שלום חברים אני מעוניין לרכוש את אחד הדגמים הנ"ל לחדר השינה אבל אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף.
יש לי אפשרות לקנות את הסוני v4200 במצב כמעט חדש לגמרי במחיר 2000 ש"ח. לעומת זאת את הדגם s5500 חדש במחיר קצת מעל ל 3000 .
האם שווה להשקיע קצת למעלה מ1000 ש"ח על דגם חדש או שמבחינה טכנית יש או אין ההבדל בינהים אני יודע שהדגם הישן יותר כולה שנה שעברה אבל אם אין ההבדל בינהים אני ישמח להשקיע כמה שפחות
מה דעתכם בעניין ? ושאלה חשובה נוספת איזה סוג פאנל יש לשתי הדגמים הללו ? והאם בטווח מחירים 2000-3000 אני יוכל למצוא חברות או דגמים טובים יותר ? חשוב לי מסך אמין איכות תמונה בלי תופעות מעצבנות שיש למסכים זולים
מחכה לתשובות ותגובות תודה חברים ויום טוב
lcd sony 32 kdls5500 או sony kdl32v4200 ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
guy33guy33 כתב:שלום חברים אני מעוניין לרכוש את אחד הדגמים הנ"ל לחדר השינה אבל אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף.
יש לי אפשרות לקנות את הסוני v4200 במצב כמעט חדש לגמרי במחיר 2000 ש"ח. לעומת זאת את הדגם s5500 חדש במחיר קצת מעל ל 3000 .
האם שווה להשקיע קצת למעלה מ1000 ש"ח על דגם חדש או שמבחינה טכנית יש או אין ההבדל בינהים אני יודע שהדגם הישן יותר כולה שנה שעברה אבל אם אין ההבדל בינהים אני ישמח להשקיע כמה שפחות
מה דעתכם בעניין ? ושאלה חשובה נוספת איזה סוג פאנל יש לשתי הדגמים הללו ? והאם בטווח מחירים 2000-3000 אני יוכל למצוא חברות או דגמים טובים יותר ? חשוב לי מסך אמין איכות תמונה בלי תופעות מעצבנות שיש למסכים זולים
מחכה לתשובות ותגובות תודה חברים ויום טוב...
שלום לך .
לדעתי כדאי לך לרכוש את הסוני s-5500 פשוט מאוד הוא חדיש מעבד תמונה מתקדם .
מעוצבת יפה .
ויש לה את כל הכניסות הנדרשות .
מומלצת מאוד .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"