חדש בLCD. (העריכה: אני צריך עזרה, כי אני קונה היום)
שלום,
אני מתכנן לקנות טלוויזיה 32' סמסונג B450,
יש לי יס מקס דור שני,מכשיר DVD עם חיבור HDMI ויש לי מספר שאלות:
1. אני יודע שסקארט וקומפוזיט יכולים להיות הם גם לוידאו וגם לאודיו, השאלה היא , החיבור קומפוננט הוא לא רק וידאו אלא גם אודיו? אם לא אז איזה חיבור צריך לקנות? ומה מחיר מומלץ?
2. הבנתי שעליי לרכוש את טרנסקודר כדי לקבל את איכות מיטבית, השאלה האם איכות של טרנסקודר דומה לאיכות MAXHD שאינם שידורי HD? אני די מתלבס לקחת את ממיר MAXHD
3. בזמן רכישה טרנסקודר צריך לקנות גם את חיבור קומפוננט, יש לי חיבור סקארט בשני צדדים, די ישן אך מצב מצויין, אז אין צורך לרכוש את סקארט איכותי?
4. אני בקטע לטלטקטים שאין לי בטלוויזיה המיושנת, יש סיכוי שמקס רגיל ישדרו טלטקסטים בערוצים מסוימים?
5. אני צריך חיבור HDMI באורך מטר לפחות שביל מכשיר DVD, ראיתי שחיבור עולה לפחות 100 ש"ח, האם המחיר מתספק בשביל איכות המיטבית?
תודה רבה על תשובות.
אני מתכנן לקנות טלוויזיה 32' סמסונג B450,
יש לי יס מקס דור שני,מכשיר DVD עם חיבור HDMI ויש לי מספר שאלות:
1. אני יודע שסקארט וקומפוזיט יכולים להיות הם גם לוידאו וגם לאודיו, השאלה היא , החיבור קומפוננט הוא לא רק וידאו אלא גם אודיו? אם לא אז איזה חיבור צריך לקנות? ומה מחיר מומלץ?
2. הבנתי שעליי לרכוש את טרנסקודר כדי לקבל את איכות מיטבית, השאלה האם איכות של טרנסקודר דומה לאיכות MAXHD שאינם שידורי HD? אני די מתלבס לקחת את ממיר MAXHD
3. בזמן רכישה טרנסקודר צריך לקנות גם את חיבור קומפוננט, יש לי חיבור סקארט בשני צדדים, די ישן אך מצב מצויין, אז אין צורך לרכוש את סקארט איכותי?
4. אני בקטע לטלטקטים שאין לי בטלוויזיה המיושנת, יש סיכוי שמקס רגיל ישדרו טלטקסטים בערוצים מסוימים?
5. אני צריך חיבור HDMI באורך מטר לפחות שביל מכשיר DVD, ראיתי שחיבור עולה לפחות 100 ש"ח, האם המחיר מתספק בשביל איכות המיטבית?
תודה רבה על תשובות.
נערך לאחרונה על ידי foxil82 ב 09/11/2009 7:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Nati_The_King
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי כמה שאלות אליך..
למה את הדגם הזה דווקא?
ומה התקציב שלך?אולי יהיה אפשר למצוא לך טלוויזיה שיותר תתאים לך..
ובקשר לטרנסקודר זה עולה בסביבות 400+- ועוד כבל קומפוננט
במחיר של כל העסק הזה אתה קונה טלוויזיה איכותית עם כל היציאות
וכבל hdmi לא משנה אם יש ב60 תקנה גם
למה את הדגם הזה דווקא?
ומה התקציב שלך?אולי יהיה אפשר למצוא לך טלוויזיה שיותר תתאים לך..
ובקשר לטרנסקודר זה עולה בסביבות 400+- ועוד כבל קומפוננט
במחיר של כל העסק הזה אתה קונה טלוויזיה איכותית עם כל היציאות
וכבל hdmi לא משנה אם יש ב60 תקנה גם
המרחק צפייה הוא 2 מטרים מחיר 2500 ש"ח, אם תמליץ לטלוויזיה שיש חיבור SVIDEO אחרוג מתקציב ב-300 ש"ח.
אני לא מתלהב מתכני HD כל הזמן, רק צופה HD בפעם שבוע. מה שהזכרתי שאני שוקל לקחת MAXHD, זה בשביל לברר את המחיר מנציג עלות שדרוג (רק שאחרי LCD בביתי), אם שדרוג עולה פחות מטרנסקודר, אז אקח את זה, אם עולה יותר אז טרנסקודר.
אני לא מתלהב מתכני HD כל הזמן, רק צופה HD בפעם שבוע. מה שהזכרתי שאני שוקל לקחת MAXHD, זה בשביל לברר את המחיר מנציג עלות שדרוג (רק שאחרי LCD בביתי), אם שדרוג עולה פחות מטרנסקודר, אז אקח את זה, אם עולה יותר אז טרנסקודר.
ראיתי את מסך של סמסונג B450 בשתי חנויות והם נראים צבעים לא ממש טובים טובים בערוצי 10 ו-22 (בלי קשר לריצוד) לעומת זאת פנסוניק נראים צבעים טובים בהרבה בשידורי 10 ו-22. הדגם של פנסוניק הוא THL32C10.
אני לא מבין למה כל פורום אומרים שמסך של סמסונג הכי טוב אם מדובר באיכות שידורי ערוצים מסחריים אינם טובים או שצריך רק לכוון את צבע?
בלי קשר לשאלה הזאת, רציתי לבדוק את סקירת מסך פנסוניק איך לא מצאתי בגוגל. ברצוני לדעת איך המסך TH-L32X10? (אני יודע שסדרת x יקר יותר מסדרת c)
תודה רבה!
אני לא מבין למה כל פורום אומרים שמסך של סמסונג הכי טוב אם מדובר באיכות שידורי ערוצים מסחריים אינם טובים או שצריך רק לכוון את צבע?
בלי קשר לשאלה הזאת, רציתי לבדוק את סקירת מסך פנסוניק איך לא מצאתי בגוגל. ברצוני לדעת איך המסך TH-L32X10? (אני יודע שסדרת x יקר יותר מסדרת c)
תודה רבה!