הי,
בדיוק היום שמתי לב למשהו "מוזר".
עד היום הייתי במקור של הממיר שלי על מתיחת תמונה 16:9, אז הדמויות נמתחו לי.
עכשיו העברתי את המצב לSCREEN FIT, המתיחה של התמונה בהחלט יותר טובה אבל משהו כמו 2 ס"מ מצד שמאל ומצד ימין הוא שחור לעומת מצב ה16:9.
כאילו יש שוליים דקים בצדדים.
חשבתי אם להשאיר את זה, אני מפחד שאם אני ישאיר את זה כך, יצרבו לי פסים בצדדים ושאני יעבור למקור של המחשב לדוגמא אני יראה 2 פסים.לפי ידעתי הפסים השחורים לא יכולים להצרב, מה שנצרב זה הגבול בין השחור לבין התמונה, זאת אומרת פס דקיק לאורך.
מה לעשות?
אפשרויות מתיחת תמונה בB550
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
tamos2009tamos2009 כתב:הי,
עכשיו העברתי את המצב לSCREEN FIT, המתיחה של התמונה בהחלט יותר טובה אבל משהו כמו 2 ס"מ מצד שמאל ומצד ימין הוא שחור לעומת מצב ה16:9.
חשבתי אם להשאיר את זה, אני מפחד שאם אני ישאיר את זה כך, יצרבו לי פסים בצדדים ושאני יעבור למקור של המחשב לדוגמא אני יראה 2 פסים.לפי ידעתי הפסים השחורים לא יכולים להצרב, מה שנצרב זה הגבול בין השחור לבין התמונה, זאת אומרת פס דקיק לאורך.
מה לעשות?...
אי אפשר לבצע מתיחה חכמה דרך כבל HDMI בינתיים יכול להיות שבעתיד זה יתממש .
אני אישית צופה במצב 16-9 בכל הערוצים .
יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אל תדאג לגבי הפסים השחורים במסך.לי יש את הדגם PS50A450 לעיתים השידור הינו עם פסים שחורים ועד היום לא היתה כלל
בעיה, מלבד פעמיים (בהתחלה )שהיתה בעיית צבירה ובעזרת השטיפה האלקטרונית הבעיה נעלמה.......
בעיה, מלבד פעמיים (בהתחלה )שהיתה בעיית צבירה ובעזרת השטיפה האלקטרונית הבעיה נעלמה.......
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
המתיחה החכמה שמתרחשת בחיבור scart to scart איננה מתרחשת בכבל hdmi to hdmi?9000es כתב:tamos2009tamos2009 כתב:הי,
מה לעשות?...
אי אפשר לבצע מתיחה חכמה דרך כבל HDMI בינתיים יכול להיות שבעתיד זה יתממש .
אני אישית צופה במצב 16-9 בכל הערוצים .
יום טוב ....