מחפש נייד טוב ל-WINDOWS 7
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78909
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני מחפש נייד טוב בשביל להריץ עליו WINDOWS 7.
מה זה נייד טוב? כזה שלא ירתח לי מתחת לאצבעות, שיש לו MOUSE PAD סביר, מקלדת טובה ו-FULL SIZE, מסך 1600X1200 או טיפה פחות (15"), שעשוי מספיק טוב בשביל שלא יתקמט ויחרוק לי תחת הידיים (כמו שה-DELL LATITUDE שלי עושה ממש ברגע זה כשאני מקליד עליו).
פחות מעניין אותי שיהיה "יפה" או מבריק (עדיף מסך לא מבריק).
וכמובן שיריץ W7 בלי קושי. חשבתי על מעבד C2D 2Ghz כמו שיש לי עם ה-VISTA.
כיוונים, רעיונות? המלצות?
מה זה נייד טוב? כזה שלא ירתח לי מתחת לאצבעות, שיש לו MOUSE PAD סביר, מקלדת טובה ו-FULL SIZE, מסך 1600X1200 או טיפה פחות (15"), שעשוי מספיק טוב בשביל שלא יתקמט ויחרוק לי תחת הידיים (כמו שה-DELL LATITUDE שלי עושה ממש ברגע זה כשאני מקליד עליו).
פחות מעניין אותי שיהיה "יפה" או מבריק (עדיף מסך לא מבריק).
וכמובן שיריץ W7 בלי קושי. חשבתי על מעבד C2D 2Ghz כמו שיש לי עם ה-VISTA.
כיוונים, רעיונות? המלצות?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
תבדוק את ה-DELL Studio 1555
הוא מגיע בכמה גרסאות של מעבד כפול ליבה, ואפשר לשדרג את המסך שלו למסך LED.
אחי קנה כזה לפני כשבועיים, הוא מריץ עליו WIN7 Ultimate 64Bit והוא מאד מרוצה ממנו.
קח בחשבון שהוא לא מהמחשבים הקלים, לגבי התחממות, אני יכול לבדוק בשבילך יותר מאוחר אם הוא ממש מתחמם (אני אשאל את אחי).
הוא מגיע בכמה גרסאות של מעבד כפול ליבה, ואפשר לשדרג את המסך שלו למסך LED.
אחי קנה כזה לפני כשבועיים, הוא מריץ עליו WIN7 Ultimate 64Bit והוא מאד מרוצה ממנו.
קח בחשבון שהוא לא מהמחשבים הקלים, לגבי התחממות, אני יכול לבדוק בשבילך יותר מאוחר אם הוא ממש מתחמם (אני אשאל את אחי).
אם אין מגבלת תקציב (פחות אם מביאים מארה"ב), אז לך על זה (מריץ WIN 7 הן באמולציה והן רגיל), משטח עכבר מדהים, מסך מעולה, כרטיס מסך מכובד :
http://store.idigital.co.il/Z0GS.html
ובבקשה, אל תהפכו את ההמלצה למבחן מה יותר טוב, PC או MAC. זו לא הכוונה.
ובבקשה, אל תהפכו את ההמלצה למבחן מה יותר טוב, PC או MAC. זו לא הכוונה.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
שימו לב בלינק, הרחבת זיכרון מ4 ל8 תוספת של 6094ש"ח.idabari כתב:אם אין מגבלת תקציב (פחות אם מביאים מארה"ב), אז לך על זה (מריץ WIN 7 הן באמולציה והן רגיל), משטח עכבר מדהים, מסך מעולה, כרטיס מסך מכובד :
ובבקשה, אל תהפכו את ההמלצה למבחן מה יותר טוב, PC או MAC. זו לא הכוונה....
זיכרון לא מרחיבים באפל. לבד או דרך משווק מורשה יותר זול. (הרבה יותר).spacedude כתב:שימו לב בלינק, הרחבת זיכרון מ4 ל8 תוספת של 6094ש"ח.idabari כתב:אם אין מגבלת תקציב (פחות אם מביאים מארה"ב), אז לך על זה (מריץ WIN 7 הן באמולציה והן רגיל), משטח עכבר מדהים, מסך מעולה, כרטיס מסך מכובד :
...
