האם esata עדיף על USB2 בניגון קבצי HD?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
eran88 פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
יש לי שאלה כללית. רכשתי Asus o!play שיגיע עוד מספר ימים לארץ. אין בכוונתי לקנות הרד דיסק חיצוני כי אין לי כסף מיותר כרגע (יותר מדי גאדג'טים החודש...). השאלה שלי האם יהיה הבדל בניגון קבצי HD מתוך הרד דיסק 160GB של WD בחיבור USB2 או מתוך 8GB Flash USB שיש ברשותי לעומת ניגון הסרטים דרך הארד-דיסק בעל חיבור Esata.
אם ההבדל היחיד הוא זמן ההעתקה לדיסק אבל איכות התמונה תהיה אותו הדבר אז אין לי בעיה, אני יכול להיות סבלני,
שאלה נוספת אם אפשר: יש לי הרד דיסק ספייר לגיבוי (של דסקטופ) בגודל טרה. אני יודע שהוא תומךSATA אבל אני לא יודע לגבי Esata. האם כדי שיתמוך Esata אני צריך בסה"F לקנות כבר מתאים? (שכרגע אין לי) ואז הוא יעבוד עם המהירות הגבוהה של 3GB/S? במידה ורק כבל יספיק לי, האם זה פיתרון טוב ואוכל לחברו ל o!play?

תודה מראש,

ערן

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #2 

ההבדל היחיד הוא בזמן העתקה לדיסק.

eran88 פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

אז למה?...

שליחה #3 

ds123 כתב:ההבדל היחיד הוא בזמן העתקה לדיסק.
...
תודה על התגובה המהירה!

אז אם ככה למה לטרוח עם הרד דיסק חיצוני? גם תופס מקום, גם עולה כסף-אתה רוצה לראות סרט פשוט חבר 8GB FLASH ותראה מה שאתה רוצה לא? (למי שלא אכפת כל פעם להעתיק את הסרט שהוא חפץ בו מהמחשב).

יש עוד ייתרון שאתה יכול לחשוב עליו למה לקנות הרד דיסק חיצוני?

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #4 

פשוט מאוד, ב 8GB פלאש יש מקום לסרט 720 אחד מקסימום. בדיסק חיצוני אפשר לשים כמויות גדולות של סרטים וליצור מעין ספריית סרטים בסטרימר.

eran88 פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

אני שמח לשמוע שאין הבדל מעבר לזה. אגב, אם ארצה לחבר את המחשב למכשיר? המחשב נמצא בחדר אחר ואני לא רוצה להעביר כבלים, יש דרך? כי אז זה יהיה הכי פשוט. אולי בwifi? האם זה אפשרי ואם כן אז זה אומר שאני צריך מודם שתומך ב wifi -n למהירות גבוהה יותר?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”