הגדרות zoom בפופקורן a-110

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
amir073 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

האם זה הגיוני שכאשר ה-zoom מוגדר כ - full screen התמונה מתוחה כלפי מעלה ולא טבעית?
זה המצב אצלי ברוב הסרטים שאני רואה (אגב, בסדרות הבעיה לא קיימת). על מנת לקבל תמונה נורמלית אני מעביר למצב crop אבל אז התמונה חתוכה בצדדים. בשני המצבים האחרים - actual size ו - fit to screen - יש פסים שחורים למעלה ולמטה. יכול להיות שאני מפספס משהו בהגדרות?

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

amir073 כתב:האם זה הגיוני שכאשר ה-zoom מוגדר כ - full screen התמונה מתוחה כלפי מעלה ולא טבעית?
זה המצב אצלי ברוב הסרטים שאני רואה (אגב, בסדרות הבעיה לא קיימת). על מנת לקבל תמונה נורמלית אני מעביר למצב crop אבל אז התמונה חתוכה בצדדים. בשני המצבים האחרים - actual size ו - fit to screen - יש פסים שחורים למעלה ולמטה. יכול להיות שאני מפספס משהו בהגדרות?
...
לא. זה בסדר. הסדרות לרוב מצולמות ב16:9 , כך שזה מתאים למסך שלך שהוא 16:9 (אני מניח שיש לך LCD או פלזמה). לעומת זאת, בסרטים - הרוב מצולמים בפורמט רחב הרבה יותר. זה אומר שעל מסך 16:9 עדיין תראה פסים שחורים כי הסרט לא מתאים בצורה מלאה לטלויזיה.

חן

amir073 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

תודה על התשובה. משום מה הייתי בטוח שכל הסרטים מצולמים בפורמט 16:9. בקיצור, אין הרבה מה לעשות - צריך לבחור בין תמונה חתוכה בצדדים לבין תמונה מתוחה כלפי מעלה.

עכביש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

amir073 כתב:תודה על התשובה. משום מה הייתי בטוח שכל הסרטים מצולמים בפורמט 16:9. בקיצור, אין הרבה מה לעשות - צריך לבחור בין תמונה חתוכה בצדדים לבין תמונה מתוחה כלפי מעלה.
...

כאשר אתה מעביר zoom למצב crop

תוריד בלחיצה השניה למצב של 95% .......

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”