ואם אתה פותח אותו כדי להשתיל זכרון , אתה לא מאבד את האחריות?idabari כתב:זיכרון לא מרחיבים באפל. לבד או דרך משווק מורשה יותר זול. (הרבה יותר).spacedude כתב:שימו לב בלינק, הרחבת זיכרון מ4 ל8 תוספת של 6094ש"ח.idabari כתב:אם אין מגבלת תקציב (פחות אם מביאים מארה"ב), אז לך על זה (מריץ WIN 7 הן באמולציה והן רגיל), משטח עכבר מדהים, מסך מעולה, כרטיס מסך מכובד :
......
ועוד דבר אם אפשר להצטרף ולשאול , אם מייבאים מחו"ל כמה מע"מ ומכס יש על מחשבים ניידים , מישהו יודע?
16.5%truejoker כתב:ואם אתה פותח אותו כדי להשתיל זכרון , אתה לא מאבד את האחריות?idabari כתב:זיכרון לא מרחיבים באפל. לבד או דרך משווק מורשה יותר זול. (הרבה יותר).spacedude כתב:שימו לב בלינק, הרחבת זיכרון מ4 ל8 תוספת של 6094ש"ח.idabari כתב:אם אין מגבלת תקציב (פחות אם מביאים מארה"ב), אז לך על זה (מריץ WIN 7 הן באמולציה והן רגיל), משטח עכבר מדהים, מסך מעולה, כרטיס מסך מכובד :
......
ועוד דבר אם אפשר להצטרף ולשאול , אם מייבאים מחו"ל כמה מע"מ ומכס יש על מחשבים ניידים , מישהו יודע?...
-
oferlaor
- מנהל

משקל פחות מטריד אותי.
חום מאוד מטריד אותי. גם זה שהמחשב לא יהיה עסוק מפלסטיק זול וגמיש כמו ה-LATITUDE שלי, שנראה שהצלחתי לשחוק אותו בזמן לא כ"כ ארוך.
מה לגבי LENOVO X200 או דומיו?
ה-XPS של מרטין תמיד נראה לי נורא יפה, ויש לו את אחת המקלדות הנוחות ביותר שנתקלתי בהם בנייד.
חום מאוד מטריד אותי. גם זה שהמחשב לא יהיה עסוק מפלסטיק זול וגמיש כמו ה-LATITUDE שלי, שנראה שהצלחתי לשחוק אותו בזמן לא כ"כ ארוך.
מה לגבי LENOVO X200 או דומיו?
ה-XPS של מרטין תמיד נראה לי נורא יפה, ויש לו את אחת המקלדות הנוחות ביותר שנתקלתי בהם בנייד.
ה-X200 מצויין, הוא רק לא עונה על דרישת גודל המסך שלך.
באופן כללי אני ממליץ מאוד על סדרת ה-thinkpad X (היה לי את ה-X60/61 כמה שנים). ה-X200 הוא אחד הדגמים החדשים בסדרה, מדובר בסוס עבודה רציני, שנארז לתוך 1.1 קילו (1.2 עם סוללה גדולה יותר, שמספיקה ל-9 שעות עבודה!).
באופן כללי אני ממליץ מאוד על סדרת ה-thinkpad X (היה לי את ה-X60/61 כמה שנים). ה-X200 הוא אחד הדגמים החדשים בסדרה, מדובר בסוס עבודה רציני, שנארז לתוך 1.1 קילו (1.2 עם סוללה גדולה יותר, שמספיקה ל-9 שעות עבודה!).
You are never fully dressed without a smile
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מה זה לא מומלץ?isotoper כתב:Lenovo זה לא IBM ולפי מה שהבנתי, לא מומלץ בכלל (מידע מבפנים).
תחשוב יותר בכיוון ה-HP ועדיפות שניה DELL....
אני לא רואה הרבה הבדל מבחינת אמינות (לזה אתה מתכוון?) בין סדרות T של IBM ל-T של LENOVO
עם HP ו-DELL דווקא היו לי בעיות בעבר
לא רואה קורלציה
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
איזה LATITUDE יש לך?
