שדרוג מתמשך של המערכת - מצב עכשווי (או - איזה כיף!)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
juv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 196
שם מלא: יובל אינדיצקי
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #21 

bu13 כתב:תתחדש, גם אני בעל 807V ומאוד נהנה מהם 8) . אגב, על איזה סטנדים הם עומדים?
...
סטנדים של פרדיים שמצאתי בזול באחת מהחנויות. הם נראים לא רע וממלאים את תפקידם.

juv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 196
שם מלא: יובל אינדיצקי
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #22 

ארז_וחני כתב:
juv כתב:
ארז_וחני כתב:אם אתה חובב מוזיקה בסטראו, תשקול לשרשר מגבר סטראו לרסיבר ק"ב שלך (שאני מניח שיש לו יציאות PRE-OUT ).
הרמקולים שלך מסוגלים להשמע הרבה יותר טוב עם הגברה איכותית יותר.
ארז
...
אני מסכים איתך לחלוטין, תקרא את הפסקה השלישית מהסוף בפוסט הפותח. עוד כמה חודשים, נחפש מגבר סטריאו משומש במצב טוב.
הבעיה היא שאנחנו לא משתמשים ברמקולים של הטלוויזיה בכלל, כל האודיו עובר לרמקולים. אם אני מבין נכון, שרשור של מגבר סטריאו לפרה של הרסיבר משמעו הדלקה של שניהם בכל מצב. אני אעדיף להדליק את מגבר הסטריאו רק עבור שמיעת מוסיקה, אבל שכל שאר המקורות יחייבו רק הדלקה של הרסיבר.
יש דרך לבצע את זה ללא מיתוג של הרמקולים עצמם?
...
אני לא מכיר דרך כזו אבל זה לא אמור להפריע כל כך...מדליקים גם את הרסיבר וגם את המגבר סטראו וזהו.
אגב, בשביל סתם תכנית טלביזיה (לא סרט ולא תכנית מוזיקלית) אני לא רואה צורך לשמוע דרך המערכת.
...
כבר שנים שאנחנו שומעים רק דרך הרמקולים החיצוניים. בל פעם שאנחנו מנסים לחזור לרמקולים של הטלוויזיה זה פשוט נשמע נורא, אפילו בדיבורים או בנעימות רקע של תוכניות טלווויזיה.

gmb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #23 

מצטער שאני מתעלק על השרשור
אבל אני במצב דומה לכותב השרשור
רכשתי את ה HK255 ואני מרגיש שיחסית למה שציפיתי הרסיבר הזה חלש, לעניות דעתי הרמקולים אמורים להשמע הרבה יותר חזק (אצלי לפחות הם מסווגים כ-110 וואט RMS, סט של HK 11HKTS 5.1)
יש מה לעשות עם זה? מה זה בדיוק מגבר סטריאו? אך ורק מגביר 2 רמקולים מבלי לעשות עיבוד לקול או לשנות את איכות הצליל? יש מצב שיש מגבר 5.1? אולי שווה פשוט היה בדיעבד לקנות רסיבר חזק יותר כמו ה HK355 או משהו מסדרה גבוהה יותר? (רק ששם המחירים כבר מאמירים)
מבחינת דיוק ואיכות אני מרוצה מהמגבר, רק העוצמה שלו קצת "מאכזבת".
מה גם שנדמה לי (אולי אני טועה, אבל הסנטר אצלי (שהוא חלק מהסט) נבלע קצת בסאונד שיש וצריך להגביר קצת יותר מהרגיל על מנת לשמוע "נורמלי"

רמי

נ.ב
תתחדשו :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”