יס משיקה את הVOD
אהלן!
דיברת עם השימור לקוחות של יס היום.
הם אמרו שהVOD בבדיקות על עובדי החברה.
וביונואר יש צפי להשקת השירות.
בנוסף הVOD יהיה זמין רק על הMAXHD.
שזה אומר(גם את זה הם אמרו) שתיהיה ירידת מחירים לMAXHD ולשדרוגים מHD לMAXHD.
בקיצור חברה, יש למה לחכות.
אריאל
דיברת עם השימור לקוחות של יס היום.
הם אמרו שהVOD בבדיקות על עובדי החברה.
וביונואר יש צפי להשקת השירות.
בנוסף הVOD יהיה זמין רק על הMAXHD.
שזה אומר(גם את זה הם אמרו) שתיהיה ירידת מחירים לMAXHD ולשדרוגים מHD לMAXHD.
בקיצור חברה, יש למה לחכות.
אריאל
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
על חשבונך, דרך חשבון האינטרנט הרגיל שלך...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
הם הולכים להציע מתאמים שמאפשרים להעביר רשת דרך החשמל, השאלה מי ישלם על זה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עריכה - האמור בהודעה זה אינו נכון - לצערי... (או שלצער יס?)
בסה"כ - לדעתי לא תהיה הרבה תנועה על האינטרנט - האינטרנט יהיה רק ערוץ החזור - את המידע נקבל מהלווין.
לפחות זה ההגיון.
בסה"כ - לדעתי לא תהיה הרבה תנועה על האינטרנט - האינטרנט יהיה רק ערוץ החזור - את המידע נקבל מהלווין.
לפחות זה ההגיון.
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 09/11/2009 12:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

ממש לא,
הכל יגיע מהרשת, הלווין לא יהיה בעסק.
smallville4r פרסם לינק מעניין על איך שזה מתבצע בDIRECTV
צריך להמתין כמה דקות לפני הצפייה כדי שיהיה buffer והם גם משדרים כך HD ולא רק SD כמו ש-yes מתכוונים
הכל יגיע מהרשת, הלווין לא יהיה בעסק.
smallville4r פרסם לינק מעניין על איך שזה מתבצע בDIRECTV
צריך להמתין כמה דקות לפני הצפייה כדי שיהיה buffer והם גם משדרים כך HD ולא רק SD כמו ש-yes מתכוונים
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אני לא מבין הרבה בנושא אבל לדעתי זה אומר הקצאה של ערוץ נפרד לכל לקוח וברור שזה לא הולך לקרות.Itay_Pollak כתב:בסה"כ - לדעתי לא תהיה הרבה תנועה על האינטרנט - האינטרנט יהיה רק ערוץ החזור - את המידע נקבל מהלווין.
לפחות זה ההגיון....
לדעתי הפתרון היחיד שיתקבל על הלקוחות זה שימוש בחיבור אינטרנט ייחודי שימומן על ידי יס ויוקצה עבור הVOD או מתן השרות בחינם ואז ללקוחות לא יהיה אכפת להשתמש בחיבור לאינטרנט שלהם לצורך העניין(הרבה יותר סביר בעיניי). כל פתרון אחר שלא יכלול חיבור אינטרנט מטעם יס או קבלת השירות ללא דמי מנוי יהפוך את המיזם לכישלון.
בכל מקרה זה בעייתי להסתמך על חיבור האינטרנט של הלקוחות, ליס יהיו המון צרות אם הם יצטרכו להתחיל להתעסק בהגדרות הרשת של הלקוחות ולקנפג נתבים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא יותר הגיוני בשבילם לעשות HPNA (רשת ביתית דרך חוטי הטלפון בדירה)? הרי הם דואגים בד"כ לתשתית קו טלפון ליד כל ממיר...yes-man כתב:הם הולכים להציע מתאמים שמאפשרים להעביר רשת דרך החשמל, השאלה מי ישלם על זה......
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

הם יציעו גם HPNApixies כתב:לא יותר הגיוני בשבילם לעשות HPNA (רשת ביתית דרך חוטי הטלפון בדירה)? הרי הם דואגים בד"כ לתשתית קו טלפון ליד כל ממיר...yes-man כתב:הם הולכים להציע מתאמים שמאפשרים להעביר רשת דרך החשמל, השאלה מי ישלם על זה.........
