טלויזיות עם HD Ready
שלום לכולם,
יש לי שאלה בנוגע ל-HDTV ready :
יש לי טלויזיה Toshiba 29sz8 HD Ready עם כניסת Component .
אני שוקל לקנות DVD Xoro hsd4000 עם תמיכה ב-Nero Digital.
האם אני יכול לראות סרטי HD עם טלויזיה שיש בה רק HD Ready ,כלומר אין לה HD Tuner,או שהטיונר הזה דרוש רק לקליטת שידורים דיגיטליים ?
רציתי לקבל גם חוות דעת על DVD זה .
תודה
אולג
יש לי שאלה בנוגע ל-HDTV ready :
יש לי טלויזיה Toshiba 29sz8 HD Ready עם כניסת Component .
אני שוקל לקנות DVD Xoro hsd4000 עם תמיכה ב-Nero Digital.
האם אני יכול לראות סרטי HD עם טלויזיה שיש בה רק HD Ready ,כלומר אין לה HD Tuner,או שהטיונר הזה דרוש רק לקליטת שידורים דיגיטליים ?
רציתי לקבל גם חוות דעת על DVD זה .
תודה
אולג
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
olegu ה-TV יכולה לקבל אבל לא להציג ...
הנציגים של ניופאן עושים ראש קטן וברגע שתקנה את הטלוויזייה הם יגידו לך "לא הבנת נכון, הטלוויזיה יכולה לקבל אבל לא להציג", אתה מתלבט בין מנהל אתר בתחום מול נציגים בעלי אינטרס?
DVD של Xoro לא תומך ברזולוציות גבוהות (HDTV) ולכן אין לך שום אפשרות לנגן תוכן HD עם ה-DVD הזה, תוכל לנגן HD באמצעות המחשב בחיבור ל-TV אבל כמו שמרטין אמר לך ה-TV תציג לך ברזולוצייה הטבעית שלה (576P).
HDTV היום זה רק LCD\פלזמה\מקרנים .
DVD של Xoro לא תומך ברזולוציות גבוהות (HDTV) ולכן אין לך שום אפשרות לנגן תוכן HD עם ה-DVD הזה, תוכל לנגן HD באמצעות המחשב בחיבור ל-TV אבל כמו שמרטין אמר לך ה-TV תציג לך ברזולוצייה הטבעית שלה (576P).
HDTV היום זה רק LCD\פלזמה\מקרנים .
עד עכשיו לא התעניינתי הרבה בתחום הזה ,פשוט רציתי לדעת את הניואנסים הקטנים.
חוץ מזה האלויזיה אצלי כבר שנתיים, לכן אין פה לאף אחד אינטרס למכור, אבל אני באמת חושב שנציגי Toshiba לא מספיק בקיאים בנושא...אם כך אז נראה לי עדיף לקנות את Pioneer...
חוץ מזה האלויזיה אצלי כבר שנתיים, לכן אין פה לאף אחד אינטרס למכור, אבל אני באמת חושב שנציגי Toshiba לא מספיק בקיאים בנושא...אם כך אז נראה לי עדיף לקנות את Pioneer...
- hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לדעתי האישית...פייוניר עדיפה גם אם נציגי טושיבה היו מרטין 2.
Bitrate עבור DivX? ...
הכי גבוה שיצא לי לנסות זה 1800 אבל זה קידוד שעשיתי במיוחד ובדר"כ עד 1500 צריך להספיק, ה-DVD עצמו נראה לי יכול לעבוד עד 3000 .
עבור DVD הביטרייט יכול להיות עד 9800 ואפילו קצת יותר במקרים מיוחדים (Superbit) .
עבור DVD הביטרייט יכול להיות עד 9800 ואפילו קצת יותר במקרים מיוחדים (Superbit) .
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
Re: Bitrate עבור DivX? ...
תקן אותי אם אני טועה אבל בהנחה שמדובר ב-DVD מקורי, הביטרייט הוא תמיד 9800kbps CBR, כנ"ל סופרביט רק ששם זה 12,000kbps.Ncoder כתב:עבור DVD הביטרייט יכול להיות עד 9800 ואפילו קצת יותר במקרים מיוחדים (Superbit) ....
תמיד 9800kbps CBR? ממש לא.
DVD מסחרי לרוב הוא VBR והביטרייט נע בדר"כ בין 4000 ל-9800, DVD צרוב שמישהו עשה יכול להיות הרבה פחות כי בדר"כ אנשים מקודדים את האודיו עם WAV במקום MP2 וגם את הוידאו עם CBR (מבזבזים מגבייטים) וקח גם בחשבון שמה שהולך היום זה עדיין DVD5 .
אני לא בטוח אם סופרביט זה רק 12,000, סביר להניח שגם בו ניתן עד 12,000 .
DVD מסחרי לרוב הוא VBR והביטרייט נע בדר"כ בין 4000 ל-9800, DVD צרוב שמישהו עשה יכול להיות הרבה פחות כי בדר"כ אנשים מקודדים את האודיו עם WAV במקום MP2 וגם את הוידאו עם CBR (מבזבזים מגבייטים) וקח גם בחשבון שמה שהולך היום זה עדיין DVD5 .
אני לא בטוח אם סופרביט זה רק 12,000, סביר להניח שגם בו ניתן עד 12,000 .