crosstalk במגבר של rotel
שלום!
השבוע רכשתי מגבר של rotel דגם ra1062 .
חיברתי למגבר DAC בכניסת הAUX לכל שאר הכניסות לא מחובר כלום.
שמתי לב שכאשר אני מכוון את בורר הכניסות של המגבר לכניסות האחרות, שלא מחובר אליהן כלום, ומגביר עד הסוף אני מסוגל לשמוע את כניסת aux , אמנם חלש אבל ניתן לשמוע בקלות.
אני די חדש בתחום המגברים ולכן שאלתי היא- האם התופעה נורמלית? כלומר האם יש תקן המתיר מידה מסוימת של crosstalk במגברים או שקניתי מגבר תקול ועלי להחליפו...
תודה מראש!
רועי
השבוע רכשתי מגבר של rotel דגם ra1062 .
חיברתי למגבר DAC בכניסת הAUX לכל שאר הכניסות לא מחובר כלום.
שמתי לב שכאשר אני מכוון את בורר הכניסות של המגבר לכניסות האחרות, שלא מחובר אליהן כלום, ומגביר עד הסוף אני מסוגל לשמוע את כניסת aux , אמנם חלש אבל ניתן לשמוע בקלות.
אני די חדש בתחום המגברים ולכן שאלתי היא- האם התופעה נורמלית? כלומר האם יש תקן המתיר מידה מסוימת של crosstalk במגברים או שקניתי מגבר תקול ועלי להחליפו...
תודה מראש!
רועי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על התגובה,
ניתן להבחין בתופעה רק כאשר הווליום על 50 אחוז ומעלה, אני אמנם לא שומע בווליום כזה אבל אם אתה אומר שזה לא אמור להיות אז אולי שווה לי להחליף את המגבר...
אני לא יודע להגיד אם הבעיה נקודתית, בשביל זה אני רוצה לחזור לחנות ולבדוק את זה על מגבר אחר זהה.
האם נתקלת בזה במגברים של rotel?
ניתן להבחין בתופעה רק כאשר הווליום על 50 אחוז ומעלה, אני אמנם לא שומע בווליום כזה אבל אם אתה אומר שזה לא אמור להיות אז אולי שווה לי להחליף את המגבר...
אני לא יודע להגיד אם הבעיה נקודתית, בשביל זה אני רוצה לחזור לחנות ולבדוק את זה על מגבר אחר זהה.
האם נתקלת בזה במגברים של rotel?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מה הקשר יכול להיות?JEXY כתב:תחבר למגבר אות סטראו ישיר לא דרך DAC.
האם יש זליגה? ככל הניראה לא...
אם לא, ארשום אחר כך למה זה קורה בברווזים...
הוא מדבר על זליגה בין מקורות שמחובר למגבר לבין כניסה שלא מחובר אליה כלום, לא בין ערוץ שמאל לימין...
תגובה של רוטל:
This is normal if the input you are selecting has nothing connected to it. You should not hear cross talk when the input has something else connected, such as a CD player connected to CD and a Tuner connected to AUX.
Best Regard,
Mr. Shane M. Kea
Rotel Service Supervisor
B&W Group North America
800-370-3741
אכן כאשר מחברים מקורות גם לשאר הכניסות אז הזליגה נעלמת.
This is normal if the input you are selecting has nothing connected to it. You should not hear cross talk when the input has something else connected, such as a CD player connected to CD and a Tuner connected to AUX.
Best Regard,
Mr. Shane M. Kea
Rotel Service Supervisor
B&W Group North America
800-370-3741
אכן כאשר מחברים מקורות גם לשאר הכניסות אז הזליגה נעלמת.