samsung LA37B530, אכזבה מסויימת

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
kotvana פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני יודע שלא מדובר בדגם יוקרה, אבל עדיין ציפיתי לטלויזיה באיכות יותר טובה, מחברת סאמסונג. ממסך המחשב שלי T190 אני דווקא מאוד מרוצה, אז ציפיתי שהטלויזיה תהיה אפילו יותר טובה. אבל לא!
קניתי את הטלויזיה לפני 3 שבועות בערך ואני לא מצליח להתלהב ממנה.
צריך לעבוד ממש קשה על כוונונים כדי להוציא ממנה צבעים ריאליסטיים וגם אז זה בא על חשבון ה-MOTION BLUR או החדות או הצל הזה שרואים אותו מקרוב ממש גדול. והדבר הכי גרוע: גם כשמורידים הכל ל-OFF עדיין נראה שהטלויזיה משחקת בעצמה עם הקונטרסט! יש איזורים שהחדות שלהם משתנה כל רגע.... אולי זה קשור ל-DNIE המפוקפק - http://www.screen-wipes.com/Picture-Enh ... -DNIE.html
אני אמנם לא רואה שידורי HD, אבל גם סרטי DVD לא נראים בחדות ועושר צבעים (ואיך לעזאזל אפשר לראות שידורי ספורט בדבר הזה???) שיש לי ב-CRT שקניתי לפני 15 שנה בגרושים (מותג מדבקה כמובן).
שוב, אני רחוק מלהיות מומחה בתחום ואני מדבר בעיקר על הטלויזיה הספציפית הזאת... אבל.... ממה שראיתי בחנויות זה בערך המצב הכללי עם ה-LCD. דגמים ממש יוקרתיים לא ראיתי ויכול להיות שעניין ה-100 הרץ או 200 הרץ משפר את העניינים, אבל יש לי הרגשה שמי שחושב לקנות עדיף שיחכה כמה שנים עד שגם הזולות ביותר יציגו איכות שלא מענה את העין.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

kotvana כתב:אני יודע שלא מדובר בדגם יוקרה, אבל עדיין ציפיתי לטלויזיה באיכות יותר טובה, מחברת סאמסונג. ממסך המחשב שלי T190 אני דווקא מאוד מרוצה, אז ציפיתי שהטלויזיה תהיה אפילו יותר טובה. אבל לא!
קניתי את הטלויזיה לפני 3 שבועות בערך ואני לא מצליח להתלהב ממנה.
צריך לעבוד ממש קשה על כוונונים כדי להוציא ממנה צבעים ריאליסטיים וגם אז זה בא על חשבון ה-MOTION BLUR או החדות או הצל הזה שרואים אותו מקרוב ממש גדול. והדבר הכי גרוע: גם כשמורידים הכל ל-OFF עדיין נראה שהטלויזיה משחקת בעצמה עם הקונטרסט! יש איזורים שהחדות שלהם משתנה כל רגע.... אולי זה קשור ל-DNIE המפוקפק - http://www.screen-wipes.com/Picture-Enh ... -DNIE.html
אני אמנם לא רואה שידורי HD, אבל גם סרטי DVD לא נראים בחדות ועושר צבעים (ואיך לעזאזל אפשר לראות שידורי ספורט בדבר הזה???) שיש לי ב-CRT שקניתי לפני 15 שנה בגרושים (מותג מדבקה כמובן).
שוב, אני רחוק מלהיות מומחה בתחום ואני מדבר בעיקר על הטלויזיה הספציפית הזאת... אבל.... ממה שראיתי בחנויות זה בערך המצב הכללי עם ה-LCD. דגמים ממש יוקרתיים לא ראיתי ויכול להיות שעניין ה-100 הרץ או 200 הרץ משפר את העניינים, אבל יש לי הרגשה שמי שחושב לקנות עדיף שיחכה כמה שנים עד שגם הזולות ביותר יציגו איכות שלא מענה את העין.
...
kotvana
שלום לך .

אני מאמין שאתה מחובר בקומפוזיט . ואין סיכוי לראות טוב בחיבור קומפוזיט טוב במסך LCD 1920-1080 .

המלצה .. מסכי FHD 1920-1080 מראים את היכולת שלהם בחיבור HDMI . הכוונה שידורי hd .
כך גם תוכל לכייל את המסך בצורה טובה יותר בהרבה .

יום טוב לך . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

טלוויזיות HD מיועדות ל-HD. השידור הרגיל בארץ גרוע ברוב הערוצים. אולי תוכל לשפר את המצב עם חיבורים מתאימים, איך חיברת?

odi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

תנסה לבטל את המנגנון של הניגודיות הדינמית.(אני לא סגור איך קוראים לזה בסמסונג)
ולא יהיו לך שינויי קונטרסט עצמאיים .
בדרך כלל זה עוזר.
גם אני אישית לא אוהב את הפונקציה הזאת.
יש אנשים רבים(למעשה הרוב המוחלט ) שזה לא מפריע להם(או לא שמים לב) לכן החברות שמות את המנגנון ב default שלהם.
אם התמונה תיראה לך קצת אנמית אחרי השינוי אז תשנה לgamma גבוה.
ספר לנו אם עזר.
וגם כמובן כמו שידידנו למעלה רשם , חיבור hdmi לא יכול להזיק :)

kotvana פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

odi כתב:תנסה לבטל את המנגנון של הניגודיות הדינמית.(אני לא סגור איך קוראים לזה בסמסונג)
ולא יהיו לך שינויי קונטרסט עצמאיים .
בדרך כלל זה עוזר.
גם אני אישית לא אוהב את הפונקציה הזאת.
יש אנשים רבים(למעשה הרוב המוחלט ) שזה לא מפריע להם(או לא שמים לב) לכן החברות שמות את המנגנון ב default שלהם.
אם התמונה תיראה לך קצת אנמית אחרי השינוי אז תשנה לgamma גבוה.
ספר לנו אם עזר.
וגם כמובן כמו שידידנו למעלה רשם , חיבור hdmi לא יכול להזיק :)
...
זה לא קשור לניגודיות דינמית. היא תמיד מכובה אצלי. אולי זה קשור למנגנון ה-DNIE.
בכל אופן, בכל פעם שיש תזוזה התמונה מאבדת הרבה מהחדות. גם הרקע נראה לא טוב.
רק כשיש תמונה עומדת רואים באמת חד. אני רואה רק ערוצי SD.
זה השתפר כשהשתמשתי בטלויזיה כמסך מחשב וראיתי סרט HD, אז אולי זה באמת תלוי בסוג החיבור/ רזולוציה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”