samsung LA37B530, אכזבה מסויימת
אני יודע שלא מדובר בדגם יוקרה, אבל עדיין ציפיתי לטלויזיה באיכות יותר טובה, מחברת סאמסונג. ממסך המחשב שלי T190 אני דווקא מאוד מרוצה, אז ציפיתי שהטלויזיה תהיה אפילו יותר טובה. אבל לא!
קניתי את הטלויזיה לפני 3 שבועות בערך ואני לא מצליח להתלהב ממנה.
צריך לעבוד ממש קשה על כוונונים כדי להוציא ממנה צבעים ריאליסטיים וגם אז זה בא על חשבון ה-MOTION BLUR או החדות או הצל הזה שרואים אותו מקרוב ממש גדול. והדבר הכי גרוע: גם כשמורידים הכל ל-OFF עדיין נראה שהטלויזיה משחקת בעצמה עם הקונטרסט! יש איזורים שהחדות שלהם משתנה כל רגע.... אולי זה קשור ל-DNIE המפוקפק - http://www.screen-wipes.com/Picture-Enh ... -DNIE.html
אני אמנם לא רואה שידורי HD, אבל גם סרטי DVD לא נראים בחדות ועושר צבעים (ואיך לעזאזל אפשר לראות שידורי ספורט בדבר הזה???) שיש לי ב-CRT שקניתי לפני 15 שנה בגרושים (מותג מדבקה כמובן).
שוב, אני רחוק מלהיות מומחה בתחום ואני מדבר בעיקר על הטלויזיה הספציפית הזאת... אבל.... ממה שראיתי בחנויות זה בערך המצב הכללי עם ה-LCD. דגמים ממש יוקרתיים לא ראיתי ויכול להיות שעניין ה-100 הרץ או 200 הרץ משפר את העניינים, אבל יש לי הרגשה שמי שחושב לקנות עדיף שיחכה כמה שנים עד שגם הזולות ביותר יציגו איכות שלא מענה את העין.
צריך לעבוד ממש קשה על כוונונים כדי להוציא ממנה צבעים ריאליסטיים וגם אז זה בא על חשבון ה-MOTION BLUR או החדות או הצל הזה שרואים אותו מקרוב ממש גדול. והדבר הכי גרוע: גם כשמורידים הכל ל-OFF עדיין נראה שהטלויזיה משחקת בעצמה עם הקונטרסט! יש איזורים שהחדות שלהם משתנה כל רגע.... אולי זה קשור ל-DNIE המפוקפק - http://www.screen-wipes.com/Picture-Enh ... -DNIE.html
אני אמנם לא רואה שידורי HD, אבל גם סרטי DVD לא נראים בחדות ועושר צבעים (ואיך לעזאזל אפשר לראות שידורי ספורט בדבר הזה???) שיש לי ב-CRT שקניתי לפני 15 שנה בגרושים (מותג מדבקה כמובן).
שוב, אני רחוק מלהיות מומחה בתחום ואני מדבר בעיקר על הטלויזיה הספציפית הזאת... אבל.... ממה שראיתי בחנויות זה בערך המצב הכללי עם ה-LCD. דגמים ממש יוקרתיים לא ראיתי ויכול להיות שעניין ה-100 הרץ או 200 הרץ משפר את העניינים, אבל יש לי הרגשה שמי שחושב לקנות עדיף שיחכה כמה שנים עד שגם הזולות ביותר יציגו איכות שלא מענה את העין.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
kotvanakotvana כתב:אני יודע שלא מדובר בדגם יוקרה, אבל עדיין ציפיתי לטלויזיה באיכות יותר טובה, מחברת סאמסונג. ממסך המחשב שלי T190 אני דווקא מאוד מרוצה, אז ציפיתי שהטלויזיה תהיה אפילו יותר טובה. אבל לא!
שוב, אני רחוק מלהיות מומחה בתחום ואני מדבר בעיקר על הטלויזיה הספציפית הזאת... אבל.... ממה שראיתי בחנויות זה בערך המצב הכללי עם ה-LCD. דגמים ממש יוקרתיים לא ראיתי ויכול להיות שעניין ה-100 הרץ או 200 הרץ משפר את העניינים, אבל יש לי הרגשה שמי שחושב לקנות עדיף שיחכה כמה שנים עד שגם הזולות ביותר יציגו איכות שלא מענה את העין....
שלום לך .
אני מאמין שאתה מחובר בקומפוזיט . ואין סיכוי לראות טוב בחיבור קומפוזיט טוב במסך LCD 1920-1080 .
המלצה .. מסכי FHD 1920-1080 מראים את היכולת שלהם בחיבור HDMI . הכוונה שידורי hd .
כך גם תוכל לכייל את המסך בצורה טובה יותר בהרבה .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תנסה לבטל את המנגנון של הניגודיות הדינמית.(אני לא סגור איך קוראים לזה בסמסונג)
ולא יהיו לך שינויי קונטרסט עצמאיים .
בדרך כלל זה עוזר.
גם אני אישית לא אוהב את הפונקציה הזאת.
יש אנשים רבים(למעשה הרוב המוחלט ) שזה לא מפריע להם(או לא שמים לב) לכן החברות שמות את המנגנון ב default שלהם.
אם התמונה תיראה לך קצת אנמית אחרי השינוי אז תשנה לgamma גבוה.
ספר לנו אם עזר.
וגם כמובן כמו שידידנו למעלה רשם , חיבור hdmi לא יכול להזיק
בדרך כלל זה עוזר.
יש אנשים רבים(למעשה הרוב המוחלט ) שזה לא מפריע להם(או לא שמים לב) לכן החברות שמות את המנגנון ב default שלהם.
ספר לנו אם עזר.
וגם כמובן כמו שידידנו למעלה רשם , חיבור hdmi לא יכול להזיק
זה לא קשור לניגודיות דינמית. היא תמיד מכובה אצלי. אולי זה קשור למנגנון ה-DNIE.odi כתב:תנסה לבטל את המנגנון של הניגודיות הדינמית.(אני לא סגור איך קוראים לזה בסמסונג)
בדרך כלל זה עוזר.
ספר לנו אם עזר.
וגם כמובן כמו שידידנו למעלה רשם , חיבור hdmi לא יכול להזיק...
בכל אופן, בכל פעם שיש תזוזה התמונה מאבדת הרבה מהחדות. גם הרקע נראה לא טוב.
רק כשיש תמונה עומדת רואים באמת חד. אני רואה רק ערוצי SD.
זה השתפר כשהשתמשתי בטלויזיה כמסך מחשב וראיתי סרט HD, אז אולי זה באמת תלוי בסוג החיבור/ רזולוציה.