צפיה ב HD - שאלה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אין DVD שיודע לקרוא קבצים של 1080P (וגם לא 720P).
לגבי הזרמה ממקור אחר: מכיוון שה-PV80 תומכת באות כניסה 1080P, אז אם תזרים אות 1080P אל הטלוויזיה - היא תבצע downscaling ותקרין אותו כ-768P (לטלוויזיה יש 768 שורות).
לגבי הזרמה ממקור אחר: מכיוון שה-PV80 תומכת באות כניסה 1080P, אז אם תזרים אות 1080P אל הטלוויזיה - היא תבצע downscaling ותקרין אותו כ-768P (לטלוויזיה יש 768 שורות).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
ובשביל לנגן בכלל סרט בפורמט 1080
אני צריך תכונות מסויימות ב DVD או שכל DVD סטנדרטי יוכל לבצע זאת? (אם אכן כך אז למה הבלו-ריי ודומיו ?)
אין DVD שיודע לקרוא קבצים של 1080P (וגם לא 720P).
בשביל לנגן HD צריך מחשב/מזרימדיה/נגן בלו-ריי.
בשביל לנגן HD צריך מחשב/מזרימדיה/נגן בלו-ריי.
תכלס' זה גם מה שאני ידעתי
פשוט טכנאי של יורוקום היה אצל חבר לבדוק לו את תקינות הטלויזיה (PV80) שהתבררה כתקינה (הבעיה היא בהוט)ותוך כדי שיחה הוא הודיע לחבר שלי חגיגית שאין מניעה שהוא ישים סרט באיכות HD ויראה בטלויזיה באיכות גבוהה.
יותר מזה, הוא נתן לו במתנה דיסק עם קובץ HD (הופעה, או משהו כזה).
לא ראיתי בעצמי אבל חבר שלי ראה ואמר שאי אפשר לטעות - רואים באיכות גבוהה ביותר.
(אולי זה קשור איכשהו ל DVD שלו - הוא קנה של LG שהסבירו לו להיות שיש בו איזו תכונה שמאפשרת צפיה באיכות HD - או משהו בסגנון..).
בכל מקרה, ע"פ מה שידעתי וע"פ מה שהוסבר לי כאן - העניין תמוהה! (אני צריך לראות בעצמי)
תודה בכל מקרה.
יותר מזה, הוא נתן לו במתנה דיסק עם קובץ HD (הופעה, או משהו כזה).
לא ראיתי בעצמי אבל חבר שלי ראה ואמר שאי אפשר לטעות - רואים באיכות גבוהה ביותר.
(אולי זה קשור איכשהו ל DVD שלו - הוא קנה של LG שהסבירו לו להיות שיש בו איזו תכונה שמאפשרת צפיה באיכות HD - או משהו בסגנון..).
בכל מקרה, ע"פ מה שידעתי וע"פ מה שהוסבר לי כאן - העניין תמוהה! (אני צריך לראות בעצמי)
תודה בכל מקרה.