זקוק לעזרה ב MP 1.0.2
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
התקנתי את MP 1.0.2 השבוע עם סקין X-factor גרסה R396.
התוכנה עובדת מצויין ואני די מרוצה אחרי כמה שנים עם meedio.
בכל זאת, יש לי שני דברים שמאוד מפריעים לי כרגע והייתי רוצה לשנות ולא יודע איך:
1. בהתקנה הגדרתי שאני לא מעוניין ב PVR. בתפריט מופיע לי TV וכשאני לוחץ עליו במקום להיכנס ל MP-TVSeries, הוא נכנס לאפליקציה של ה PVR ומציג את התפריט של האפליקציה. כדי להיכנס ל TV series, אני צריך לעמוד על TV, ללחוץ על חץ למעלה ואז לבחור TV Series. איך גורמים ל MP להיכנס ל TV Series כשאני נכנס לתפריט TV ולא להציג את ה PVR?
2. איך גורמים ל moving pictures להציג את הציון ב IMDB עבור הסרט במסך ה details של הסרט?
מעבר לזה, האם יש file browser ב MP? יש לי ספריה עם סרטי ילדים ואני לא רוצה לכלול אותם ב moving pictures. ב meedio היתה לי אופציה לפתוח file browser, לנווט לסיפריה הרצויה לבחור קובץ וזה היה מפעיל את הנגן הרלוונטי על פי סוג הקובץ. האם ניתן לעשות זאת ב MP?
תודה.
התוכנה עובדת מצויין ואני די מרוצה אחרי כמה שנים עם meedio.
בכל זאת, יש לי שני דברים שמאוד מפריעים לי כרגע והייתי רוצה לשנות ולא יודע איך:
1. בהתקנה הגדרתי שאני לא מעוניין ב PVR. בתפריט מופיע לי TV וכשאני לוחץ עליו במקום להיכנס ל MP-TVSeries, הוא נכנס לאפליקציה של ה PVR ומציג את התפריט של האפליקציה. כדי להיכנס ל TV series, אני צריך לעמוד על TV, ללחוץ על חץ למעלה ואז לבחור TV Series. איך גורמים ל MP להיכנס ל TV Series כשאני נכנס לתפריט TV ולא להציג את ה PVR?
2. איך גורמים ל moving pictures להציג את הציון ב IMDB עבור הסרט במסך ה details של הסרט?
מעבר לזה, האם יש file browser ב MP? יש לי ספריה עם סרטי ילדים ואני לא רוצה לכלול אותם ב moving pictures. ב meedio היתה לי אופציה לפתוח file browser, לנווט לסיפריה הרצויה לבחור קובץ וזה היה מפעיל את הנגן הרלוונטי על פי סוג הקובץ. האם ניתן לעשות זאת ב MP?
תודה.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
1. כנס ל menu configuration של X-factor ושנה שם כך שהראשון ברשימת ה TV יהיה tvseries.
2. לא זוכר - אני אבדוק ואחזור אליך.
3. כמובן שיש. שוב בנה עבור סרטי הילדים תפריט חדש וכך תגיע ישירות לשם בלחיצת כפתור.
3. כמובן שיש. שוב בנה עבור סרטי הילדים תפריט חדש וכך תגיע ישירות לשם בלחיצת כפתור.
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

תודה gebliggeblig כתב:1. כנס ל menu configuration של X-factor ושנה שם כך שהראשון ברשימת ה TV יהיה tvseries.
3. כמובן שיש. שוב בנה עבור סרטי הילדים תפריט חדש וכך תגיע ישירות לשם בלחיצת כפתור....
לגבי נקודה 3, איך בונים תפריט חדש?
האם יש file browser במידה ואני לא רוצה שהספריה תופיע בתפריט?
שוב תודה.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

יש לי שאלה נוספת,
האם אני חייב להשתמש בפילטר חיצוני כדי להציג כתוביות מקובץ SRT או שיש איזו הגדרה ב MP שמאפשרת את זה?
תודה.
האם אני חייב להשתמש בפילטר חיצוני כדי להציג כתוביות מקובץ SRT או שיש איזו הגדרה ב MP שמאפשרת את זה?
תודה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אורן, אם תלך לאפשרויות התוכנה, תחת PLUGINS אתה תראה (אחרון ברשימה) את XFACTOR , שם אתה בונה את התפריטים איך שבא לך.
בשביל להוסיף סייר אתה צריך להוסיף לאחד התפריטים מודול שנקרא BROWSM.
לגבי הכתוביות, מדיה פורטל אמורה למשוך תרגום חיצוני אוטומטית. אני אישית תמיד מתקין את העדכון כתוביות (הוא נכנס רשמית ב 1.1 אבל ב 1.0.2 צריך לעדכן ידנית) תעשה את שלב אחד במדריך הזה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 579#783579
וזה יהיה לך מעולה עם כתוביות.
בשביל להוסיף סייר אתה צריך להוסיף לאחד התפריטים מודול שנקרא BROWSM.
לגבי הכתוביות, מדיה פורטל אמורה למשוך תרגום חיצוני אוטומטית. אני אישית תמיד מתקין את העדכון כתוביות (הוא נכנס רשמית ב 1.1 אבל ב 1.0.2 צריך לעדכן ידנית) תעשה את שלב אחד במדריך הזה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 579#783579
וזה יהיה לך מעולה עם כתוביות.
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

הי staticxstaticx כתב: בשביל להוסיף סייר אתה צריך להוסיף לאחד התפריטים מודול שנקרא BROWSM....
לא מצאתי את המודול browsm בעורך של xfactor.
האם אני צריך להתקין איזה add-on כדי שהוא יופיע לי ברשימה?
תודה.
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

הסתכלתי על השירשור. חשבתי שצריך לבחור את ה browsem מתוך רשימת ה Available Modules אבל הוא לא מופיע שם.staticx כתב:תסתכל פה אולי זה יעזור
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0...
אז איך אני מוסיף אותו? רושם browsem ב image path?
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

טוב, אז פשוט רשמתי browsem ב imagepath וזה עובד. תודה רבה.
יש למישהו מושג איך אני גורם ל moving pictures להציג את הציון ב IMDB עבור הסרט במסך ה details של הסרט?
תודה.
יש למישהו מושג איך אני גורם ל moving pictures להציג את הציון ב IMDB עבור הסרט במסך ה details של הסרט?
תודה.