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

בעייתי נכון, אבל זה הפתרון שהם הולכים עליוsapir255 כתב:אני לא מבין הרבה בנושא אבל לדעתי זה אומר הקצאה של ערוץ נפרד לכל לקוח וברור שזה לא הולך לקרות.Itay_Pollak כתב:בסה"כ - לדעתי לא תהיה הרבה תנועה על האינטרנט - האינטרנט יהיה רק ערוץ החזור - את המידע נקבל מהלווין.
לפחות זה ההגיון....
לדעתי הפתרון היחיד שיתקבל על הלקוחות זה שימוש בחיבור אינטרנט ייחודי שימומן על ידי יס ויוקצה עבור הVOD או מתן השרות בחינם ואז ללקוחות לא יהיה אכפת להשתמש בחיבור לאינטרנט שלהם לצורך העניין(הרבה יותר סביר בעיניי). כל פתרון אחר שלא יכלול חיבור אינטרנט מטעם יס או קבלת השירות ללא דמי מנוי יהפוך את המיזם לכישלון.
בכל מקרה זה בעייתי להסתמך על חיבור האינטרנט של הלקוחות, ליס יהיו המון צרות אם הם יצטרכו להתחיל להתעסק בהגדרות הרשת של הלקוחות ולקנפג נתבים....
הדיון הזה כבר נערך בשרשור אחר.
מסתבר שזה עובד בעולם, אז נקווה לטוב.
אני ממש לא מצליח להבין מה הבעיה של חלק מהאשנים כאן עם זה שיס עושה שימוש ברשת אינטרנט ציבורית.
אין הבדל בין ה-VOD של יס לבין שירות orange time. ליס יש יתרון עצום על פני אורנג' - היא מביא את התוכן ישירות למסך הטלוויזיה בסלון, בעוד אורנג' מביאה אותו למסך המחשב.
אז מה יש לנו כאן:
1. שירות חדש של תוכן, שנותן יותר אופציות בפני הצופה.
2. הלקוח לא צריך לרכוש חומרה חדשה עבור שימוש בשירות ולא צריך לחבר מחשב לטלוויזיה בשביל להינות מחוות צפיה נורמלית.
אני בהחלט לא רואה כאן חסרונות, רק יתרונות.
אם נעיף מבט לעולם, ובמיוחד לארה"ב נגלה שם מספר רב של שירותי תוכן over-the-top, שרצים מעל גבי רשת האינטרנט והתשתית של הלקוח. ה-VOD של directv שהוזכר כאן הוא רק קצה הקרחון. netflix מזרימים סרטים מלאים, גם בלוקבאסטר ואפילו אמזון מציעים שירותים דומים (וזה עוד לפני שהגענו לאתרים של האולפניות והספקיות הגדולות כמו hulu או קומקאסט אשר מאפשרים לכל מנוי שלהם לצפות בתכנים שלהם מכל מקום מעל גבי האינטרנט).
בסך הכל מדובר בצעד חיובי שפתוח פתח לשירותים נוספים.
אין הבדל בין ה-VOD של יס לבין שירות orange time. ליס יש יתרון עצום על פני אורנג' - היא מביא את התוכן ישירות למסך הטלוויזיה בסלון, בעוד אורנג' מביאה אותו למסך המחשב.
אז מה יש לנו כאן:
1. שירות חדש של תוכן, שנותן יותר אופציות בפני הצופה.
2. הלקוח לא צריך לרכוש חומרה חדשה עבור שימוש בשירות ולא צריך לחבר מחשב לטלוויזיה בשביל להינות מחוות צפיה נורמלית.
אני בהחלט לא רואה כאן חסרונות, רק יתרונות.
