תצוגת תכלית של הA100 שלי!

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
גיאספס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אומנם שרשור בלי יותר מדי פואנטה, אבל כרגע הגעתי די למנוחה ונחלה בכל מה שנוגע למערכת שלי (כאילו חוץ מהעובדה שאני רוצה להחליף רסיבר, רמקולים ובבוא העת לשדרג לC200, ובטח דיזינגוף יביא פה עוד איזה שטות שתדליק אותי ותגרום לי לעבוד :lol: )
היום סיימתי להכין תאורת לד אחורית למסך (תודה לדיזינגוף על הרעיון ולsivilya על המדריך)
החלטתי לצלם כמה תמונות לפורום בשביל חו"ד..בנוסף צילמתי גם כמה תמונות של הג'וקבוקס (סקין AEON II) ושל ההרמוני 1000 שלי.

אז נתחיל.

הטלוויזיה עם התאורת לד אחורית. מכיוון שהטלווזיה שלי נמצאת בתוך שידת עץ שכזו, יצא קצת גוון צהבהב. בגדול הלד זה לבן קר פלוס מיסוך עם מסקינג טייפ לבן.
[תמונה

הJUKEBOX במוד TV עם התאורה:
תמונה

הJUKEBOX במסך הראשי (סרטים):
תמונה

תקציר לסרט..אני מאוד אוהב את הצורה שAEON עושה את זה (עם FANART בצד ימין, שמות כל השחקנים וכו'):
תמונה

תמונה מסרט (כח המחץ למתעניינים) עם תאורת הלד האחורית. בזמן אמת גם מתקבל יותר עומק וגם זה יותר נעים לעין (פחות מתעייפת):
תמונה

ולבסוף הHARMONY 1000 והפונקציות ששמתי לו בזמן ניגון סרטים.
מלבד הפונקציות של הA100 (סט-אפ, כתוביות, אינפו שנמצא בדף השני וכו') אפשר לראות שהוא שולט על האור ועל המזגן (פונקציות AC ON/OFF וLIGHTS ON/OFF
תמונה

אז זהו, אשמח לתגובות בנוגע לתאורה האחורית וטיפים לשיפור ומקווה שתקחו רעיונות ליישום גם אצלכם

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

למה אתה צריך את המקש: ANGLE ?
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

גיאספס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

האמת שאני לא, זה היה BUILT-IN ברגע שהגדרתי לו את הDEVICE, וטרם הורדתי אותו..אני באמת צריך לעשות שם סידור מחדש, זה לא נוח לי שדווקא כפתור פרקטי כמו INFO לא נמצא שם

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #4 

יפה מאוד..רק רציתי להגיד שאם אתה רוצה את הסקין של aeon יש גם בעברית לסרטים. הסדרות נשאר באנגלית.
אם אתה רוצה עזרה להחליף אני אשמח לעזור.

גיאספס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

כן ראיתי שיש גם בעברית, אבל ביאס אותי שזה רק חצי אז כבר אמרתי יאללה נשאר עם האנגלית בשביל האחידות..

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”