איזה כרטיס קול לרכוש
-
slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
שלום לכל חברי הפורום אני מקווה שתוכלו לעזור לי ושההודעה נמצאת במקום הנכון.
לפני כחודש רכשתי מחשב חדש, כמובן שהלוח אם היגיע אם AC 97 המובנה.
בהתחלה אמרתי ניתן לו הזדמנות אך לאחר חודש של שימוש אינטנסיבי (לפחות 6 שעות מוזיקה ביום) הבנתי שאני חייב לרכוש כרטיס.
הבעיה היא כזו האם ללכת על קריאטיב או על יצרנים אחרים??
המחשב שלי מחובר ל מגבר סטריאו באנאלוגי ואופן השימוש הוא 80% מוזיקה 15% סרטים ו-5% מישחקים
דרישה נוספת לכרטיס אומנם לא חובה אבל יהיה נחמד אם מימדו יהיה קטן (אתם יודעים איורור וכאלא)
אם חסר איזה קריטריון תישאלו אני אמהר להוסיף אותו
מקווה שתעזרו לי
לפני כחודש רכשתי מחשב חדש, כמובן שהלוח אם היגיע אם AC 97 המובנה.
בהתחלה אמרתי ניתן לו הזדמנות אך לאחר חודש של שימוש אינטנסיבי (לפחות 6 שעות מוזיקה ביום) הבנתי שאני חייב לרכוש כרטיס.
הבעיה היא כזו האם ללכת על קריאטיב או על יצרנים אחרים??
המחשב שלי מחובר ל מגבר סטריאו באנאלוגי ואופן השימוש הוא 80% מוזיקה 15% סרטים ו-5% מישחקים
דרישה נוספת לכרטיס אומנם לא חובה אבל יהיה נחמד אם מימדו יהיה קטן (אתם יודעים איורור וכאלא)
אם חסר איזה קריטריון תישאלו אני אמהר להוסיף אותו
מקווה שתעזרו לי
אם אתה מעדיף להשתמש בעיקר במוזיקה, ואין צורך במשחקים, כדאי ללכת על כרטיס שמיועד לסטריאו. קריאטיב לא מובילים בתחום הזה. הכל תלוי בתקציב שלך, אך באופן כללי ההמלצות שלי הן:
Emu 0404
Audiophile 2496
ESI Juli@
האודיופיל עולה בערך כמו ה-0404, הצליל שלו האודויפיל מאוזן יותר, אך של ה-0404 מפורט יותר ודינאמי יותר. הג'ולייט לטעמי עדיף על שניהם. בארץ המחיר של שלושתם דומה, כ-800 שקלים. בחול הג'ולייט עולה 150$, ושני האחרים כ-100$ בלבד.
Emu 0404
Audiophile 2496
ESI Juli@
האודיופיל עולה בערך כמו ה-0404, הצליל שלו האודויפיל מאוזן יותר, אך של ה-0404 מפורט יותר ודינאמי יותר. הג'ולייט לטעמי עדיף על שניהם. בארץ המחיר של שלושתם דומה, כ-800 שקלים. בחול הג'ולייט עולה 150$, ושני האחרים כ-100$ בלבד.
במשחקים הם לא משהו בכלל. רב ערוצי אתה יכול לשכוח בכלל, הם סטריאו נטו.
מה בדיוק הדרישות שלך?
בעיקרון יש את הפרודיג'י 7.1, והרוולושן 5.1 שיתאימו לדעתי. הם בסדר במשחקים ובמוזיקה, אבל אין להם הקלטה של יותר מ-2 ערוצים לדעתי. כרטיסים שמאפשרים הקלטה רב ערוצית לא זולים, והם מיועדים לכך וממש לא מתאימים למשחקים.
בעיקרון יש את הפרודיג'י 7.1, והרוולושן 5.1 שיתאימו לדעתי. הם בסדר במשחקים ובמוזיקה, אבל אין להם הקלטה של יותר מ-2 ערוצים לדעתי. כרטיסים שמאפשרים הקלטה רב ערוצית לא זולים, והם מיועדים לכך וממש לא מתאימים למשחקים.