אין קשר בין הלוגו של XP כשהמחשב עולה לבין הביוס. אין מצב שתוכנה לשינוי תצוגה תשנה משהו בביוס ואם כן אז זה מסוכן ועדיף שלא להתקינה למרות שבטח אין תוכנה כזאת. יש תוכנות מתחרות שמתעדכנות כל הזמן עם גלריות שלמות של תצוגות שאפשר לבחור. אחת מהתוכנות האלה נקראת WINDOWS BLINDS רק שהם לא עובדות תקין עם וינדוס בעל ממשק עברי (מהניסיון שלי לפחות)
כל ה-themes האלה יפים אבל חונקים את המחשב ואין בהם ממש תועלת.
אם נמאס לכם מ-windows תעברו ללינוקס .
תוכנה שרק מחליפה את הממשק הגרפי , זה לא נקרא להחליף מערכת הפעלה.
תשמעו יש לי את הסקין הזה הוא עובד ללא כל בעיה אני מכיר עוד 2 אנשים שהתקינו אותו והם מאוד מרוצים לגבי השינוי בביוס יש שגיאה בניסוח מצידי הכוונה שבמקום הלוגו XP בהתחלה עוד לפני שהWINDOWS עולה יש את הסמל של מק .
תתקינו ממולץ בחום כמובן שעדיף למי שיש מחשב טוב וחזק כי הוא דורש קצת משאבים.
ofirharlev
עבדת פעם על מק ?
מאיפה הבאת את זה ש"מק זה בזיון גמור"?
למרות שרוב מערכות ההפעלה בעבודה שלי הם מתוצרת מיקרוסופט
יש לי את העונג לעבוד בעבודה עם עוד כמה מערכות הפעלה כולל windows, mac, linux ,unix ,mpe וכו .
יש עוד למיקרוסופט הרבה מה ללמוד מחברת אפל .
מיקרוסופט טובים מאוד בשיווק אבל כל מערכות ההפעלה שלהם שוחררו במצב "לא אפוי עד הסוף" ורק לאחר מכן משחררים פצ'ים ותיקונים.
TZAHI10 כתב:והשאלה הנצחית היא האם הווינדוס שלך הוא בעברית או באנגלית? אני מניח שלרוב הישראלים יש בעברית אז יש מצב שהסקין עושה בעיות
...
תרשה לי לחלוק עליך במקרה יש לי WINDOWS ב ע ב ר י ת !!! ואין לי בכלל בעיות עם הסקין כמו שכבר אמרתי.
...
אתה לא חולק עליי כי דיברתי מהניסיון שלי עם תוכנות סקין אחרות. מישהו יודע לגבי תוכנות סקין נוספות שפועלות כראוי על ווינדוס בעברית?
...
כמו שכבר אמרתי זה סקין שונה יציב אולי דורש טיפה משאבים אבל הוא סקין טוב הוא לא מה שאתה מכיר כמו סקינים אחרים אני התקנתי אותו הוא בסדר גמור אצלי לא עושה בעיות.
SBN,
מק הוא לא מחשב על (רחוק מלהיות כזה) מחשבי על לגרפיקה ואנימציה הם סיליקון גרפיקס (מדהימים אגב), מק בהחלט אוכל את ה PC עם המערכות ה windows לדורותיהם.
הבעיה שרוב הישראלים לא יתקרבו למק כי אין הרבה תוכנות/משחקים למחשבי MAC ברשתות שיתוף הקבצים.
spacedude כתב:ofirharlev,
הבעיה שרוב הישראלים לא יתקרבו למק כי אין הרבה תוכנות/משחקים למחשבי MAC ברשתות שיתוף הקבצים.
שחר
...
או בכלל!
כל המשחקים מיועדים ל-windows עקב התמיכה הרבה שלו בנושא, משחקיםל- mac הם מקרה נדיר, וגם הם כבר יוצאים הם לא ממש טובים ובטח שלא מתעלים על הגרסה המקורית על ה-windows.