[pressrelease]
ניופאן משיקה בישראל את סדרת מסכי ה - LED החדשה של טושיבה
היתרונות של טושיבה
• LOCAL DIMING LED – פיזור מקסימאלי של נורות ה- LED בצורה מטריציונית של שתי וערב לעומת פיזור לאורך המסגרת החיצונית בלבד
• 256 מנורות LED לעומת 94
• החשכה ממוקדת של מקטע המקנה איכות צבע שחור טובה מאי פעם
ניופאן, משווקת מוצרי החשמל והאלקטרוניקה הגדולה בישראל משיקה סדרה חדשה של מסכי LED מתוצרת טושיבה.
מסך LED TV הינו מסךLCD TV עם נורות LED במקום נורות הפלורוסנט שנהוגות עד היום בשאר המסכים. לנורות ה- LED במסך יתרונות רבים בינהם אורך חיים בלתי מוגבל חסכון רב בחשמל, מהירות כיבוי והדלקה מיידית, הפחתת התחממות המסך (כיוון שאנרגיה משמשת לאור ולא מתבזבזת על חום) וניגודיות גבוהה ביותר.
מסכי ה- LED TV החדשים פועלים בשיטת Local Diming – תאורה אחורית בשיטת מאטריקס, מבנה מטריציוני של נורות LED דבר אשר מאפשר שליטה על כל מקטע בנפרד.
בשיטה זו, מחולקות נורות ה- LED לקבוצות, כך שניתן לשלוט על עוצמת התאורה של כל קבוצה בנפרד, לדוגמא, כאשר מוצגת סצינה בהירה אבל עם קטע אחד כהה, מעבד המסך מסוגל להחשיך רק את התאורה בקטע הכהה וכך להציג ניגודיות גבוהה יותר של שני מיליון לאחד, זאת ביחס למסכים האחרים, בהם מוחשכת כל התמונה ולא רק המקטע הספציפי.
השליטה על כל מקטע מאפשרת החשכה מקומית של האזורים הנדרשים כך שאיכות הצבע השחור טובה מאי פעם.
סדרת המסכים החדשה המשווקת על ידי ניופאן מגיעה בגדלים של 46 אינץ' ו- 55 אינץ' ובעובי של כ- 5 ס"מ בלבד.
המסכים בעיצוב יוקרתי -Deep Lagoon מסכים דקים ומעוצבים בגימור זכוכית עם ציפוי אקריליק המונע השתקפות וטכנולוגיה מתקדמת הכוללתFULL HD, 200Hz , 4 כניסות דיגיטליות לתמונה HDMI 1.3, חיבור רשת DLNA כניסה RS-232 לתקשורת אינטרנטית- ממשק אינטרנט לכיוון וכיול המכשיר בשליטה מרחוק, שליטה מתקדמת על תאורת המסך האחורית Active Backlight וטכנולוגיה חדשה של טושיבה- Ambient Light Sensor אשר מתאימה את תנאי הסביבה החיצוניים לצפייה האיכותית ביותר ומכוונת את עצמת האור במסך לעצמת התאורה בחדר.
הטכנולוגיה כוללת את אבחון תנאי התאורה סביב המסך, אבחון תנאי הבהירות של החדר והתאמה אוטומטית, איזון וחידוד של כל פיקסל ופיקסל. בנוסף בחלק מהמסכים.
בנוסף כוללים המסכים את ה- Resolution+ של טושיבה אשר משפר את איכות שידורי הטלוויזיה וסרטי ה-DVD לרמה קרובה ל- HD.
הסאונד: מערכת 8 רמקולים השתולים סביב המכשיר ומערכת AUDIOSSY שבאמצעות מיקרופון זעיר מודדת את גודל החדר והאקוסטיקה ומתאימה את איכות הסאונד לסביבה ולתת תחושה של מערכת קולנוע ביתית.
קובי בש, מנהל מותג טושיבה בניופאן מציין מסכי ה- LED החדשים הינם מסכים מתקדמים אשר גם חוסכים באנרגיה וגם נהנים מאורך חיי נורה כמעט לכל החיים. בנוסף, לחלק מהמסכים קיים חיבור ווירלס למחשב ויחד עם הטכנולוגיה החדשה Resolution+ אשר משפרת את איכות השידור לרמה של HD מדובר במסך המעניק ללקוח את התמורה הטובה ביותר. אנו מביאים לצרכן הישראלי בשורה במסך המשלב תמונה באיכות מתקדמת, סאונד איכותי ועיצוב אידיאלי
מסך ה – LED החדש ישווק החל מתאריך 25.10 בכל חנויות החשמל וברשתות.
מחירי המסכים:
18,900 46SV685ש"ח
25,900 55SV685ש"ח
[/pressrelease]
:הל: ניופאן משיקה בישראל את סדרת מסכי ה- LED החדשה של טושיבה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78889
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: עפר לאור
- מיקום: מודיעין, ישראל
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- הצטרף: דצמבר 2008
- מיקום: תל-אביב
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לכולם .
אני מאמין שהמסכים יהיו איכותיים .
אבל ציפתי למחירים זולים יותר .
לדעתי יהיה קשה לניופאן להכנס לתחום מסכי הליד של טושיבה בטווח המחירים האלה .
אני מאמין שהמסכים יהיו איכותיים .
אבל ציפתי למחירים זולים יותר .
לדעתי יהיה קשה לניופאן להכנס לתחום מסכי הליד של טושיבה בטווח המחירים האלה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- הצטרף: מאי 2005
- מיקום: תל אביב
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לא להתרגש,זה רק
מחיר מומלץ של היבואן.9000es כתב:שלום לכולם .
אני מאמין שהמסכים יהיו איכותיים .
אבל ציפתי למחירים זולים יותר .
לדעתי יהיה קשה לניופאן להכנס לתחום מסכי הליד של טושיבה בטווח המחירים האלה ....

