צריך להשוות את צריכת החשמל לעומת 4850, אצלי למשל הוא נמצא במארז 2480 עם הספק המקורי 380W
ביחד עם שני הארדיסקים, מעבד פנום 2 710 כונן DVD ומספר התקני USB (דיסק חיצוני , אנטנה ומשדרים). סוחב יפה מאוד, אפילו עם OC.
אם אתה לא ממהר, הייתי ממליץ לך להמתין חודש חודשיים , שיצאו עוד כרטיסים שתומכים ב DX11 במיוחד של המתחרה NVIDIA עם ליבה חדשה - GT300 אשר תיוצר בהליך ייצור של 40 ננומטר עם זיכרון GDDR5 .
כל כרטיס שאינו תומך ב DX11 אינו שווה רכישה עם מסתכלים לכרטיס שנותן מענה לשנתיים הקרובות.
כרגע בגלל שאין מענה מ NVIDIA לסידרת כרטיסים החדשה של ATI בדומה ל 5770 שהזכרת, רף המחירים גבוה מאוד, וישתנה בקרוב, להערכתי במהלך דצמבר הקרוב לאחר שהיבקושים ירדו, ירדו המחירים למחיר אטרקטיבי יותר.
אני אישית לא מחבב במיוחד את הכרטיסים של ATI משני סיבות עיקריות
1. רוב הכרטיסים החזקים בעבודה של עומס גבוה בביצועים תלת מימדים, הכרטיס פשוט גורם לאתחול המחשב, פתרון לזה מצריך אותך לבצע downclocking על הכרטיס.
2. רוב התוכנות בדומה XBMC והמעיצים הקיימים היום ל HD נתמכים על סט הפקודות ל NVIDIA בלבד.
הבעיה שהתקלקל לי המחשב ואני צריך אחד חדש,ואני חייב מחשב כמה שיותר מהר,
אז אולי אתה יכול להביא לי מפרט עד 3.5 שח
שיכלול את האופציות לסרטי FHD משחקים כבדים,שיהיה כמה שיותר שקט
וזול,אין צורך בכרטיס טלוויזיה
זהו לדעתי המפרט האופטימלי לדרישות שלך.
עדיף לרכוש היום מחשב שתומך DDR3, זיכרונות DDR2 יוצאים מסדירת הייצור, מה שמייקר אותם היום וייקר אותם בעתיד יותר.
המעבד הכי זול בתמורה לביצועים שלו עם 6M זיכרון ויתאים לך במיוחד למשחקים.
ניתן להקטין את גודל הדיסק - תחסוך 100 שקל למעבר ל 640G
בעתיד אמורים לצאת כרטיסים של ATI לשוק הנמוך והHTPC שתומכים בפורמטי הסאונד החדשים וכו'.
הHD5350 אמור לצאת בערך עוד שלושה חודשים.
כמו כן, בזמן הקרוב נוידיה אמורה להשיק סדרות חדשות של כרטיסים שתומכים בDX11.
ו800 שקל לכרטיס, שהוא לא כל כך חזק במשחקים(לעומת מה שיש היום) לדעתי זה עדיין נורא יקר