לכל מי שיש נגן PS3 (עדיפות ל-SLIM), או כל נגן בלו-ריי אחר.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Murdock18 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום רב, חברים. רכשתי לא מזמן את סקארלט 2 (הדגם החדש), וסרטי בלו-ריי לא מוצגים בה כהלכה. לעומת זאת, סרטי DVD ומשחקים כן הוצגו טוב. הבעיה היא לא ב-PS3, שכן הסרטים מוצגים יופי ובצורה מדהימה בטלביזית LCD אחרת.

האם יש מישהו שיש לו את הסקארלט השנייה ונגן בלו-ריי, שיש לו את אותה בעיה? אם יש לכם PS3 וסקארלט, והסרטים מוצגים לכם טוב, אזי שהבעיה היא בטלביזיה הספציפית שקילתי, ולא בדגם הספציפי. אלא אם כן, כל ה-PS3 לא מוצגים טוב בסקארלט, ואז הבעיה היא בדגם. או שמא היא בכלל לא מתמודדת טוב עם סרטי FULL HD, ולא מסתדרת עם כל נגן בלו-ריי. אשמח אם תעזרו לי לשלול כל דבר, על מנת שנגיע למציאת הבעיה! סוג של אלימינציה, אם תרצו.

כמו כן, אני מעוניין לרכוש את הפיליפס 8404 42" במקום זאתי, ורוצה לדעת אם יש מישהו שיש לו את ה-PS3 סלים, ובמידה שכן, האם סרטי בלו-ריי מוצגים לכם כהלכה בטלביזיה הנ"ל? כמו כן, ובלי קשר, האם נגן בלו-ריי אחר יש לכם והוא עובד טוב עם הטלביזיה (אולי כך נגלה ש-PS3 לא מסתדר עם טלביזיות רגישות אולי?).

מקווה שהצלחתם להבין אותי, יש סיכוי סביר שכתבתי מבולבל ולא מובן.

בתוה מראש, כפיר!

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

Re: לכל מי שיש נגן PS3 (עדיפות ל-SLIM), או כל נגן בלו-ריי אח

שליחה #2 

Murdock18 כתב:שלום רב, חברים. רכשתי לא מזמן את סקארלט 2 (הדגם החדש), וסרטי בלו-ריי לא מוצגים בה כהלכה. לעומת זאת, סרטי DVD ומשחקים כן הוצגו טוב. הבעיה היא לא ב-PS3, שכן הסרטים מוצגים יופי ובצורה מדהימה בטלביזית LCD אחרת.

האם יש מישהו שיש לו את הסקארלט השנייה ונגן בלו-ריי, שיש לו את אותה בעיה? אם יש לכם PS3 וסקארלט, והסרטים מוצגים לכם טוב, אזי שהבעיה היא בטלביזיה הספציפית שקילתי, ולא בדגם הספציפי. אלא אם כן, כל ה-PS3 לא מוצגים טוב בסקארלט, ואז הבעיה היא בדגם. או שמא היא בכלל לא מתמודדת טוב עם סרטי FULL HD, ולא מסתדרת עם כל נגן בלו-ריי. אשמח אם תעזרו לי לשלול כל דבר, על מנת שנגיע למציאת הבעיה! סוג של אלימינציה, אם תרצו.

כמו כן, אני מעוניין לרכוש את הפיליפס 8404 42" במקום זאתי, ורוצה לדעת אם יש מישהו שיש לו את ה-PS3 סלים, ובמידה שכן, האם סרטי בלו-ריי מוצגים לכם כהלכה בטלביזיה הנ"ל? כמו כן, ובלי קשר, האם נגן בלו-ריי אחר יש לכם והוא עובד טוב עם הטלביזיה (אולי כך נגלה ש-PS3 לא מסתדר עם טלביזיות רגישות אולי?).

מקווה שהצלחתם להבין אותי, יש סיכוי סביר שכתבתי מבולבל ולא מובן.

בתוה מראש, כפיר!
...
Murdock18 שלום לך .

ראשית באיזה כבל אתה מחובר מה ps-3 למסך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Murdock18 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

שלום רב. ה-PS3 מחובר בכבל HDMI כמובן.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

Murdock18

שים לב ....... ראשית תכנס לתפריט של ה ps-3 ותכנס להגדרות וידאו .
ותתחיל לכייל את מצב ההגדרות וידאו להכי אופימלי לשידור בלוריי .

אני מאוד מקוה שזה יעזור לך מיכוון שאין שום בעיה שאמורה לא לראות טוב סרטים בבלוריי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”