yesMaxHD - גרסה 147
-
smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
היי לכולם.
ירדה לי גרסה 147.
ממשק הממיר מהיר משמעותית ממה שהיה קודם וכך גם מהירות הזפזופ. מהירות הופעת התמונה זהה למה שהייתה (תלוי פענוח) אבל העברת הערוצים חלקה מתמיד.
גם המעבר בין התפריטים מהיר הרבה יותר. הפעם בתפריט המוקלטות, לחיצה על כפתור "חזור" מוציאה לגמרי מהתפריט ולא הולכת לחוצץ אחד אחורה (את זה עדיין אפשר לעשות עם החצים ימינה ושמאלה).
השתנו האפשרויות של הקלטה מקדימה ומסיימת. קצת מרגיז כי עכשיו הקלטה מקדימה עומדת על 2 דקות מינימום (או על 0 דקות) והקלטה מסיימת עומדת על 5 דקות מינימום (או 0). חבל שלא השאירו את האופציה של דקה אחת בכל אחת מהם.
כמובן, נוספה קטגוריות MaxMovies. אני מקווה שהסרטים בקטגוריה יהיו ב- HD.
השעון חזר להיות בעל עוצמה גבוהה.
סה"כ (על אף השעון בעל העוצמת הארה הגבוהה יותר) נראה הרבה יותר טוב. נקווה שלא נמהר למצוא באגים.
ירדה לי גרסה 147.
ממשק הממיר מהיר משמעותית ממה שהיה קודם וכך גם מהירות הזפזופ. מהירות הופעת התמונה זהה למה שהייתה (תלוי פענוח) אבל העברת הערוצים חלקה מתמיד.
גם המעבר בין התפריטים מהיר הרבה יותר. הפעם בתפריט המוקלטות, לחיצה על כפתור "חזור" מוציאה לגמרי מהתפריט ולא הולכת לחוצץ אחד אחורה (את זה עדיין אפשר לעשות עם החצים ימינה ושמאלה).
השתנו האפשרויות של הקלטה מקדימה ומסיימת. קצת מרגיז כי עכשיו הקלטה מקדימה עומדת על 2 דקות מינימום (או על 0 דקות) והקלטה מסיימת עומדת על 5 דקות מינימום (או 0). חבל שלא השאירו את האופציה של דקה אחת בכל אחת מהם.
כמובן, נוספה קטגוריות MaxMovies. אני מקווה שהסרטים בקטגוריה יהיו ב- HD.
השעון חזר להיות בעל עוצמה גבוהה.
סה"כ (על אף השעון בעל העוצמת הארה הגבוהה יותר) נראה הרבה יותר טוב. נקווה שלא נמהר למצוא באגים.
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
שימו לב!
כחלק משידרוג הגירסא בעוד כמספר שעות תתווסף באתר yesOnline אפשרות הקלטה מרחוק גם לבעלי yesMax HD!
כעת בכניסה לשירות מופיעה ההודעה הבאה:

כחלק משידרוג הגירסא בעוד כמספר שעות תתווסף באתר yesOnline אפשרות הקלטה מרחוק גם לבעלי yesMax HD!
כעת בכניסה לשירות מופיעה ההודעה הבאה:
לקוח יקר,
שירות yesOnline אינו זמין עקב עבודות שדרוג המתבצעות באתר, אנא חזור במועד מאוחר יותר.
אנו מתנצלים על אי הנוחות.
yes חווייה קולנועית גדולה מהחיים...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ואני חשבתי שההנהלה עובדת עלי כשאמרה לי ששוב השעון מאיר כמו מיגדלורsmallville4r כתב: השעון חזר להיות בעל עוצמה גבוהה....
נראה שיש מספיק אנשים שהתלוננו שהשעון חשוך מידי, כי קשה לי להניח ששינוי כ"כ ויזואלי ובולט קרה "בטעות".
מבדיקה קצרה שעשיתי - so far so good
נקווה לטוב.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נקווה שהפעם הסיפור של גרסת 106 לא יחזור על עצמו
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
השעון אכן חזר להאיר את השכונה
בעלי הרמוני, השלט מתפקד היטב
אצלי קיימת תופעה מוזרה מאוד
השלט של הממיר מתפקד היטב, כאשר לוחצים בהרמוני הממיר מגיב כאילו בוצעו שתי לחיצות.
כנראה זה קשור להאצת הממשק....
בעלי הרמוני, השלט מתפקד היטב
אצלי קיימת תופעה מוזרה מאוד
השלט של הממיר מתפקד היטב, כאשר לוחצים בהרמוני הממיר מגיב כאילו בוצעו שתי לחיצות.
כנראה זה קשור להאצת הממשק....
העם דורש..... כל מיני דברים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
סוף סוף, חשבתי שאני אשאר היחיד עם הגרסא הזו כבר...
היא רצה אצלי כבר שבועיים ולמעט באג מרגיז אחד (מסך שחור בסיום תוכנית מוקלטת) נראית טוב.
סוף סוף גם ה׳ yes online יופעל בקרוב.
היא רצה אצלי כבר שבועיים ולמעט באג מרגיז אחד (מסך שחור בסיום תוכנית מוקלטת) נראית טוב.
סוף סוף גם ה׳ yes online יופעל בקרוב.
- oferlaor
- מנהל

