חיבור קול דיגיטלי

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
roneng29 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי כרטיס מסך 295GTX, שמראה HD (עם פורמט קול DTS)
יש לי כרטיס קול של קריאטיב - x-fi xtreme - שיש לו יציאה דיגיטלית (חיברתי עם מתאם של קריאטיב)
אבל המגבר שיש לו זיהוי דיגיטלי (DTS ו DOLBY DIGITAL וכו'...) לא משמיע כלום...
כשאני עושה טסט בתוכנה של הכרטיס קול לשמיעת DTS, הכל עובד (WTF?!?!)
אגב אפשר לשמוע MP3 בדיגיטל?
והאם יש משחקים שאתם מכירים שתומכים ב DTS או DOLBY DIGITAL שאוכל לבדוק שאין לי בעיה אחרת...?

tamos2009
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 480
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

כנראה ההגדרות במחשב שלך לא טובות, יש פה מדריכים באתר איך להגדיר חיבור דיגטלי לרסיבר.
למה זה עובד? כנראה בגלל ששום קודק לא מפענח את הסאונד שיוצא מהתוכנה של הכרטיס קול, כנראה יושב אצלך בהגדרות הגדרה לא נכונה.
הרסיבר שלך בכלל תומך DTS וכל הפורמטים האלה?
זה לא הגיוני בכלל לשמוע MP3 בדיגיטל, הבנייה עצמה של MP3 לא ניתנת להפיכה, אתה יכול להשתמש בPEO LOGIC בריסבר שלך(במיגה ואם הוא תומך כמובן) זה אולי ישפר משהו, אבל בפועל איכות הסאונד לא תשתנה. זה כמו שתשאל אם יש אפשרות לשחק בטטריס ב3D, או לנסוע בפיאט מודל 89 על 220 קמ"ש.
לפי זכרוני יש רשימה של משחקים שתומכים בסאונד דיגטלי(תרשום בגוגל..), זה לא נקרא DTS, מפני שהסאונד לא מפוענח מראש במשחקים(כמו בסרט לדוגמא), הוא מפוענח בזמן אמת(לדוגמא מתי שאתה יורה, הסאונד מפוענח בדיוק בזמן הייריה את קול הירייה).
בשביך לשמוע משחקים דיגטלית אתה צריך כרטיס קול עם תמיכה בDD-LIVE, תבדוק אם הכרטיס שלך תומך את זה, הכרטיסים המובנים ALC888 ו 883 תומכים בזה.אני יודע שBF2 תומך.
אחרי חיפוש קטן, אלה הכרטיסים התמוכים:
* Sound Blaster Audigy including Platinum and Platinum eX series.
* Sound Blaster Audigy 2 including Platinum, Platinum eX and Value series.
* Sound Blaster Audigy 2 ZS including Platinum and Platinum Pro series.
* Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook PCMCIA.
* Sound Blaster Audigy 4 and Audigy 4 Pro.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”