מעניין אותי לשמוע דעתכם, באס וטרבל: 0 ויהי מה או לפי הרגש?
יש לי סט אפ כבר שנתיים, זה ברור שהתרגלתי לגוון של הצליל ואני די יודע מראש איך דברים אמורים להשמע.
אם כי לא מזמן עברתי דירה, מחדר עם שטיח מקיר לקיר עברתי לממד, ללא שטיח. מהקצה אל הקצה.
מדי פעם אני מרגיש שחסר לי בהירות, קצת באס קצת רגש בצליל אז אני טיפה מעז ויוצא מריבוע הפלאט.
חלק אמרו לי ש-0 זה קדוש ויהי מה וחלק אמרו לי לך לפי האוזן והרגש, תפצה איפה שאתה מרגיש.
מה דעתכם בעניין?
אם כי לא מזמן עברתי דירה, מחדר עם שטיח מקיר לקיר עברתי לממד, ללא שטיח. מהקצה אל הקצה.
מדי פעם אני מרגיש שחסר לי בהירות, קצת באס קצת רגש בצליל אז אני טיפה מעז ויוצא מריבוע הפלאט.
חלק אמרו לי ש-0 זה קדוש ויהי מה וחלק אמרו לי לך לפי האוזן והרגש, תפצה איפה שאתה מרגיש.
מה דעתכם בעניין?
Re: מעניין אותי לשמוע דעתכם, באס וטרבל: 0 ויהי מה או לפי הרג
יש מעט מאוד דברים קדושים בעולם, FLAT במגבר אודיו לא בינהם.idoa כתב:יש לי סט אפ כבר שנתיים, זה ברור שהתרגלתי לגוון של הצליל ואני די יודע מראש איך דברים אמורים להשמע.
מה דעתכם בעניין?...
אתה יודע כמה שינוי בבאס ובטרבל מכניס לך הרמקול, החדר, ומיקום האזנה?
המון.
תעשה מה שעושה לך יותר נעים לשמוע מוסיקה.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
מחינתי התשובה פשוטה ביותר:
אם כאשר אתה משנה את הטרבל ואת הבאס אתה נהנה מהתוצאה אז זה בדיוק מה שאתה צריך לעשות.
אצלי לא עולה שאלה כזו כי אצלי במגבר אין בכלל אפשרות לשנות באס וטרבל.
אם כאשר אתה משנה את הטרבל ואת הבאס אתה נהנה מהתוצאה אז זה בדיוק מה שאתה צריך לעשות.
אצלי לא עולה שאלה כזו כי אצלי במגבר אין בכלל אפשרות לשנות באס וטרבל.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא