שוני במשחק PRO 10 בשתי קונסולות של פלייסטיישן
שיחקתי עם פרו 10 (שנקנה בארץ) אצל בן דוד שלי בפלייסטיישן שנקנה בארץ ועם פלזמה פיוניר 5090 ולאחר מכן שיחקתי אצלי בבית עם אותו משחק (הכוונה לממש אותו דיסק) בפלייסטיישן שנקנה בארה"ב ועם פלזמה פיוניר 435
הבעיה היא שאצלי השחקנים רצים על המגרש ממש!!!! מהר כאילו המשחק בהילוך מהיר ובצורה ממש לא טבעית לעומת צורת המשחק עם אותו דיסק ממש אצל בן דוד שלי.
האם זה קשור לכך שלא הורדתי עדכון למשחק אצלי(משום מה זה לא התחבר לאינטרנט)
שוב השוני היחיד הינו בדגם הפלזמה ובכך שהקונסולה שלי נקנתה בארה"ב
תודה
הבעיה היא שאצלי השחקנים רצים על המגרש ממש!!!! מהר כאילו המשחק בהילוך מהיר ובצורה ממש לא טבעית לעומת צורת המשחק עם אותו דיסק ממש אצל בן דוד שלי.
האם זה קשור לכך שלא הורדתי עדכון למשחק אצלי(משום מה זה לא התחבר לאינטרנט)
שוב השוני היחיד הינו בדגם הפלזמה ובכך שהקונסולה שלי נקנתה בארה"ב
תודה
העניין הוא פשוט בכל טלויזיה שתשחק אתה תראה שונה גם בתגובת המסך וגם באיכות.
תלוי מה המאפיינים של המסך. גם אצלי זה קרה ששיחקנו על טלויזיה פנסוניק 52 שכביכול הייתה יותר איטי התנועה של השחקנים ואילו בשארפ 32 המשחק עבד בטיל.
תלוי מה המאפיינים של המסך. גם אצלי זה קרה ששיחקנו על טלויזיה פנסוניק 52 שכביכול הייתה יותר איטי התנועה של השחקנים ואילו בשארפ 32 המשחק עבד בטיל.
אולי... אבל עדיין מדובר בשתי טלוויזיות של פיונירmaccabi כתב:העניין הוא פשוט בכל טלויזיה שתשחק אתה תראה שונה גם בתגובת המסך וגם באיכות.
תלוי מה המאפיינים של המסך. גם אצלי זה קרה ששיחקנו על טלויזיה פנסוניק 52 שכביכול הייתה יותר איטי התנועה של השחקנים ואילו בשארפ 32 המשחק עבד בטיל....