שאלה על XTREAMER , WD TV HD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
abovebeyond פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 447
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום ,
רציתי לדעת אם חייבים להכניס למזרים מדיה הארדדיסק או שאפשר להזרים מהרשת ?
ברצוני לקנות אחד ולא לחבר אליו כרגע הארדדיסק אלא להזרים הכל מכבל רשת (חשוב! לא אלחוטי)
אם כן , האם המכשירים הנל מנגנים 720P דרך כבל רשת ללא בעיות ? הכבל רשת יהיה 10 מטר ומה לגבי 1080 ?

רציתי לדעת גם אם אני חייב ראוטר או שאני יכול פשוט לקנות סוויצ' / מתג "טיפש" שרק יפצל
תודה לעוזרים
אני חייב קצת סדר לפני שאני קונה :wink:

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #2 

לבי שאלה א - אתה ממש לא חייב הארד דיסק פנימי ויכול לעבוד רק עם רשת (ככה אני עובד).
לגבי ב - שאלה מעניינית. באופן עקרוני - בלי ראוטר אין לך ממש רשת ביתית. הראוטר הוא זה שמחלק כתובות IP לכל מחשב ומבדיל אותם אחת מהשני, מגדיר את שם הרשת וכולי. אם יש לך כמה צרכנים על הרשת לדעתי העסק לא יעבוד בלי ראוטר.

abovebeyond פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

ככה גם אני חשבתי בקשר לראוטר..

ושוב , האם ע"י כבל רשת 10 מטר סרטי 720 , 1080 יעבדו בלי לקרטע ? לא יהיה ניחות?

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #4 

האמת שקניתי כבל כזה כדי להתגבר על הקירטועים ב- WIFI, אבל עוד לא ניסיתי אותו.
בכל אופן כל המחשבים שלי בבית עוברים הרבה יותר מ-10 מטר עד לראוטר (דרך התשתית החוטית בקירות), ואיו בעיה של גמגומים.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #5 

עקרונית אפשר לעשות את זה בלי ראוטר, אם כי תצטרך כרטיס רשת פנוי במחשב אליו אתה מתחבר (אם הוא תפוס ע"י המודם, תצטרך לרכוש כרטיס רשת נוסף ב-30-40 שקל), וכן להתקין ולהגדיר תוסף למערכת ההפעלה שנקרא ICS - Internet Connection Sharing, שזה בעצם ראוטר שרץ על המחשב שלך, ומספק כתובת IP פנימית לסטרימר.

אבל זה בסה"כ כאב ראש די גדול, ולא תמיד זה עובד. ראוטר אלחוטי (שאתה מכבה לו את השידור האלחוטי ומשתמש רק ביכולות הקוויות) עולה היום 120-130 שקל. ממש לא שיקול מבחינה כספית, ופשוט מאוד להגדרה.

בחיבור רשת קווי אין שום בעייה להעביר 1080P עד לאורך של 90 מטר מהסטרימר עד לראוטר/סוויצ'.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

abovebeyond פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תודה רבה על העזרה !

חובב-וידאו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

גמגומים ברשת קווית סרטים 1080 עם Xtreamer

שליחה #7 

pixies כתב:עקרונית אפשר לעשות את זה בלי ראוטר, אם כי תצטרך כרטיס רשת פנוי במחשב אליו אתה מתחבר (אם הוא תפוס ע"י המודם, תצטרך לרכוש כרטיס רשת נוסף ב-30-40 שקל), וכן להתקין ולהגדיר תוסף למערכת ההפעלה שנקרא ICS - Internet Connection Sharing, שזה בעצם ראוטר שרץ על המחשב שלך, ומספק כתובת IP פנימית לסטרימר.

אבל זה בסה"כ כאב ראש די גדול, ולא תמיד זה עובד. ראוטר אלחוטי (שאתה מכבה לו את השידור האלחוטי ומשתמש רק ביכולות הקוויות) עולה היום 120-130 שקל. ממש לא שיקול מבחינה כספית, ופשוט מאוד להגדרה.

בחיבור רשת קווי אין שום בעייה להעביר 1080P עד לאורך של 90 מטר מהסטרימר עד לראוטר/סוויצ'.
...

יש לי Xtreamer ואני מחובר דרך ראוטר של בזק D-LINK עם כבל רשת כ 15 מטר עד המחשב ויש לי !!!!! גמגומים עם סרטים 1080P !!!!! ולא יודע מה לעשות ??? מחכה לתשובה בהקדם תודה..

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #8 

הבעיה לגבי גמגומים בהזרמת FHD לאקסטרימר ידועה ואמורה להיות מטופלת בעדכונים הבאים (על פי החברה).

חובב-וידאו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

Irus כתב:הבעיה לגבי גמגומים בהזרמת FHD לאקסטרימר ידועה ואמורה להיות מטופלת בעדכונים הבאים (על פי החברה).
...

כן אבל כולם רושמים שיש להם בעיה עם סרטים באיכות 1080 שמוזרמים אלחוטית ! לא בחיבור רשת
ולאיזה גרסה אפשר להוריד שתפתור את הבעיה

אני מקווה שזו לא בעיה עם המכשיר :? :?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #10 

זה ללא כל קשר, בעיה בהזרמת FHD אלחוטית יש לכולם (בכל המכשירים) וזה פשוט לא מומלץ.

אני מדבר על בעיה נקודתית ידועה באקסטרימר,בהזרמת קווית של FHD, שנפתרה חלקית ועדיין מטופלת.

כרגע עדיין אין גרסה שפותרת את הבעיה לגמרי, תהיה קשוב לעדכונים.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”