לי יש את ה820
זה חתיכת טנק
לא מבין מה מתקמט ומה נשחק
זה רק כבד
אבל למטרת שרכשתי זה לא שינה לי
עם רזולוציה של 1920 על 1200 ומסך מט
בכלל רזולוציה גבוהה נהייתה מאוד נוחה ברגע שדפדפנים התחילו לעבוד טוב עם הZOMM IN ולשמור על עימוד ואיכות טובה
לי יש את ה820
זה חתיכת טנק
לא מבין מה מתקמט ומה נשחק
זה רק כבד
אבל למטרת שרכשתי זה לא שינה לי
עם רזולוציה של 1920 על 1200 ומסך מט
בכלל רזולוציה גבוהה נהייתה מאוד נוחה ברגע שדפדפנים התחילו לעבוד טוב עם הZOMM IN ולשמור על עימוד ואיכות טובה
העם דורש..... כל מיני דברים
כן, בדיוק לזה אני מתכוון, יחידת החומרה של IBM נרכשה ע"י חברה סינית שנקראת LENOVO, המוצרים שלהם כצפוי הרבה פחות איכותיים וישנם הרבה תלונות בעניין.michael123 כתב:מה זה לא מומלץ?isotoper כתב:Lenovo זה לא IBM ולפי מה שהבנתי, לא מומלץ בכלל (מידע מבפנים).
תחשוב יותר בכיוון ה-HP ועדיפות שניה DELL....
אני לא רואה הרבה הבדל מבחינת אמינות (לזה אתה מתכוון?) בין סדרות T של IBM ל-T של LENOVO
עם HP ו-DELL דווקא היו לי בעיות בעבר
לא רואה קורלציה...
לגבי HP ו-DELL , הבנתי שהם הרע במיעוטו, הם כמובן לא השתוו אף פעם ל-THINKPAD IBM המקורי, אבל הוא כאמור, אינו קיים כבר. שוב יכול להיות שישנה חברה טובה מהם- את זה יש לבדוק, אני התכוונתי לציין יותר את עניין LENOVO.
-
oferlaor
- מנהל

LENOVO היו תמיד היצרנים של THINK PAD, בעצם מי שהשתנה זה רק בעל הבית...
מה שכרגע נראה לי הכי הרבה זה: T400S, אחריו ה-DELL 6850 ואחרון חביב ה-T500.
השאלה היא מה קורה לאחריות של LENOVO אם רוכשים בחו"ל.
מה שכרגע נראה לי הכי הרבה זה: T400S, אחריו ה-DELL 6850 ואחרון חביב ה-T500.
השאלה היא מה קורה לאחריות של LENOVO אם רוכשים בחו"ל.
-
oferlaor
- מנהל

theman,
שתי הרכישות האחרונות שלי היו HP ו-DELL. ה-HP שלי הקודם סוס עבודה ובנוי ממש מעולה (למרות שהוא חטף הרבה מכות) ונפרדתי ממנו בלית ברירה בכדי לשדרג ל-VISTA.
ה-DELL לעומת זאת, פלסטיקי מאוד, מתחמם הרבה יותר ומרעיש. שניהם היו מכשירי PREMIUM באותה תקופה.
ה-T400S כנראה ירד מהפרק בגלל שהוא יקר מדי (הגירסא שרציתי עולה למעלה מ-2000 דולר בארה"ב).
שתי הרכישות האחרונות שלי היו HP ו-DELL. ה-HP שלי הקודם סוס עבודה ובנוי ממש מעולה (למרות שהוא חטף הרבה מכות) ונפרדתי ממנו בלית ברירה בכדי לשדרג ל-VISTA.
ה-DELL לעומת זאת, פלסטיקי מאוד, מתחמם הרבה יותר ומרעיש. שניהם היו מכשירי PREMIUM באותה תקופה.
ה-T400S כנראה ירד מהפרק בגלל שהוא יקר מדי (הגירסא שרציתי עולה למעלה מ-2000 דולר בארה"ב).