבעות - בג'וייסטיק את מספיק "רזולוציית תנועה".

לכן קודם כל צריך להכיר את העזרים, להבין את תפקידם ומה השפעתם על הרכב הספציפי (סימולטור כבר אמרנו...).

ועכשיו, אחרי ההקדמה הזו אסביר איך אני עברתי את המשימה הזו.
באופן כללי, אני נוסע תמיד ב-PRO (אפילו עם ג'וייסטיק) וללא עזרים (למעט TCS=1 ברכב הנעה אחורית עם ג'וייסטיק) מפני שזה יותר מאתגר ויותר מהנה ולכן נותן יותר סיפוק.
במשימה הספציפית הזו שיחקתי כמעט שעה ב-PRO ואחרי שהתרגלתי להתנהגות (מקום 6 כאשר 3 מכוניות לרוחב הכביש שחסמו לי מצב לעקיפה) עברתי למצב STD וכיביתי את ה-TCS, במצב זה אין כמעט החלקות עם הרכב ולכן ניתן לבלום מאוחר יותר ולהאיץ מוקדם יותר (דרך אגב, אם ההגה היה מחובר הייתי עובר את זה בקלות...).
הנה הsettings שאיתם עברתי:
TCS= 0
ABM = OFF
ABS= 1
BAK.F =8
BAK.A =5
שמרתי את ה-replay אז אם אתה מעוניין, תן לי מייל ואני אשלח לך את הקובץ ותוכל לראות את הנהיגה. אגב, חשוב לי לציין שהנהיגה לא מזהירה ובכל זאת הגעתי למקום שלישי לא רחוק מהשני, אם הייתי עושה עוד קצת אני מאמין שהייתי מצליח יותר אבל כבר היה 1:30 בלילה... :lol:

נ.ב. גנאדי - אתה מתבלבל עם משימה אחרת, במשימת -A8 לא ניתן ליסוע באף רכב למעט F430, ולכן מה שאמרת לגבי Ford GT לא נכון.
נערך לאחרונה על ידי yossigab ב 11/11/2009 18:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

יוסי תודה על ההסבר המפורט

נתת לי מוטיבציה אני עכשיו הולך לנסות.....
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

יוסי אתה פשוט מאוד תותח

ברבע שעה על הSETTINGS שלך הגעתי למקום שלישי !!!!

תודה רבה

נ.ב
אין לי את האפשרויות
BAK.F =8
BAK.A =5

כנראה בגלל שרק עכשיו סיימתי את A,B,C

yossigab פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

firebird כתב:יוסי אתה פשוט מאוד תותח

ברבע שעה על הSETTINGS שלך הגעתי למקום שלישי !!!!

תודה רבה

נ.ב
אין לי את האפשרויות
BAK.F =8
BAK.A =5

כנראה בגלל שרק עכשיו סיימתי את A,B,C
...
בוודאי שיש לך את BAK.F/A אופציות אלו קיימות כבר מההתחלה ולא קשורות לדרגה S, הם פשוט לא נמצאות ברשימה של הכיוון של הרכב אלא אתה יכול להגיע אליהן רק דרך התפריט שניתן לפתיחה בזמן הנהיגה. מאחר ואין לך הגה מסוג DFGT אתה צריך להכנס להגדרות configuration ולתכנת את הכפתורים שאתה לא משתמש בהם (חיצים ימינה/שמאלה) לפתוח את התפריט בזמן הנהיגה...

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

עכשיו זה לא כל כך משנה כי ה A-8 היה המכשול האחרון שלי לדרגה S

עכשיו אני לומד את כל האפשרויות החדשות שנפתחו בפני.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4965
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #6 

חבר'ה/מנהלים, אם זה השירשור הרשמי כדאי להכניס את השירשור שפתחתי בקניית הפרארי פורמולה.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #7 

גם מומלץ לתקן את השגיעה בכותרת אם זה השרשור הרשמי (יעזור בחיפושים)

yossigab פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

Boaz כתב:גם מומלץ לתקן את השגיעה בכותרת אם זה השרשור הרשמי (יעזור בחיפושים)
...
אופס, תוקן...

yossigab פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

niko כתב:חבר'ה/מנהלים, אם זה השירשור הרשמי כדאי להכניס את השירשור שפתחתי בקניית הפרארי פורמולה.
...
קבל:
niko כתב:לחובבי המשחק, אחרי רכישת ההגה G 25, התיישבתי חזק על המשחק, מי שמכיר
את המשחק יודע שיש פרארי F1 אבל עלותה 2מיליון :oops: , כדאי לקנות אותה אתה חייב לסיים
את כל המירוצים באחד משלושת המקומות הראשונים ולשלם את ה-2 מיליון.....

בקיצור עשיתי טעות שקניתי את הסיטרואן קונספט קאר האוטומטית :evil: , טעות!! חבל על
המיליון שתבזבזו עליה, שתבינו,צריך לשחק הרבה כדאי לקנות מכונית במיליון, אחרי מכירת הסיטרואן
החלטתי לא לקנות שום רכב עד ה-F1 (l) .

לפני שעה זה קרה :)

בקיצור ואוווווווווו ושוב וואווווווווווו :מעריץ:

במשחק הזה אתה משתפר תוך כדי ניצחונות וגם צובר כסף בדרך, אחרי הרבה שעות ויכולת
לקנות את הפרארי F1 אתה חושב שאתה נוהג טוב :roll: , שום דבר מכין אותך לדבר המטורף
הזה, מדהים איך במשחק הם מצליחים להעביר לך את התחושה שהכל צעצוע לעומת הדבר הזה, כך זה
גם אמור להיות גם במציאות, F1 ושאר המוכוניות....
אני לא יכול להסיט את המבט מהדרך כשעשיתי זאת לראות את מד הטורים, נכנסתי בגדר.....
התחושה גם דרך ההגה המדהים שונה לחלוטין !
מכונית ספורט/מירוץ רגילה בדרך כלל יש 2.5 סיבובים מנעילה לנעילה, כאן יש בערך סיבוב, בניגוד
למה שחושבים זה מקשה על הנהיגה, אם אתה איטי מדי אתה פשוט ללא יכולת פניה.

אזכיר גם את הצווחה המטורפת של המנוע שמגיע גם דרך האחוריים, פשוט חגיגה.
מרטין בתור חובב הגה אני מקווה שיש לך GT 5, אם כן, שב ושחק עד שתקנה את ה-F1.....

לילה טוב.
...

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #10 

יש לי הגה G25 חדש באריזה, לא היה בשימוש מעולם ועדייין באחריות עד אוגוסט 2010. אם מישהו מעוניין לקנות אותו שישלח לי ה"פ

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #11 

שבלול כתב:יש לי הגה G25 חדש באריזה, לא היה בשימוש מעולם ועדייין באחריות עד אוגוסט 2010. אם מישהו מעוניין לקנות אותו שישלח לי ה"פ
...
מודעות מכירה בלוחות בבקשה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #12 

שמתי מודעה, פשוט 'הגה' לא ממש מסוג הדברים שפשוט לסווג כאן מבחינת קטגוריות ... והדגם הזה הוזכר כאן..

בכל אופן מתנצל

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”