קניית טלביזיה באתר סיני???

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
hahaggai פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
הצטרף: נובמבר 2009
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אתמול נתקלתי דרך משפחתי באתר סיני המוכר המון מוצרי אלקטרוניקה. המחירים מאוד מ אוד אטרקטיבים, עד כדי היותם טובים מדי להיות אמיתיים. "הבעייה" היא שדודה שלי קנתה שם מוצרים ואומרת שהדבר אמייתי (היא מאירופה לא מהארץ).
כמה שאלות:
1. האם משהו מכיר את האתר הזה?? www.worldwidele.com .
2. האם משהו מבין מה ההבדל בין המוצרים לצורך העניין השוואה בין הדגם הקיים באתר טלביזיה סמסונג LN40B530 והדגם בארץ LA40B530 ??
3. האם משהו מכיר בעיית אחריות עם קנייה בדרך זו (התחייבות של האתר לאחריות בינלאומית, ווידוא שקיים מודל זהה חוץ מההבדל LN / LA כמו שצויין בשאלה 2).
אשמח על כל הערה והארה
תודה חגי

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
הצטרף: יולי 2008
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

איו אחריות, הטלווזיות לא תמיד מתאימות (LN דגם אמריקאי), משלמים מכס. לדעתי לא שווה את זה.

hahaggai פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
הצטרף: נובמבר 2009
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

גם עם המכס זול ב1K -1.5K

eran
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
הצטרף: נובמבר 2004
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #4 

פיוניר 6090 ב-1456 יורו כולל הובלה(1398 ועוד 58 ) כ-11000 ש"ח כולל מיסים!!

http://www.worldwidele.com/product.asp?classid=548


מאוד חשוד ,יותר מידי זול -הבעיה היחידה היא שהם דורשים העברה בנקאית וזה לא בא בחשבון-נראה כמו עוקץ.

אם זה היה בכרטיס אשראי -אז יכולתי לבטל -במידה ולא היתה מגיעה הטלויזיה-אבל העברה בנקאית אני לא מוכן לעשות.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
הצטרף: אוקטובר 2008
שם מלא: שגיא לוי
מיקום: הרצליה
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #5 

יש למטה באתר סימון של paypal
אתה יכול ליצור קשר עם paypal ולשאול אותם האם יש בעיות כלשהם עם האתר הנ"ל. האם יש ביטוח על קנייה שם וכד'.
נראה מחיר מצויין...

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #6 

תנסה להזמין משהו קטן כמו מכשיר אמ פי 3 או משהו כזה, אם הכל ילך כשורה תזמין משהו יותר גדול, אם גם זה ילך כשורה תזמין את המסך, למרות שכלל לחיים אומר אם זה נראה יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי- זה כנראה באמת כזה.

israeli1948
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 517
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

מחירים לא הגיונים..

שליחה #7 

אין סיכוי שמוכרים מסכי 52'' מובילים של סוני וסמסונג ב4 אלף שקל...או את הסינמה של פיליפס ב5 אלף...המסכים האלה עולים בארץ באיזור ה18 אלף והסינמה עולה 26 אלף...זה מחיר שהוא לא הגיוני זה אפילו רחוק מהמחיר עלות ולמיטב ידעתי מהמחיר יצור.אפילו אם תקנה אותם בארץ ייצור שלהם מהמפעל עצמו אתה רחוק פי 2 מהמחיר.


יש שמה אולי מוצרים בודדים שיש להם מחירים שהם הגיונים לשוק רובם מכשירי mp3 וכאלה...מאוד מוזר אני לא הייתי מתקרב לשם.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

If it's too good to be true, it probably is......
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
הצטרף: אפריל 2005
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #9 

נראה אתר מאוד מאוד חשוד, משלוש סיבות:
1. מחירים. אין צורך לפרט.
2. אמצעי תשלום. אמנם שמו לוגו של paypal, ebay וכל כרטיסי האשראי, אבל בפועל אפשר לשלם רק בהעברה בנקאית או ווסטרן יוניון.
3. המייל שלהם הוא מייל של ymail וmsn.

בקיצור, עונה על כל ההגדרות של אתר מזוייף.

hosham
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
הצטרף: ינואר 2007
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #10 

מאוד מזכיר את האתר :
http://www.fastnewbuy.com/
שגם בו יש מחירים מאוד זולים עד כדי מחשידים.
לפי חיפוש ברשת מישהו הזמין באתר הנ"ל משהו ב250 פאונד ו"נעקץ"...

שורה תחתונה - לא לקנות!!!

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”