כן - ברזיל באמת מתחרים בנו בכבוד...
אתה צריך לראות את מחירי האלקטרוניקה- עדיף לקנות פה!!! - מלבד טלויזיות שם הבסיס זהה - אבל כל שאר הדגמים יותר זול מהארץ. סמסונג LED 40" סידרה 6 - למיטב זכרוני - 1000 ש"ח.
כן. זו היתה אמורה להיות הפתעה למי שקונה את המשחק אבל כרגיל מישהו הדליף סרטון של המשחק כשהוא משחק בגוף שלישי ויום אחרי החברה שפיתחה את המשחק אישרה את העניין.
סיימתי לשחק להערב (סה"כ כשעה +) מדהים!!! איכות Hd 1080 P מדהימה , sound מדהים! משחקיות חבל על הזמן , טיפוס הרים , נהיגה , undercover ומה לא ...ועוד לא התחלתי לשחק....
הלב שלי פעם כמו כאלו אני במלחמה אמיתית (לא שאני יודע מה זה ..בתור גו'בניק במחשבים בצבא) אבל בכל זאת פשוט פחד אלוהים.!!
איזה משחק , ממליץ.
אגב את הקודם סיימתי והוא היה טוב מאוד גם כן אבל פה הם עלו בכמה דרגות...
uris כתב:סיימתי לשחק להערב (סה"כ כשעה +) מדהים!!! איכות Hd 1080 P מדהימה , sound מדהים! משחקיות חבל על הזמן , טיפוס הרים , נהיגה , undercover ומה לא ...ועוד לא התחלתי לשחק....
הלב שלי פעם כמו כאלו אני במלחמה אמיתית (לא שאני יודע מה זה ..בתור גו'בניק במחשבים בצבא) אבל בכל זאת פשוט פחד אלוהים.!!
איזה משחק , ממליץ.
...
אני בשוק - שעה משחק וסיימת אותו? זו בדיחה? משחק של 60 דולר ורק שעה אחת של גיימפלי? מה קורה פה?
חוצמזה, אתה בטוח ש 1080P במקור ולא ב UPSCALE? נשמע לי לא הגיוני.
uris כתב:סיימתי לשחק להערב (סה"כ כשעה +) מדהים!!! איכות Hd 1080 P מדהימה , sound מדהים! משחקיות חבל על הזמן , טיפוס הרים , נהיגה , undercover ומה לא ...ועוד לא התחלתי לשחק....
איזה משחק , ממליץ.
...
אני בשוק - שעה משחק וסיימת אותו? זו בדיחה? משחק של 60 דולר ורק שעה אחת של גיימפלי? מה קורה פה?
חוצמזה, אתה בטוח ש 1080P במקור ולא ב UPSCALE? נשמע לי לא הגיוני.
...
לא לא לא...סיימתי לשחק(באותו ערב) , לא סיימתי את המשחק!! יקח לי עוד כמה חודשים בזמן שיש (שאין ) לי ...
המשחק הוא 1080 P וכך גם כתוב על הקופסא , וכך הרסיבר מזהה אותו.