המלצה לרדיו דיסק לרכב
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. אפשר לתא כפפות (להעביר את הכבלים)
ב. אתה קונה בארץ? אני הבאתי מחו"ל דגם של סוני עם BT - זה ממש כיף שזה פנימי - גם אם האיכות קול לא בשמיים.
ב. אתה קונה בארץ? אני הבאתי מחו"ל דגם של סוני עם BT - זה ממש כיף שזה פנימי - גם אם האיכות קול לא בשמיים.
א. האם זה אומר שההתקנה תעלה יותר?Itay_Pollak כתב:א. אפשר לתא כפפות (להעביר את הכבלים)
ב. אתה קונה בארץ? אני הבאתי מחו"ל דגם של סוני עם BT - זה ממש כיף שזה פנימי - גם אם האיכות קול לא בשמיים....
ב. לא, קונה בארץ, זה מתנת יום הולדת לאישה, אז אין לי זמן להמתין לייבוא אישי...
שלום חבר-לאחר בדיקה שערכתי ויש לי פיוניר ,קניתי "קנווד" ואני לא מצטער בכלל.סאונד מעולה+usb +awx +rds בקיצור יש הכל.אין את כל הקונפגרציות שיש בפיוניר אבל יש מספיק גם כאן.בקיצור ממליץ בכיף.גם אתה וגם אשתך(שתחייה) וגם מביני עניין.הדגם הוא 5141 .ביי.
תסתכל בzap ותראה איפוא הכי זול.אני קניתי ברדיו אלקטריק באלנבי בתל-אביב,כי שם באותו זמן היה הכי זול .הוא עולה בסביבות ה650-700 ש"ח היום.המכשיר לעניות דעתי שם מכשירים במחירים הרבה הרבה יותר גבוהים.כך.מה עוד שהוא מדיגמי 2009.עוד דבר הייבואן הראשי זה ניופאן ,אבל יש גם יבואנים אחרים אם זה משנה לך מבחינת האחריות.לך תקהנ ותהנה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. לדעתי ההתקנה לא תעלה יותר.
ב. אם אתה רוצה שאני אפנה אותך למתקין שלי - בשמחה - הוא מאוד מקצועי והמחירים שלו בד"כ דיי טובים.
ב. אם אתה רוצה שאני אפנה אותך למתקין שלי - בשמחה - הוא מאוד מקצועי והמחירים שלו בד"כ דיי טובים.
כן אני אשמח, במידה והוא מהאזור שלי.. ד"א אנחנו שכנים, גם אני ממושב ליד הוד השרוןItay_Pollak כתב:א. לדעתי ההתקנה לא תעלה יותר.
ב. אם אתה רוצה שאני אפנה אותך למתקין שלי - בשמחה - הוא מאוד מקצועי והמחירים שלו בד"כ דיי טובים....
שלום רב
מה קורה, קנית מכשיר?עזוב כרגע לדעתי התקנה (בגדול זה חרטה אחת גדולה) עושים מזה מי יודע מה.קודם תקנה מכשיר ושוב לאחר בדיקה המכשירים של "קנווד" לא נופלים מפיוניר באיכות הסאונד ואני אחד שעבד רק אם "פיוניר".לדעתי האישית כדאי מאוד לא תצטער.
מה קורה, קנית מכשיר?עזוב כרגע לדעתי התקנה (בגדול זה חרטה אחת גדולה) עושים מזה מי יודע מה.קודם תקנה מכשיר ושוב לאחר בדיקה המכשירים של "קנווד" לא נופלים מפיוניר באיכות הסאונד ואני אחד שעבד רק אם "פיוניר".לדעתי האישית כדאי מאוד לא תצטער.
עדיין לא, קונה שבוע הבא, לא מצאתי את הדגם שדיברתי עליו, אבל ראיתי את ה- 4044 של קנווד, הוא נראה לי סבבה, מה אתה אומר ?itzikm כתב:שלום רב
מה קורה, קנית מכשיר?עזוב כרגע לדעתי התקנה (בגדול זה חרטה אחת גדולה) עושים מזה מי יודע מה.קודם תקנה מכשיר ושוב לאחר בדיקה המכשירים של "קנווד" לא נופלים מפיוניר באיכות הסאונד ואני אחד שעבד רק אם "פיוניר".לדעתי האישית כדאי מאוד לא תצטער....