לרוב לא מורידים לכולם בו זמנית כשזו גירסא גדולה כי אז אם יש באג שלא עלו עליו ב-BETA TESTING, כולם יקבלו אותו ושירות הלקוחות יקרוס.
למישהו עובד כבר ה-YES ONLINE?
למישהו עובד כבר ה-YES ONLINE?
oferlaor כתב:לרוב לא מורידים לכולם בו זמנית כשזו גירסא גדולה כי אז אם יש באג שלא עלו עליו ב-BETA TESTING, כולם יקבלו אותו ושירות הלקוחות יקרוס.
למישהו עובד כבר ה-YES ONLINE?...
נראה שעובד
בכל מקרה נזמין הקלטה ונבדוק בערב
-
smallville4r
- חבר ותיק

מבדיקה שעשיתי אין את המסך השחור בסיום תוכנית מוקלטת, וסוף סוף בחירה בהרצה לאחור באמת מחזירה לאחור ולא ממש לתחילת התוכנית (למרות שהיו יכולים להוסיף את זה כאופציה שלישית). יכול להיות שתיקנו את זה מאז, למרות שזה מוזר אם הייתה לך בדיוק את אותה מס' גרסה.oferlaor כתב:סוף סוף, חשבתי שאני אשאר היחיד עם הגרסא הזו כבר...
סוף סוף גם ה׳ yes online יופעל בקרוב....
מה זה משנה לך זמני המינימום האלו?smallville4r כתב:היי לכולם.
....
הרי כמעט תמיד יש איחורים בלו"ז התוכניות,ואז יש צורך להשתמש בזמנים ששואפים למקסימום.
דרך אגב-מה לדעתכם (מניסיון) הזמנים האופטימאליים לתכנות הממיר?
- oferlaor
- מנהל

-
smallville4r
- חבר ותיק

משנה מאוד, כי לפעמים יש התנגשויות בין הקלטות רק בגלל הדבר הזה. אני שמח שהוסיפו את ה- 0 כי זה בדיוק מה שהיה חסר, אבל חבל שהורידו אופציה שכבר הייתה.yosifon כתב:מה זה משנה לך זמני המינימום האלו?smallville4r כתב:היי לכולם.
....
הרי כמעט תמיד יש איחורים בלו"ז התוכניות,ואז יש צורך להשתמש בזמנים ששואפים למקסימום.
דרך אגב-מה לדעתכם (מניסיון) הזמנים האופטימאליים לתכנות הממיר?...
אין לי בעיה שהיה דבר כזה אם הייתה אפשרות לשנות לכל הקלטה בנפרד. ככה ערוצי yes היו מקבלים 2 לפני או אפילו 0 לפני ו- 0 אחרי וערוצים 2 ו- 10 או כל ערוץ אחר שלא מופק על-ידם היו מקבלים 2 לפני ו- 5-10 אחרי.
אני עד היום השתמשתי בדקה לפני ודקה אחרי. עכשיו אני ממליץ על 0 או 2 לפני ו- 0 אחרי לערוצי yes.
אם מקליטים מערוצים אחרים הייתי ממליץ לשים 2 לפני ו- 5 אחרי.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הממיר אצלי בחדר השינה, לכן האור מאוד מפריע.
בגרסא הקודמת זה היה תקין והיה ניתן גם לקרוא את השעה, וגם לחיות עם זה.
בגרסא הזו, אני שוב מרגיש שאני חי על הכוכב הכחול.

יש הצעות כיצד להחליש את השעון ?
שימוש בפילטר כלשהוא או בצלופן בצבע מסוים ?
בגרסא הקודמת זה היה תקין והיה ניתן גם לקרוא את השעה, וגם לחיות עם זה.
בגרסא הזו, אני שוב מרגיש שאני חי על הכוכב הכחול.

יש הצעות כיצד להחליש את השעון ?
שימוש בפילטר כלשהוא או בצלופן בצבע מסוים ?
מניסיון שלי(אני מקווה שאני לא טועה) יש לפעמים איחורים גם של 10 דקות...smallville4r כתב:משנה מאוד, כי לפעמים יש התנגשויות בין הקלטות רק בגלל הדבר הזה. אני שמח שהוסיפו את ה- 0 כי זה בדיוק מה שהיה חסר, אבל חבל שהורידו אופציה שכבר הייתה.yosifon כתב:מה זה משנה לך זמני המינימום האלו?smallville4r כתב:היי לכולם.
....
דרך אגב-מה לדעתכם (מניסיון) הזמנים האופטימאליים לתכנות הממיר?...
אין לי בעיה שהיה דבר כזה אם הייתה אפשרות לשנות לכל הקלטה בנפרד. ככה ערוצי yes היו מקבלים 2 לפני או אפילו 0 לפני ו- 0 אחרי וערוצים 2 ו- 10 או כל ערוץ אחר שלא מופק על-ידם היו מקבלים 2 לפני ו- 5-10 אחרי.
אני עד היום השתמשתי בדקה לפני ודקה אחרי. עכשיו אני ממליץ על 0 או 2 לפני ו- 0 אחרי לערוצי yes.
אם מקליטים מערוצים אחרים הייתי ממליץ לשים 2 לפני ו- 5 אחרי....
דרך אגב-כמה שעות הקלטה יש במקס HD?