אם נעיף מבט לעולם, ובמיוחד לארה"ב נגלה שם מספר רב של שירותי תוכן over-the-top, שרצים מעל גבי רשת האינטרנט והתשתית של הלקוח. ה-VOD של directv שהוזכר כאן הוא רק קצה הקרחון. netflix מזרימים סרטים מלאים, גם בלוקבאסטר ואפילו אמזון מציעים שירותים דומים (וזה עוד לפני שהגענו לאתרים של האולפניות והספקיות הגדולות כמו hulu או קומקאסט אשר מאפשרים לכל מנוי שלהם לצפות בתכנים שלהם מכל מקום מעל גבי האינטרנט).
בסך הכל מדובר בצעד חיובי שפתוח פתח לשירותים נוספים.
You are never fully dressed without a smile
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני שמעתי מחבר שבן משפחה שלו נמצא בקבוצת הפיילוט של ה-VOD של יס, והתקינו לו את זה השבוע.
הטכנאים של יס פשוט העבירו לו כבל והתקינו לו נקודת רשת קווית בסלון (שלא הייתה לו קודם). אין לי מושג אם עשו עבודה יפה של השחלה בצינור קיים או העבירו על הפאנלים...
הטכנאים של יס פשוט העבירו לו כבל והתקינו לו נקודת רשת קווית בסלון (שלא הייתה לו קודם). אין לי מושג אם עשו עבודה יפה של השחלה בצינור קיים או העבירו על הפאנלים...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
הבעיה שאני רואה זה עם הלוגיסטיקה של הרשת דווקא.
העברת חוטים זה שטויות. כבל CAT5 יותר קל להשחלה מאשר כבלים הקואקס שיס היום מעבירים בקירות.
הבעיה היא שלכל משתמש יש ספק רשת אחר, ראוטר אחר וכו'. מה קורה עם מי שמחובר עם חייגן ואין לו ראוטר? יס יספקו את הראוטר?
נניח ויש ראוטר, הם ידאגו לעשות את ה-NAT ואת כל העבודה? נניח וקצב הנתונים בעייתי כי יש לך רק 2.5M והילד מוריד טורנטים כמו מטורף? זה יעבוד בבוקר וגם בערב או שאנשים יצטרכו לשדרג את חשבון האינטרנט שלהם מגיימר לחבילת "צופה טלויזיה VOD" ?
השאלה היא האם נעשתה עבודת תשתית מול ספקיות הרשת? כלומר, האם זה באמת עובר OVER THE TOP או שיס מחוברים ברשת מהירה לכל הספקיות וכך עוקפת את עומסי התנועה?
העברת חוטים זה שטויות. כבל CAT5 יותר קל להשחלה מאשר כבלים הקואקס שיס היום מעבירים בקירות.
הבעיה היא שלכל משתמש יש ספק רשת אחר, ראוטר אחר וכו'. מה קורה עם מי שמחובר עם חייגן ואין לו ראוטר? יס יספקו את הראוטר?
נניח ויש ראוטר, הם ידאגו לעשות את ה-NAT ואת כל העבודה? נניח וקצב הנתונים בעייתי כי יש לך רק 2.5M והילד מוריד טורנטים כמו מטורף? זה יעבוד בבוקר וגם בערב או שאנשים יצטרכו לשדרג את חשבון האינטרנט שלהם מגיימר לחבילת "צופה טלויזיה VOD" ?
השאלה היא האם נעשתה עבודת תשתית מול ספקיות הרשת? כלומר, האם זה באמת עובר OVER THE TOP או שיס מחוברים ברשת מהירה לכל הספקיות וכך עוקפת את עומסי התנועה?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

יש פה המון שאלות פתוחות.
קשה לי להאמין שזה יתפוס כמו שה-VOD תפס ב-HOT.
השאלה אם הם ישכילו לספק תוכן מגוון, איכותי וגם HD (אני יודע שהם הצהירו שלא) כדי לשכנע לקוחות לעשות את המאמץ.
למרות שיש פה ביצה ותרנגולת (מסת מנויים מול תוכן איכותי)
קשה לי להאמין שזה יתפוס כמו שה-VOD תפס ב-HOT.
השאלה אם הם ישכילו לספק תוכן מגוון, איכותי וגם HD (אני יודע שהם הצהירו שלא) כדי לשכנע לקוחות לעשות את המאמץ.
למרות שיש פה ביצה ותרנגולת (מסת מנויים מול תוכן איכותי)